Neka hvala ima drugih klubova za Trujica.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Sto ? mi ganjamo samo one koji sude klub
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Dobro bi nam došao Trujić...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hoces reci da je ovdje situacija bolja? Isti prica se vrti ovdje par likova s duplim acc i to je to. Sve sto nije po njihovoj volji je trolanje, a kad oni kritikuju par istih igraca a to rade danima to nije trolanje to je normalna kritika. Jedno te isto ponovaljaju ko papige i bilo ko sta da napise tu su dezurni likovi s istim postovima. Znaci bara-bara..Neandertalac je napisao/la:Kako je lobotomija postala odvratno mjesto, strašno. Šta god se napiše kontra onoga "kako se smije pisati" odmah bude deklarisano kao napad na klub, rušenje svega i svih, pljuvanje u najblažoj varijanti. Autori budu označeni kao osobe bliske 'onima prije" koji su vjerovatno sa njima u talu i po instrukcijama pišu.
Fakat strašno, sve i jedan Željovac koji ima svoje mišljenje bude napadnut i ispljuvan. Lista bivših igrača i uposlenika koji su takođe odvratno popljuvani nema kraja. Pa nema smisla u pm, par ljudi umislili da su iznad svih po ljubavi, razmišljanju, odanosti, znanju i guše brutalno svaki stav koji im ne odgovara. Da postoji neki normalan odnos od strane te "grupe", pa da se sve greške analiziraju i počinioci kritikuju ok, ali ovako tačno ima uzorak ili instrukcija, ko se smije kritikovati i čak vrijeđati, pljuvati, koje se odluke smiju komentarisati i šta se smije pričati te ko je zaštićen ko polarni medo. Paranoja hebena.
Par najglasnijih su oni što su u vakat "ustaljenih procedura "boomali" i vrtili janjad hajcajući raju da svrši od sreće na sve i jednog igrača koji je došao u klub. Malo kasnije su hajcali da svršimo jer smo te iste "janjce" rastjerali. Eh sada pitanje, ako su već navedene procedure bile fijasko iz više razloga, osjećaju li se ti isti odgovornim na neki način pa da se ako ništa izvinu i kažu pogriješili smo, halalite ili idemo u inat pilat naopako, spinovat, tražiti krivce u svemu i svakome osim gdje bi možda realno mogli da ih nađemo?
Fuj!
Čitam izjavu trenera AIK na njihovoj zvaničnoj stranici i trener reče da o želji nezna puno ali da zna da ih čeka paklena atmosfera u Bosni a oni su kako kaže imali problema na gostujućim terenima. Sada idu Norrkopingu u goste pa onda za Sarajevo dolaze nama. Nadam se da će mo izvuci pozitivan rezultat kući.
[emoji4] 

Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 07 jul 2017, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
joj katane 
Moj dupli acc ovdje je @MocMahale444
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- MocMahale444
Evo da se citiram i potvrdimirfo je napisao/la:joj katane
SVI NA GRBAVICU - PODRŽIMO PLAVE DO NOVE POBJEDE! 1921!LjoZee je napisao/la:[emoji4]
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
A evo i trecu acc iako niste to znaliMocMahale444 je napisao/la:Evo da se citiram i potvrdimirfo je napisao/la:joj katane
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Moj dupli je @Katanamaldini3 je napisao/la:A evo i trecu acc iako niste to znaliMocMahale444 je napisao/la:Evo da se citiram i potvrdimirfo je napisao/la:joj katane
- plavousrcu
- Kontakt:
Dojmovi se slegli. Prezadovoljan prolazom, igra moze biti bolja. Za mene smo najslabiji u sredini. Nemamo igre, nedostaje nam kombinatorike. Ako svezemo nekoliko pasova u razlicitim intervalima ocekujem da Svedima napravimo mnogo problema. Ako budemo preskakali sredinu i nabijali iz zadnje linije u napad nemamo sanse. Takva igra njima odgovara.
- MocMahale444
- MocMahale444
Pitam jarana u fesKoj reko cire mi kakav je taj Aik slabo pratim vase loptanje.Maksuzile ga kontaktirao da vidim sta on misli jer tako prati ko bajagi.
Kad se on otvori ko pandorina kutija
Nema opisuje ih ko da su Arsenal, reko daj bolan kad su takvi sta mislis kakve su nam sanse ma kaze 50-50 
Kad se on otvori ko pandorina kutija
A bice uskoro pokoji stih za meka srca sa duplog acc
Treba opravdati ovu ulogu favorita sto su nam dodijelile kladionice.[emoji3]
Ma samo slusati strucnjake. Aik je prejak a Kazahstanci bezveze ekipa. Reko' bice 1,30 na Aik..
Sinisa se "oprostio" od Lendrica na instagramu i napisao komentar da je otisao. Znaci Stevo povedi nas protiv AIK-a.
- MocMahale444
Ti ih brate u stopu pratis, na temi si izvor novih informacija
Lendra hvala za golove i sretno
Lendra hvala za golove i sretno
Lendara hvala ti brate
ako pratis forum javi mi se da ti kakvu prdaru platim zasluzio si
Stevo dva komada AIKu
glavusa 2x 
Stevo dva komada AIKu
Trenutno korisnika/ca: addebisi, Amco46, Anpa, antibot, b00t, ELDIABLO20, Google Adsense [Bot], lakilone, Rule_hz, Seher1921, Sommersby, voltron30, WeekendOffender, Zeko87, ZeljeznicarUberAlles i 156 gostiju.