FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 08 jul 2017, 11:40

Evander je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Zagor je napisao/la:Trener Zete dobio otkaz nakon ispadanja od kona. Kod nas izgubis finale kupa, ispadnes od 10 puta slabije ekipe u EL, najveci uspjeh ti je što si zajebo najljuceg protivnika u BiH u borbi za titulu, i na kraju ostajes na klupi. Mislim ne znam.
cilj ti postavljen evropski plasman, ti ostvario to prije lige za prvaka, i do zadnjeg kola se borio za duplu.... :kafa:
ili što bi pitari rekli:
daj mu otkaz
Je li te stid?
Mlate nas amateri, dvije godine samo razocarenja nizemo, iz godije u godinu tonemo sve dublje. Vi takvi ste bruka za klub.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
fakti su jedno , tvoji crni osjećaji drugo....kakve su prognoze bile za sezonu u momentu kad je Hurtić nogiran??? dupla ili titula ??? hoćemo vaditi postove? ...mnogo serendate....baš mnogo...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoBolesnik
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoBolesnik » 08 jul 2017, 11:40

Evander je napisao/la:
BordoBolesnik je napisao/la:
paulus je napisao/la:Niko ni da prne iz kluba , ma ni tihomira da pusti da nam makar zasmrdi. **** ti utrpanog i dan kad dodje ovdje , regionalna sila kaje. Gledam onu Rijeku sire Rujevicu za LP , nasli ljudi pravog strucnjaka i pustili ga da radi , kupuju pametno i vec su posli milione i milione uzimat za igrace. Tako se pravi sila regionalna a ne sa Calom Ihtijarevicem Ken choo jebote, isto komedija naka
A bilo bilo bolje da Tana nije bilo [emoji38]
I dalje se palite na price bordo (ne)prijatelja i mahale oko kluba koju su klub oderali do gole koze.
Poredis klub u kojem ljudi godinama obavljaju dobar posao, od vrh do cistacice. Tebe su jaro BOSNJE zavalile po ko zna koji put, nije Tan. Imao si priliku, sjebo si je i to ti je to.
A bilo je gore bez Tana?
Do kad cemo pusiti pricu da je tamo neko drugi nekad bio kriv? Sta rade Tanovi ljudi, koji su sad u klubu, da bi klub bio bolji?
Usput, koji to od mnogobrojnih Tanovih klubova je dozivio neki napredak sa Tanom?

Da, bilo je gore jer si u svakom slucaju svake godine povecavao dug kluba. Sta si imao? Nista!
Tan ti je dao mogucnost kakvu niko u ovoj ligi nije imao i jel te on pokrao ili "nasi"?
Brkate previse neke stvari. Imao si mogucnosti, potencijal i lovu da nesto napravis a nisi i sta sad? Kriv Tan i njegovi ljudi? Treba jos love da pumpaju u rupu bez dna, ni ja ne bi! Kada shvatite da smo sami sebi krivi a ne neko ko ti je htio pomoci bice vam lakse jer da bi bilo bolje treba da znate na koga pokazati prstom a dok pricate kako je to Tan samo pomazete onim koji su pokrali klub i koji se vrte jos uvijek oko kluba cekajuci novu priliku.
LP

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 08 jul 2017, 11:42

Chlan je napisao/la:Svi bi neke promjene ali da se dese ako može odmah. Ne može, ali nikako.
Mislim da je postavljanje Makedonca prvi korak ka tim promjenama. Drugi je što se raznim menadzerima pokazalo da se ne mogu igrati sa klubom, kako njima tako i njihovim igračima.
Pričajte šta hoćete, ali igra u četvrtak je svemirski brod za igru kakva je bila prošlu sezonu. Trebaju još tri ili četri kvalitetna, a što mladja igrača i mislim da ćemo biti extra ekipa.
Imas igraca vise i nisi u stanju da napravis visak pola sata! Kakva igra o cemu pricas? O tome da svako ydbenk krilo uzme loptu i ne da je nikome! Crnkic i Mico sebicni do **** materine! Kao da su izasli na vlastitu predstavu!
Ja sad ne vidim nista dobro, a branio sam ovdje sve od Cale pa do Crnkica. Ali su razocarali debelo!

