Ja sam Muhamed, u koje slovo jezagorski je napisao/la:Nekada pomislim da si ti Mehmed licno,koliko ga opravdavas i amnestiras.muhamedhulk je napisao/la:Marinovic otisao iz prvaka, uz prednost od cca 10 bodova, i sad da dodje kod nas? Previse optimisticno. To je nemoguce.
Starcevic jes' mladji i mozda spada u te neke perspektivne trenere, ali ja ne vidim potrebu da se trener mijenja. Svi grijese, i novi trener bi grijesio, i Mehmed ce opet pogrijesiti. Ne znam sta je problem? Kodro je grijesio...
Samo podrska Upravi i ekipi !!! ABda vrijeme ce pokazati da je ovaj novi put dobar.
PS. Sto je manje onih koji vole Klub u samom Klubu, sanse da se racionalnije donose odluke su vece! Ni igraci ne moraju voljeti Klub, ali trebaju da ga postuju, i to je to. Ako ga zavole, jos bolje..
PS2. Hajmo vezniiiiiiiii i stoper, zalijecite ovu gorcinu od sinoc !!!
Jednostavno je, ako si odlucio da nekog postavis za trenera, sve si opcije dogovorio; ako krene dobro, lose i sl. Pricamo u prazno, a ne znamo da je mozda cilj Uprave afirmacija igraca, da se napravi sistem prelaska iz juniora u seniore i sl. Mozda se na Evropu gleda kao bonus i sve sto se napravi je ekstra, a ispadanje nije 'smak svijeta'. Meni je presmijesno da onaj iz Zete ode jer nije prosao prvo pretkolo, eto kao sve se svelo na tu jednu utakmicu..
Pustite da ljudi probaju nesto novo, malo duze drzati trenera, probati afirmisati sto vise igraca, Akademiju unaprijediti itd. Izgleda da su prethodne price Dine i Co. vezano za grupne faze i stadione malo izbacile vecinu iz stvarnosti, pa sad na svaki poraz kuknjava... It's just a game