AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

_forzamilan_
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la _forzamilan_ » 07 jul 2017, 22:34

Ma ja bi batalio sve te napadace Auba i ostalo i skrsio kes na Verattija mozda bi ga privuko da se vrati u Italiju i ovaj projekat sa Milanom ionako je francuska liga smece iako imaju u PSG placu za pozeliti.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 07 jul 2017, 23:29

Taj ce u Barcu vjerovatno.
Ma nek dovode sta hoce,znaju gdje skripi tako da ne trebamo puniti glave glupostima.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 jul 2017, 00:24

brat auba hoće 12 miliona godišnje, e neće da može :kafa:

ali milan je baš ozbiljno zagrizao za njega i ako odbije kinu onda milan nekako postaje naizglednija destinacija jer mu se više ne ostaje u dortmundu, a ostalih ozbiljnih interesanata nema :zviz: a i nudi mu se duplo veća plata nego što je tamo ima, iako mu je i to malo.
sad me malo čudi otkad je to milan postao glavni u utrci za haubu, očekivao sam da se otimaju za takvog igrača... :zviz:

montela hoće cuadrada pa će se vjerovatno ubleha ščiljo poslati u suprotnom pravcu, u svakom slučaju odličan igrač za širinu. :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 08 jul 2017, 00:29

Cuadrado je odlična opcija za rotacije, još usput šutneš Šiljkana, svakako ima Calabria kao zamjena za Contija :zviz:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 08 jul 2017, 02:54

Iako Bobana, koji je bio kvalitetan lijevi vezni, a postao desni bezvezni, ne gotivim, slazem se sa njim.

Jos uvijek je mercato relativno tanak, jedno je biti kralj na selu, drugo doci u klub sa ogromnim ocekivanjima.

Kao sto sam ranije naveo, jasno mi je zbog cega Gigio nije potpisao produzenje ugovora, jer se jos uvijek cekaju potezi/transferi koji ce zaista potvrditi koje su ambicije kineza i nazovimo ga "novog" Milana...

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 08 jul 2017, 07:52

Znaci ambicije se pokazuju kupovinom skupih razvikanih igrača, dok klub koji kupuje ciljana pojacanja i tako ojačava svaku poziciju u timu, nema ambicija???

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 08 jul 2017, 08:58

Koje gluposti ću sve pročitati ovdje. Ovo igrača što je došlo su pojačanja za naš tim. Sad malo razmislite u kakvim smo go.vnima bili. Nije ovo FM pa da dovedemo CR, Messija,L.Suarez,Neura,....... i da napravi se šampion. Nije najbolji tim sa najboljim igračima. Sjetim se naših šampionskih timova. Imali smo Ševčenka ali i Kaladzea i Gatusa.....Malo se živnulo i odmah živnulo dupe za WC igračima. Za sve treba vremena
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 08 jul 2017, 09:30

Zenga je napisao/la:Iako Bobana, koji je bio kvalitetan lijevi vezni, a postao desni bezvezni, ne gotivim, slazem se sa njim.

Jos uvijek je mercato relativno tanak, jedno je biti kralj na selu, drugo doci u klub sa ogromnim ocekivanjima.

Kao sto sam ranije naveo, jasno mi je zbog cega Gigio nije potpisao produzenje ugovora, jer se jos uvijek cekaju potezi/transferi koji ce zaista potvrditi koje su ambicije kineza i nazovimo ga "novog" Milana...
Jako cijenim Bobana ali brate mili previse laprda zadnjih godina. Kao da je on bio wc igrac kad je dosao u Milan. Proprzio stolicu sjedeci na klupi dok nije sazrio a sad bi da svi koji dodju budu svjetske klase. Polahko.
Najlakse je kritikovati sa strane.
Uprava radi perfektan posao ovoga ljeta. I meni je nejasan transfer Borinija ali ljudi sigurno znaju zasto su ga doveli. Uzivanje je pratiti sva ova desavanja zadnjih sedmica.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 08 jul 2017, 10:18

Gazzetta dello Sport prenosi vijest da je Yonghong Li spreman još više "napumpati" budžet Milana za ovaj prelazni rok. Ako je tacno, onda sam nekako siguran da ce te pare dati za Aubu, ma nek daju kad vec ima para :beba:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 08 jul 2017, 10:18

Boban je legenda, ali previše laprda.Dobro on znas u kakve fekalije su Galliani i Berlusconi uvalili Milan. Za ono što Boban priča Milanu bi bio potreban budžet od 500M, da se dovede 6-7 igrača najviše klase, i opet je pitanje da li bi to bilo dovoljno.Očito se i Zvone počeo gubiti, tako to ide sa igračima koje hvata nostalgija za terenom pa laprdaju.

Uprava će sa prodajom nekih igrača imati budžet koji će preći 200M i sa tim mora za zamjeni 8 od 11 prošlogodišnjih startera+ ponekog igrača za rotaciju da dovede.A ovo je stvarni život a ne FM.Svaki igrač koji je doveden je za klasu ili dvije bolji od prethodnika na svojoj poziciji. Tako da neke priče o tome kako uprava nije ambiciozna su čista glupost.

I da, Milan je opasno krenuo po Pierra Emerick-a, upravo on bi mogao biti Milanova bomba prelaznog roka, pa da se i tako pošalje poruka ljudima koji blebetaju, tip Boban.