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 08 jul 2017, 11:43

BordoBolesnik je napisao/la:
Evander je napisao/la:
BordoBolesnik je napisao/la: A bilo bilo bolje da Tana nije bilo [emoji38]
I dalje se palite na price bordo (ne)prijatelja i mahale oko kluba koju su klub oderali do gole koze.
Poredis klub u kojem ljudi godinama obavljaju dobar posao, od vrh do cistacice. Tebe su jaro BOSNJE zavalile po ko zna koji put, nije Tan. Imao si priliku, sjebo si je i to ti je to.
A bilo je gore bez Tana?
Do kad cemo pusiti pricu da je tamo neko drugi nekad bio kriv? Sta rade Tanovi ljudi, koji su sad u klubu, da bi klub bio bolji?
Usput, koji to od mnogobrojnih Tanovih klubova je dozivio neki napredak sa Tanom?

Da, bilo je gore jer si u svakom slucaju svake godine povecavao dug kluba. Sta si imao? Nista!
Tan ti je dao mogucnost kakvu niko u ovoj ligi nije imao i jel te on pokrao ili "nasi"?
Brkate previse neke stvari. Imao si mogucnosti, potencijal i lovu da nesto napravis a nisi i sta sad? Kriv Tan i njegovi ljudi? Treba jos love da pumpaju u rupu bez dna, ni ja ne bi! Kada shvatite da smo sami sebi krivi a ne neko ko ti je htio pomoci bice vam lakse jer da bi bilo bolje treba da znate na koga pokazati prstom a dok pricate kako je to Tan samo pomazete onim koji su pokrali klub i koji se vrte jos uvijek oko kluba cekajuci novu priliku.
LP
Rijesio si se duga prema drzavi, a dobio puno veci dug kojeg tesko da ces se rijesiti, Tana.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 08 jul 2017, 11:44

Mehmed nikad pidnijet ostavku nece kao sto nebi ni jedan trener iz bosne. Ko ce 3-4 k km mjesecno platu u bosni odbacit niko, nema te ljubavi koja je java od 4 k km mjesecno.

Mehmeda smjenit samo ako ce doc trener kao MEHO KODRO i bolji. Dovest Husrefa nije napredak.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 08 jul 2017, 11:47

Chlan je napisao/la: Pričajte šta hoćete, ali igra u četvrtak je svemirski brod za igru kakva je bila prošlu sezonu. Trebaju još tri ili četri kvalitetna, a što mladja igrača i mislim da ćemo biti extra ekipa.
Jes, ali moraš uzeti i činjenicu da je protiv nas igrala ekipa koja je ceoma oskudna sa fudbalskim znanjem. Ono što mene raduje je da igra bila dobra i u prvim minutama i tamo nekad posle 110 minute. Znači ima se snage, kod većine, samo treba malo više pameti, smirenosti i koncentracije.

Realno, najpotrebniji je lijevi bek, stoper za rotacije (možda, ja sam za to da se pruži šansa Mujakiću pa i Sadikuu) i jedan univerzalni vezni. Sad je Krste tu, suprotan tip napadača od Ahmetovića, baš ono što nam treba. Jak na lopti, dobar izvođač prekida. Znači, nek mu Ahmet samo spušta loptu. Tu su još i ova dvojica malaca, Hadžić i Smajlagić koji u svakoj utakmici trebaju dobiti priliku.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 08 jul 2017, 11:48

A sto bi dao otkaz??? Zbog forumskog puka? :rol:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Chlan
Kontakt:

Post Postao/la Chlan » 08 jul 2017, 11:50

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Chlan je napisao/la:Svi bi neke promjene ali da se dese ako može odmah. Ne može, ali nikako.
Mislim da je postavljanje Makedonca prvi korak ka tim promjenama. Drugi je što se raznim menadzerima pokazalo da se ne mogu igrati sa klubom, kako njima tako i njihovim igračima.
Pričajte šta hoćete, ali igra u četvrtak je svemirski brod za igru kakva je bila prošlu sezonu. Trebaju još tri ili četri kvalitetna, a što mladja igrača i mislim da ćemo biti extra ekipa.
Imas igraca vise i nisi u stanju da napravis visak pola sata! Kakva igra o cemu pricas? O tome da svako ydbenk krilo uzme loptu i ne da je nikome! Crnkic i Mico sebicni do **** materine! Kao da su izasli na vlastitu predstavu!
Ja sad ne vidim nista dobro, a branio sam ovdje sve od Cale pa do Crnkica. Ali su razocarali debelo!
Nije bas tako. Je li bila 1000% šansa u zadnjim minutama gdje je lopta više i ne znam koga pogodila na gol liniji, bio je penal koji nije iskoriste, poništen gol a ne znam je li bio ofsajd. Malo mi više crnjacimo jer smo ispali od objektivno puno lošije ekipe. Slažem da je Cala zeznu sa prevelikim respektom i izjavama da smo podjednake ekipe. Slažem se da bi trebao i otići. Ali crnjaciti sa pričom šta smo dobilo s Tanom i pravdati to da smo mogli i sami, je šuplja priča.
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 jul 2017, 11:52

