FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 23 avg 2010, 19:08

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 23 avg 2010, 19:15

ja bas nesto mislim da cemo se sad nad Leotarom ono postenski istresti da ce biti bar jedno 3:0 ako ne i vise, imam neki "filing" :mrgreen:
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 23 avg 2010, 19:35

Sta vam je ba ljudi jeste normalni idemo u odbranu titule evropa nije upitna polako tek je pocelo prvenstvo a vec kenjate kako necemo ni u evropu ,kakva titula ovo ono pa jbt prosle sezone smo kiksali na grbavici tri cetri utakmice pa bili sampioni svece doci na svoje sabur braco brko ce to dovesti u red vjerujte ;)
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

ala_juve_tm87
Kontakt:

Post Postao/la ala_juve_tm87 » 23 avg 2010, 19:40

nedaTM87 je napisao/la:ja bas nesto mislim da cemo se sad nad Leotarom ono postenski istresti da ce biti bar jedno 3:0 ako ne i vise, imam neki "filing" :mrgreen:
jao drug stvarno i ja imam bgm taj neki osjecaj da cemo ih aBd demolirat :D
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 avg 2010, 19:41

nikad_izvini je napisao/la:Pokušavam da spustim "loptu na zemlju" :mrgreen: VIdiš da su porazi u gostima postali tragedije. Šta će tek biti ako kiksamo na Grbavici. Linč ?
Ma jarane skonto sam ja sta si ti htio od sam pocetka, ima jedna stvar porazi su sastavni dio sporta, sto jedan ciko rece kad mi to skontamo i mi cemo biti bolji navijaci!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 23 avg 2010, 19:53

Jel zna neko sta je sa francuzom i Baljicem? Hoceli biti ista od njih? Hvala unaprijed. :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 23 avg 2010, 19:54

Kadeti:

Široki - ŽELJEZNIČAR 1:3(Armin Hodžić x 2)

Popustio nešto mali... Osam golova u tri kola! Svaka čast, majstore!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 avg 2010, 19:55

sajo10 je napisao/la:Jel zna neko sta je sa francuzom i Baljicem? Hoceli biti ista od njih? Hvala unaprijed. :)
Ima takmica u srijedu protiv visocke bosne, nastupice svi ovi koji se bore za potpis i igraci iz druge ekipe, nakon toga ce se vise znati.Baljic najvjerovatnije potpisuje na 2 godine.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 23 avg 2010, 19:57

šta je sa Đipom? gledao sam malog, biće veliki igrač, treba mu dati šansu

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 23 avg 2010, 20:02

travnicanin je napisao/la:šta je sa Đipom? gledao sam malog, biće veliki igrač, treba mu dati šansu
Navodno je otisao na probu u Hertu...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 23 avg 2010, 20:15

pile87 je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Jel zna neko sta je sa francuzom i Baljicem? Hoceli biti ista od njih? Hvala unaprijed. :)
Ima takmica u srijedu protiv visocke bosne, nastupice svi ovi koji se bore za potpis i igraci iz druge ekipe, nakon toga ce se vise znati.Baljic najvjerovatnije potpisuje na 2 godine.

znaci zadovoljni su? nikolic,pehilj baljic joj kad osim izvede ekipu sa 3 spica :D

rus je 89 godiste,cim je osto znaci da je neko vidio potencijal...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 23 avg 2010, 23:21

pile87 je napisao/la:
voz vam je 1 km do Visokog :mrgreen: tekma je u pola 6..ulaz dzaba :mrgreen:

vidimo se :mrgreen: 8-)
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 24 avg 2010, 02:18

Željo ne bi smio biti klub koji nakon titule se može zadovoljavati Evropom. Međutim, on je već odavno takav jer nakon svega što se dešavalo i dešava mi bi izgleda bili sretni da svake pete godine uzmemo titulu. Očekivao sam nakon titule mnogo više stvari da se u i oko kluba poslože, ali ništa. Izgleda da je nama titula prerano došla.

Pile pošto si ti u tim vodama, da li je za nas prelazni rok završen? Mogu shvatiti da nemamo para, ali ne mogu shvatiti da smo zadovoljni. Doveli smo Zebu i eventualno ovog Čolića, ovo ostalo ne računam jer sve je to na dugu štapu i vrlo upitnog (ne)kvaliteta. Nek' priča ko šta hoće, ali brate premalo za jednog šampiona pa makar on bio iz ove jadne i napaćene lige. Ne smeta mi što se dovodi neafirmisana omladina (jedino ako nije cilj dugo čekana titula u juniorskoj konkurenciji), ali nisam nešto uvjeren da od toga imamo neke fajde. Ko se sjeća kad je naša omladina nešto osvojila.
Izgleda da nas barem do kraja ove polusezone očekuju trileri, a fakat sam se nad'o komedijima.
Ti si izgleda optimista po prirodi, a ja pesimista (Stole mi više leži :D ). Hajde recimo da se nađemo negdje na sredini, ali to nije titula kako god okreneš. Međutim, nakon Hapoela je možda i bolje ne biti prvak. Od malo ozbiljnijeg protivnika možemo primiti petaka bez ikakvih problema, a dati go nam je sa igrom bez napadača samo teoretska mogućnost.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 24 avg 2010, 02:24