Izgleda je naš novi predsjednik obećao Fassoneu i Mirabelliju povećanje budžeta ako bude bilo potrebno. :kafa:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 jul 2017, 10:20

nije mi jasno šta mnogi očekuju poslije zadnjih sumornih 6 godina i igranja yebenih predkvalifikacija za LE, da će se wc igrači otimati da dođu u milan? :roll:
na stranu to što generalno talijan ni ne može ponuditi ono što može jedan npr. englez, a zamislite kako to tek iz milanove perspektive izgleda koji je još uvijek u fazi isplivavanja iz gov.ana što nije privlačno ni jednom wc igraču.

uprava je odradila fantastičan posao i za relativno povoljne novce se osvježila svaka kritična pozicija u ekipi sa mladim talentovanim igračima koji još nisu dostigli svoj prajm i koji imaju tendenciju napredovati, a ne stagnirati.
naravno očekujem wc igrače dogodine, kad se izbori LŠ i shvati ozbiljnost milanovog projekta.

boban ga zna ubost al' ga zna nekad i srat, namčor koji za sve ima negativan komentar :roll:

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 08 jul 2017, 10:22

Predložiti Bobanu neka dođe u klub, da mu se dadne oko 200M na raspolaganje pa da vidimo kako bi popravio 8 pozicija a da sve to budu već izgrađeni igrači.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 08 jul 2017, 10:40

Eno Morata je izvisio sa Unitedom :lolno:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 08 jul 2017, 10:40

It's not entirely excluded that Milan sign both Aubameyang and Kalinic. [Gazzetta]

Nemojte tako jako samoubiće nam se Boban. :kafa:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 08 jul 2017, 11:52

Ljudi moji kad bi doveli Aubu na ovu ekipu to bi bio vrh

Plus sto bi samim tim pokazali ostalim WC igracima da se Milan vraca,uhh jbt nakon dugo godina opet smo mi navijaci dosli na svoje,tacno jedva cekam utakmice :)

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 08 jul 2017, 11:56

Ma da je Auba toliko dobar ne bi se za njega borili kineski klubovi i samo Milan :zviz:

Ne žalim se što bi Auba došao, ali po meni je precijenjen igrač, ali ne razumijem dovedeš Aubu, Kalinića i Silvu, a igraš sa jednim napadačem, a platit ćeš svu 3 masno :hmmmmm:

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 08 jul 2017, 12:01

Ja imam neki dobar osjecaj za Kalinica i mislim ako bi dosao da bi mogao biti pun pogodak, preko 20 golova u sezoni.

Bobana jako cijenim i njegove izjave uvijek imaju smisla ali ovaj puta mislim da je pretjerao. Slazem se da ovi igraci sto su dosli nisu dokazani ali da su prosjecni ako to novinari nisu prenapuhali ili je to izgubljeno u prevodu sa tim se apsolutno ne slazem. Calhanoglu, Kessie, Conti itd. su iznadprosjecni i to je cinjenica. Bolje ove mlade momke zeljne uspjeha nego neke preplacene zvijezdice od 30 i kusur godina koje su dokazane ali nemaju toliku zelju za trofejima. Ekipi se za pocetak mora izbiti onaj luzerski mentalitet i naci balans a to ce biti jako tesko a do kraja mozda kontradiktorno sa ovim sto sam prije spomenuo dovesti jednog ili dva kapitalca do kraja prelaznog roka, provjerene sampione koji ce povuci tim kao sto su to Ibra i Silva radili prije 5-6 sezona. Ocigledo doci ce jos do kraja 2-3 dobra igraca i za mene je ovaj Mercato bolji od onog Gallianijevog kad su dosli Ibra, Robinho i ostala bada. Rekao bih iako sam nakon svih ovih godina oprezan da je ovaj mercato za mene iznad svih ocekivanja, islo se bas ciljano a ne stihijski ko inace sa starom upravom i nisu se mnogo preplacivali igraci sem mozda Silve ali tako je to sa mladim portugalcima pogotovo iz Porta. Svakako da smo mi kojima je ovaj klub u srcu zasluzili napokon da se malo radujemo. Ocekujem da bi se trebalo moci izboriti to 4. mjesto koje vodi u kvalifikacije za LP.
Forza Milan!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 jul 2017, 12:03

terenu kako si se usudio to reći, o tome se ovdje ne smije pričati :rol:

FORZA MILAN !

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 08 jul 2017, 12:12

Svako ima pravo na misljenje i forum je tu da se iznese, a ko bo bio upravu ako bi Auba došao vrijeme bi pokazalo zato nema.potrebe nekoga napadati zato što ima svoje misljenje ili zelju npr. moja želja bi bila da dodje wc u sredini terena prije nego on jer smatram tu poziciju vaznijom od napada pogotovo jer nam je to rak rana godinama.

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 08 jul 2017, 12:15

Radije ću birati Bigliu, Kjaera i Kalinica nego Aubameyang, koliko sam ja Aubu gledao dobar je u kontrama, ali ne zna igrati na postavljenu odbranu i ne zna se "hrvati" sa štoperima, a da se ne lažemo takva bi situacija bila 90% vremena jer će MIlan igrati na posjed, ali doduše svejedno mi je koliko ga plate jer ne ide iz mog džepa, ali nekako imam osjećaj da će ostati nedorečen i da nas to ne smije iznenaditi. Daj Bože da griješim :hmmmmm:

Chelseu. Unitedu, Realu, Arsenalu i tako tim ekipama je trebao WC napadač, a niko njega ne spominje, žele Moratu koji je više na klupi nego što igra za više novca nego Aubu, kao da mu Real ne može ponuditi 12M€ platu ako bi im se isplatio

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.