Ove godine smo fulili 1000 penala, da te bog sacuva..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 08 jul 2017, 11:55

MortemHz je napisao/la:Ove godine smo fulili 1000 penala, da te bog sacuva..
To je do samopouzdanja i kvalitete igraca. Previse promasenih...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 08 jul 2017, 11:55

Pitar6785 je napisao/la:Mehmed nikad pidnijet ostavku nece kao sto nebi ni jedan trener iz bosne. Ko ce 3-4 k km mjesecno platu u bosni odbacit niko, nema te ljubavi koja je java od 4 k km mjesecno.

Mehmeda smjenit samo ako ce doc trener kao MEHO KODRO i bolji. Dovest Husrefa nije napredak.
nema zbog čega podnijet ostavku, zarad nakih menadžerčića uvrijeđenih??? on s ovom ekipom može uzet trofej, još ako mu je pojačaju definitivno, zrinjski bez sredine, kone bez špica...svi slabiji...čekaju da mi raskinemo s igračima da ih oni ganjaju...ako sad pođemo tjerat trenera to je bespotrebno razjebavanje sezone jer novi mora bit mađioničar da ih začara da ga svi skontaju i pođu po njegovom sljedeći dan igrat...suicid čisti....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 jul 2017, 11:57

Centaršutevi nisu prilike i uigrane akcije, već je Zaria to dopustila našem amateru na klupi, jer znaju da nemamo visokog igrača, oni su zbogvigraca manje morali negdje da puste, a logično sa ce pustiti naše očajne centaršuteve

I to nije nikakva igra i nikakav pritisak koji je iznjedrio šanse već čisto nabijanje u 16 na naših par igrača od 170cm i njihovih 6 balvana od 2 metra
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 08 jul 2017, 11:59

Đaba smjena trenera vol. 327, kad imaš rupu na golu, lošu odbranu, statičan vezni red, sebična krila i neefikasnog napadača. Možemo mijenjat do besvijesti trenere, dovoditi Kodre i slične njemu sa nekom vizijom, kad su igrači amateri i ne znaju trenerovu viziju prenijeti u igri. Igrači su nam limitirani. Nama treba ovdje 3,4 igrača ako mislimo ove godine nešto uraditi. A sumnjam da u klubu imaju para da dovedu dvojicu, a kamoli više kvalitetnijih igrača. Sve dok budemo dovodili Sariće, Ahmetoviće, Hodžiće, Ivetiće i Bekiće, nema tog trenera da sa ovakvim igračima napravimo nešto ozbiljno. Po meni samo akademcima i mladima davati šansu više da igraju. A ove islužene plaćene polovnjake u provaliju bacit negdje. Treba dovest par iskusnih ali kvalitetnijih pojačanja u svakoj liniji po jednog, to su 4 do 5 igrača, bolje dati njima duplo veću platu, nego da gledamo u veznom Sarića i Ivetića, da ovi mladi imaju od koga nešto naučiti. Ne mogu puno naučiti od Sarića, Ahmetovića ili Bekića. Kombinacija iskustva i mladosti. A ne kombinacija mladosti i polovnjaka plaćenih.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 jul 2017, 12:00

Stroj1946 je napisao/la:Đaba smjena trenera vol. 327, kad imaš rupu na golu, lošu odbranu, statičan vezni red, sebična krila i neefikasnog napadača. Možemo mijenjat do besvijesti trenere, dovoditi Kodre i slične njemu sa nekom vizijom, kad su igrači amateri i ne znaju trenerovu viziju prenijeti u igri. Igrači su nam limitirani. Nama treba ovdje 3,4 igrača ako mislimo ove godine nešto uraditi. A sumnjam da u klubu imaju para da dovedu dvojicu, a kamoli više kvalitetnijih igrača. Sve dok budemo dovodili Sariće, Ahmetoviće, Hodžiće, Ivetiće i Bekiće, nema tog trenera da sa ovakvim igračima napravimo nešto ozbiljno. Po meni samo akademcima i mladima davati šansu više da igraju. A ove islužene plaćene polovnjake u provaliju bacit negdje. Treba dovest par iskusnih ali kvalitetnijih pojačanja u svakoj liniji po jednog, to su 4 do 5 igrača, bolje dati njima duplo veću platu, nego da gledamo u veznom Sarića i Ivetića, da ovi mladi imaju od koga nešto naučiti. Ne mogu puno naučiti od Sarića, Ahmetovića ili Bekića. Kombinacija iskustva i mladosti. A ne kombinacija mladosti i polovnjaka plaćenih.
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 08 jul 2017, 12:01

