Koliko sam se uspio snaći, pored ovih što sam ja nabrojao, protiv Skandinavaca su još igrali Brotnjo, Modriča i još jednom Zrinjski. Brotnjo je ispao od Vikinga, Modriča od Aalborga, te Zrinjski od Frolunde.Signore je napisao/la:Ova tema, stranica 51Raonffa je napisao/la:Jel' ima neko statistiku našij timova u Europi protiv Skandinavaca?
Znam da je Sarajevo izbacilo Helsingborg. Haugesund i Orebro, Slavija izbacila Aalborg, Željo je izbacio Lillestrom i Akranes (mada Island ne spada u Skandinaviju al' isti je to mentalitet), i znam da je Zrinja ispao od Odensea.
Jel' bilo još nekih duela nas i Skandinavaca koje sam propustio?
BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa imas dolje onaj zadnji code i u njemu BiH vs Bivsa Jugoslavija, Azija, Liga 5 i SkandinavciRaonffa je napisao/la:Koliko sam se uspio snaći, pored ovih što sam ja nabrojao, protiv Skandinavaca su još igrali Brotnjo, Modriča i još jednom Zrinjski. Brotnjo je ispao od Vikinga, Modriča od Aalborga, te Zrinjski od Frolunde.Signore je napisao/la:Ova tema, stranica 51Raonffa je napisao/la:Jel' ima neko statistiku našij timova u Europi protiv Skandinavaca?
Znam da je Sarajevo izbacilo Helsingborg. Haugesund i Orebro, Slavija izbacila Aalborg, Željo je izbacio Lillestrom i Akranes (mada Island ne spada u Skandinaviju al' isti je to mentalitet), i znam da je Zrinja ispao od Odensea.
Jel' bilo još nekih duela nas i Skandinavaca koje sam propustio?
Znam vidio sam, al' sam tražio onda po ekipama ko je sa kim igraoSignore je napisao/la:
Pa imas dolje onaj zadnji code i u njemu BiH vs Bivsa Jugoslavija, Azija, Liga 5 i Skandinavci7-4-7 je omjer uz 5-4 za nas u prolazima dalje.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Valjda ce se nekad naci neki zaludjenik koji ce nam napravit stranicu slicnu onoj hrnogomet.comRaonffa je napisao/la:Znam vidio sam, al' sam tražio onda po ekipama ko je sa kim igraoSignore je napisao/la:
Pa imas dolje onaj zadnji code i u njemu BiH vs Bivsa Jugoslavija, Azija, Liga 5 i Skandinavci7-4-7 je omjer uz 5-4 za nas u prolazima dalje.
Pa ti si predodređen za toSignore je napisao/la:Valjda ce se nekad naci neki zaludjenik koji ce nam napravit stranicu slicnu onoj hrnogomet.comRaonffa je napisao/la:Znam vidio sam, al' sam tražio onda po ekipama ko je sa kim igraoSignore je napisao/la:
Imaš @AnelZ, ima također na onom drugom forumu @jovanmaksimovic, ne znam da li je ikada pisao ovdje, doduše on se bavi Željinom statistikom, brutalan je. A vjerujem i da ima informacije oko ostalih klubova.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Modrica vs Aalborg to je bilo 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Tog dvomeča se ne sjećam, al' se sjećam kada ih je Slavija izbacilaNerminovic je napisao/la:Modrica vs Aalborg to je bilo
Pisao je Jovan i ovdje. Meni su trebali neki rezultati iz bivse drzave i imao jeRaonffa je napisao/la:
Pa ti si predodređen za to
Imaš @AnelZ, ima također na onom drugom forumu @jovanmaksimovic, ne znam da li je ikada pisao ovdje, doduše on se bavi Željinom statistikom, brutalan je. A vjerujem i da ima informacije oko ostalih klubova.
Ma znam, nisi budala da radiš za dž, to može biti stranica onako za 'dušu statističara', nemaš od nje nikakve finansijske koristiSignore je napisao/la:Pisao je Jovan i ovdje. Meni su trebali neki rezultati iz bivse drzave i imao jeRaonffa je napisao/la:
Pa ti si predodređen za to
Imaš @AnelZ, ima također na onom drugom forumu @jovanmaksimovic, ne znam da li je ikada pisao ovdje, doduše on se bavi Željinom statistikom, brutalan je. A vjerujem i da ima informacije oko ostalih klubova.A nemam ja volje za to. To je prevelik projekt da bih ja imao volju odraditi za 0KM
Kad bi to netko odradio i dao meni da odrzavam, to bi vec moglo, jer ne bi bilo puno posla, ali ovako da ja odradim 15tak sezona, nema sanse. Jos ti ni stranica nije besplatna, treba i za nju davat pare, inace se brise. Mislim da nema tog covjeka kod nas koji bi to sve odradio besplatno, ponajvise zbog cinjenice da nam je Savez totalna rupa i da je upitno kako bi uopce dosao do svih podataka.