Fazon je što Amar drži sve konce u svojim rukama, a oni koji bi trebali da mu pare nabave to nisu u stanju učiniti. To je glavni razlog zbog kojeg nema adekvatnih pojačanja. Žujo je pri svom dolasku igrao na kartu "malo ćemo na početku pući marketing, prodati šuplju, a onda će se na zimu Džeko prodati i od tih para ćemo nešto i uraditi". Međutim, kako se lik ne proda ne samo na zimu nego evo sad ni na ljeto, isti se ušutiše, a vođenje kluba prepustiše Amara i nekolicini ljudi bliskih njemu unutar Kluba. To je moje neko viđenje. Zato stalno i potenciram to da se Amar ni pod razno ne dira, a sa ostalima možete raditi šta hoćete, jer ako njega izgubimo nećemo se oporaviti nikada.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 24 avg 2010, 02:28

čamac je napisao/la:Željo ne bi smio biti klub koji nakon titule se može zadovoljavati Evropom. Međutim, on je već odavno takav jer nakon svega što se dešavalo i dešava mi bi izgleda bili sretni da svake pete godine uzmemo titulu. Očekivao sam nakon titule mnogo više stvari da se u i oko kluba poslože, ali ništa. Izgleda da je nama titula prerano došla.

Pile pošto si ti u tim vodama, da li je za nas prelazni rok završen? Mogu shvatiti da nemamo para, ali ne mogu shvatiti da smo zadovoljni. Doveli smo Zebu i eventualno ovog Čolića, ovo ostalo ne računam jer sve je to na dugu štapu i vrlo upitnog (ne)kvaliteta. Nek' priča ko šta hoće, ali brate premalo za jednog šampiona pa makar on bio iz ove jadne i napaćene lige. Ne smeta mi što se dovodi neafirmisana omladina (jedino ako nije cilj dugo čekana titula u juniorskoj konkurenciji), ali nisam nešto uvjeren da od toga imamo neke fajde. Ko se sjeća kad je naša omladina nešto osvojila.
Izgleda da nas barem do kraja ove polusezone očekuju trileri, a fakat sam se nad'o komedijima.
Ti si izgleda optimista po prirodi, a ja pesimista (Stole mi više leži :D ). Hajde recimo da se nađemo negdje na sredini, ali to nije titula kako god okreneš. Međutim, nakon Hapoela je možda i bolje ne biti prvak. Od malo ozbiljnijeg protivnika možemo primiti petaka bez ikakvih problema, a dati go nam je sa igrom bez napadača samo teoretska mogućnost.

pa koliko sam cuo ni taj markovic nije los igra desnog beka,colic ili je dobr ili samo izvikan jednom sam ga gledo,doso je golman i savic :) to je to :)
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 24 avg 2010, 02:33

elSaik je napisao/la:Fazon je što Amar drži sve konce u svojim rukama, a oni koji bi trebali da mu pare nabave to nisu u stanju učiniti. To je glavni razlog zbog kojeg nema adekvatnih pojačanja. Žujo je pri svom dolasku igrao na kartu "malo ćemo na početku pući marketing, prodati šuplju, a onda će se na zimu Džeko prodati i od tih para ćemo nešto i uraditi". Međutim, kako se lik ne proda ne samo na zimu nego evo sad ni na ljeto, isti se ušutiše, a vođenje kluba prepustiše Amara i nekolicini ljudi bliskih njemu unutar Kluba. To je moje neko viđenje. Zato stalno i potenciram to da se Amar ni pod razno ne dira, a sa ostalima možete raditi šta hoćete, jer ako njega izgubimo nećemo se oporaviti nikada.
Potpuno si u pravu,jedini koji drzi Zelju je Amar i nikako za sarajevski i bh fudbal ne bi valjalo da on ode.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 24 avg 2010, 02:38

Da nema Amara otišlo bi sve ponovo u qrac definitivno.
Samo njemu vjerujem što se tice ovih funkcionera u klubu (cast izuzecima ali njih je malo zato i jesu izuzeci), vjerujem mu zato što je prije svega veliki fanatik Želje.
Osima moramo zadržati i dati mu potpunu podršku pa makar igrali u 5 ligi.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 24 avg 2010, 03:26

*ebo ligu gdje ekipa kojoj je Lazar"nosi dvojicu na ledjima"Popovic prvi napadac konkurise za titulu,ja sto sam ga gledao on jedva nosi sebe samog :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 24 avg 2010, 08:17

I mali Karić potpisao na dvije godine. Šteta, očekivao sam da potpiše na četiri, ali dobro...

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 24 avg 2010, 08:21

Mustafa Kucukovic potpisa za Sarajevo objavio Dnevni Avaz to je nova informacija sto se tice pojacanja ,a nemaju veze sa Zeljom,ali eto cisto informativno.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, mavi i 39 gostiju.