hilmo je napisao/la:
Chlan je napisao/la: Pričajte šta hoćete, ali igra u četvrtak je svemirski brod za igru kakva je bila prošlu sezonu. Trebaju još tri ili četri kvalitetna, a što mladja igrača i mislim da ćemo biti extra ekipa.
Jes, ali moraš uzeti i činjenicu da je protiv nas igrala ekipa koja je ceoma oskudna sa fudbalskim znanjem.
pa hilmo dragi , kako nam je ta oskudna ekipa sakrila loptu tamo prvih po sata, nismo je očima mogli naći, bespotrebno se potcjenjuje Zaria koja je puna iskusnih igrača, a kad onaj prvi njihov izvođač(žuti) nije pao pod onim pritiskom publike , ne možeš im ništa reći....

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 08 jul 2017, 12:05

i mi nesto mislimo a ni jednog jedinog skolovanog trenera nemamo
ja Starcevica nebi ovdje sad ni pod razno, jeste on dobar u Krupi ali on ovdje se nebi snasao sigurno
Musemica nebi jer i on je stara skola a i dosta mi je ovih legendi da te sramota da ga tjeras kad zasluzi jer je drag od ranije
Kodru bi zaboravio jer je on otisao kako je otisao i treba proci i biti promjena da se on vrati

od trenera iz nase lige realno valjaju samo Sablic i Marinovic

ali opet sigurno da se nesto treba mjenjati u upravi jer uzimati ove smirene trenere je zajebancija nama treba na klupi sad neki sa damom da zna kako se sta radi da svima kaze gdje im je mjesto da otkrije lose stvari
ali zasto bi ova uprava to uradila?
zasto ici protiv sebe?

meni bi trenutno mozda najbolje rjesenje bilo dovodjenje nekog stranog kvalitetnog trenera
ili nekog domaceg mladjeg jbg ja bi pokusao sa Varesanovicem

i kad se sjetim par osoba sto je ovdje pisalo kako Tan okrece pare na kladionici :rol:
pa sto sad nije igrao 2- i prodao tekmu nego ovako na naj **** nacin ispadnemo
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 08 jul 2017, 12:05

Odavno se provlači priča oko sistema u klubu, mislim da sistem postoji u svim segmentima osim u sportskom, možda je napravljen sa formuranjem sportskog komiteta, ali mi još ne vidimo rezultate toga. Nazire se ponešto ali to je daleko od onoga što trebamo biti. Da li su ljudi koji vode taj segment dovoljno kompetentni teško je zaključiti. Mislim da je Alagić (koliko me sjećanje služi šef akademije) dobar za svoju poziciju, samo nam treba čovjek koji će to sve zaokružiti u jednu cjelinu, to sad kao obavlja onaj što hvali atmosferu :), ali nam tu treba jače ime, neko sa malo više međunarodnog iskustva i veza, možda bi Hadžibegić tu dobro legao. Ali...

@denchi
Nisu nam je sakrili nego je mi nismo znali uzeti. Mi smo ono prvo poluvrijeme izgledali kao oni cijelu utakmicu na Koševu.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 jul 2017, 12:07

DenchiNL je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
Jes, ali moraš uzeti i činjenicu da je protiv nas igrala ekipa koja je ceoma oskudna sa fudbalskim znanjem.
pa hilmo dragi , kako nam je ta oskudna ekipa sakrila loptu tamo prvih po sata, nismo je očima mogli naći, bespotrebno se potcjenjuje Zaria koja je puna iskusnih igrača, a kad onaj prvi njihov izvođač(žuti) nije pao pod onim pritiskom publike , ne možeš im ništa reći....
Hahahahhahahhaahhahahahaa Moldavska baraelona

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 08 jul 2017, 12:10

i ovo sto mi vidimo
razlika izmedju ove uprave i prosle je ta sto ovi sad stede i gdje treba i gdje ne treba
a u stalim stvarima se natjecu u losem
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 jul 2017, 12:12

Onaj žuti ide u baraelonu, u Španiju, kaže.nije.podlegao pritisku penala... ZARIA samo grupna faza je granica!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, benko21, Google Adsense [Bot] i 44 gosta.