Cekam da ju netko drugi napravi za moju dusuRaonffa je napisao/la: Ma znam, nisi budala da radiš za dž, to može biti stranica onako za 'dušu statističara', nemaš od nje nikakve finansijske koristi
To mora biti neka dobra budala ondaSignore je napisao/la:Cekam da ju netko drugi napravi za moju dusuRaonffa je napisao/la: Ma znam, nisi budala da radiš za dž, to može biti stranica onako za 'dušu statističara', nemaš od nje nikakve finansijske koristi
Nista, poslat savezu ili ministarstvu zaduzenom za sport ponudu da finansiraju izradu (ukljucujuci platu) stranice te odrzavanje za prve dvije godine 
Kako su "plivali" Švedi i Škoti u prošloj sezoni Evropa lige.
Švedi:
U prvom pretkolu:
Geteborg sa 7-1 izbacio Llandudno (Vels)
Aik sa 4-0 izbacio Bala town (Vels)
Heart sa 6-3 prošao Infonet (Estonija)
Aberdin sa 3-2 prošao Fola Esh (Lux)
u drugom pretkolu:
Geteborg sa 3-0 izbacio Piast Glivice (Poljska)
Haken ispao sa 1-2 protiv Kork City (Irska)
Aik sa 2-0 prošao Europu (Gibraltar)
Hibernian ispao na penale od Bronbija
Heart ispao od Birkirkare (Malta)
Aberdin prošao Ventpilsa (Latvija)
u Trećem pretkolu:
Aik sa 3-0 izbačen od Panathenaikosa
Geteborg sa 3-2 prošao Helsinki
Aberdin ispao 2-1 od Maribora
u Pley offu
Geteborg ispao od Karabaga 1-3
Švedi:
U prvom pretkolu:
Geteborg sa 7-1 izbacio Llandudno (Vels)
Aik sa 4-0 izbacio Bala town (Vels)
Heart sa 6-3 prošao Infonet (Estonija)
Aberdin sa 3-2 prošao Fola Esh (Lux)
u drugom pretkolu:
Geteborg sa 3-0 izbacio Piast Glivice (Poljska)
Haken ispao sa 1-2 protiv Kork City (Irska)
Aik sa 2-0 prošao Europu (Gibraltar)
Hibernian ispao na penale od Bronbija
Heart ispao od Birkirkare (Malta)
Aberdin prošao Ventpilsa (Latvija)
u Trećem pretkolu:
Aik sa 3-0 izbačen od Panathenaikosa
Geteborg sa 3-2 prošao Helsinki
Aberdin ispao 2-1 od Maribora
u Pley offu
Geteborg ispao od Karabaga 1-3
Kako se ne sjecas, a bilo samo godinu ranijeRaonffa je napisao/la:Tog dvomeča se ne sjećam, al' se sjećam kada ih je Slavija izbacilaNerminovic je napisao/la:Modrica vs Aalborg to je bilo
Te sezone usli u CL i igrali 2-2 s Unitedom na OT-u.
I onda ih Slavija u premijernom nastupu izbaci, mada se kasnije nesto suskalo da je to bio namjesten dvomec
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
-
Nerminovic
- Kontakt:
Bogami ja se dobro sjecamMokes je napisao/la:Kako se ne sjecas, a bilo samo godinu ranijeRaonffa je napisao/la:Tog dvomeča se ne sjećam, al' se sjećam kada ih je Slavija izbacilaNerminovic je napisao/la:Modrica vs Aalborg to je bilo
I onda ih Slavija u premijernom nastupu izbaci, mada se kasnije nesto suskalo da je to bio namjesten dvomec
Gledaj Mokesa sto zna o Danskim klubovima
BackSpace United
BackSpace United
Tako je, odlicno pamtis, NeraNerminovic je napisao/la: Bogami ja se dobro sjecamisao sam gledati utakmicu na Bilinom kad su igrali, cini mi se da ih je Aalborg dobio 1-2 a kod kuce 5-0
![]()
Gledaj Mokesa sto zna o Danskim klubovima![]()
Pa gdje si ti, jesi ziv
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ne moze mi biti dobro ama nikako tebra, koga cu sad da gledam kad dodjem mogli ste barem dogurati jos koji krugMokes je napisao/la:Tako je, odlicno pamtis, NeraNerminovic je napisao/la: Bogami ja se dobro sjecamisao sam gledati utakmicu na Bilinom kad su igrali, cini mi se da ih je Aalborg dobio 1-2 a kod kuce 5-0
![]()
Gledaj Mokesa sto zna o Danskim klubovima![]()
Pa gdje si ti, jesi ziv
BackSpace United
BackSpace United
Ne mogu se sjetiti fakat, jel' tad Modriča prvak bila, to je bila Liga prvaka?Mokes je napisao/la:Kako se ne sjecas, a bilo samo godinu ranijeRaonffa je napisao/la:Tog dvomeča se ne sjećam, al' se sjećam kada ih je Slavija izbacilaNerminovic je napisao/la:Modrica vs Aalborg to je bilo
Edit: Mene budale, napisao si da je Aalborg te godine ušao u grupnu fazu Lige prvaka
Meni je Aalborg ostao u sjećanju zbog onog krsta navijača Slavije na Koševu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
u istom terminu i široki i željo igraju
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.