FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SARAJEVO ŠAMPIJON
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sta je on kriv radi najbolje sta moze,ne moze on od 50 km napraviti milion,pravilno raspolaze sa novcem koji ima i tako posluje kao da je do njega,da ima covjek par miliona pa da ga pljujemo uredu ovako se prostire koliko mu je jorgan dug.Sarajlijica1946 je napisao/la:Samo za Valentina
Nadam se da ces doci kuci sa posla i naci tri vodoinstalatera na zeni, da vidis bar 10% kako je nama!
Ti si kriv za ovo, skresao si sve zivo ljudi nisu imali volje da penal osutaju!
Sa Radovcem,Hebibovicem i Belicem u prvoj nikad nikog neces nabusiti il nadigrati,Radpvac kloc,djevojcica svaki jaci duel gubi,ne zatvara igraca ama bas nista,Hebibovic fula sve zivo,kao muha bez glave,a Nekic od 20 obecavajucih sitiacija 20 nabije na tribine nosi ih u pm i onog ko ih pusta da igraSiouxLukavac je napisao/la:Ne možeš iz uigrane akcije dati gola amaterima, nećeš sa ovom ekipom probit nijednu ozbiljniju odbranu, patit ćeš se sa ovim veznim redom i napadom i protiv raspalog Čelika, Viteza, Goška i to na Koševu, a naši stručnjaci hoće da pojačaju defanzivu.High je napisao/la:Pa ovi će, koliko su ćoravi, dovesti Dupovca, pored nikakvog napada!![]()
![]()
![]()
![]()
- PitarBordo
- Kontakt:
Prodaja Hamze, pare od EL, više nego dovoljno da se "prostire"nogo duže. Frajko priča o defanzivi mi bez napadača igrali uzvrat. Priča o nekoj sreći mi promašili penal za pobjedu i imali pola sata igrača više, uveli lijevog beka da igra desnog. Da se ne lažemo Valentin ima veze sa fudbalom koliko ja sa industrijskom preradom naftnih derivata. A ta priča da nema dovoljno para je također njegova direktna odgovornost.zagor1987 je napisao/la:Sta je on kriv radi najbolje sta moze,ne moze on od 50 km napraviti milion,pravilno raspolaze sa novcem koji ima i tako posluje kao da je do njega,da ima covjek par miliona pa da ga pljujemo uredu ovako se prostire koliko mu je jorgan dug.Sarajlijica1946 je napisao/la:Samo za Valentina
Nadam se da ces doci kuci sa posla i naci tri vodoinstalatera na zeni, da vidis bar 10% kako je nama!
Samo Saraj'vo.
Treba Samketu metnuti bagateliziranu kapitensku traku, da ga proda...zagor1987 je napisao/la:Sa Radovcem,Hebibovicem i Belicem u prvoj nikad nikog neces nabusiti il nadigrati,Radpvac kloc,djevojcica svaki jaci duel gubi,ne zatvara igraca ama bas nista,Hebibovic fula sve zivo,kao muha bez glave,a Nekic od 20 obecavajucih sitiacija 20 nabije na tribine nosi ih u pm i onog ko ih pusta da igraSiouxLukavac je napisao/la:Ne možeš iz uigrane akcije dati gola amaterima, nećeš sa ovom ekipom probit nijednu ozbiljniju odbranu, patit ćeš se sa ovim veznim redom i napadom i protiv raspalog Čelika, Viteza, Goška i to na Koševu, a naši stručnjaci hoće da pojačaju defanzivu.High je napisao/la:Pa ovi će, koliko su ćoravi, dovesti Dupovca, pored nikakvog napada!![]()
![]()
![]()
![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
"Sreca" ispadosmo,protiv ovih smo igrali bez napadaca,a dole bi isli samo sa jednim stoperom plus Mujakic.
Treba ovdje brat bratu u svakoj liniji po jedan.
Treba ovdje brat bratu u svakoj liniji po jedan.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Doveo je Rahmanovica,Krstu i Kuzmanovica,i jos traze pojacanja jel on kriv sto Janjos drzi Bekica i Radovca i Hebibovica u ekipi? Trener amater bi sa juniorima onu Zariju razvalioPitarBordo je napisao/la:Prodaja Hamze, pare od EL, više nego dovoljno da se "prostire"nogo duže. Frajko priča o defanzivi mi bez napadača igrali uzvrat. Priča o nekoj sreći mi promašili penal za pobjedu i imali pola sata igrača više, uveli lijevog beka da igra desnog. Da se ne lažemo Valentin ima veze sa fudbalom koliko ja sa industrijskom preradom naftnih derivata. A ta priča da nema dovoljno para je također njegova direktna odgovornost.zagor1987 je napisao/la:Sta je on kriv radi najbolje sta moze,ne moze on od 50 km napraviti milion,pravilno raspolaze sa novcem koji ima i tako posluje kao da je do njega,da ima covjek par miliona pa da ga pljujemo uredu ovako se prostire koliko mu je jorgan dug.Sarajlijica1946 je napisao/la:Samo za Valentina
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa naravno da je kriv. On drži tog trenera tu.zagor1987 je napisao/la: Doveo je Rahmanovica,Krstu i Kuzmanovica,i jos traze pojacanja jel on kriv sto Janjos drzi Bekica i Radovca i Hebibovica u ekipi? Trener amater bi sa juniorima onu Zariju razvalio
Samo Saraj'vo.
@pantelija, svaka cast na postu,sve fino kazano!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
A koliki je u Zarije, na budzet mislim pa nas nakantase. Kakva se to sad prica provlaci. Nema opravdanja, nema izgovora!
Svasta si nesto u pravu ali ovo nisi ....PitarBordo je napisao/la: Prodaja Hamze, pare od EL, više nego dovoljno da se "prostire"nogo duže. Frajko priča o defanzivi mi bez napadača igrali uzvrat. Priča o nekoj sreći mi promašili penal za pobjedu i imali pola sata igrača više, uveli lijevog beka da igra desnog. Da se ne lažemo Valentin ima veze sa fudbalom koliko ja sa industrijskom preradom naftnih derivata. A ta priča da nema dovoljno para je također njegova direktna odgovornost.
Valentin nemoze nardnu godinu ispravit greske stare uprave .... i Valentin ne odredjuje budjet nego ga dobije i njegovo je kako ce se uklopit i koliko ce se uklopit ....
Ponavljam vec stoti put dugo cemo ispastat greske stare uprave .... oni su prokockali prvo povjerenje pa sve ostalo .... trebat ce jos god najmanje da krenemo gdje smo stali prije 3 godine .... od 16/17 sezone smo od pocetka krenuli .... racunaj jos ovu slj sezonu pa tek one tamo da smo ok ....
To je moje misljenje .... Tan neda para ... lako je rijesit kad imas milion vise u budjetu al nemas .... radi se sa onoliko koliko ima ... lupate na pogresna vrata !
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
I jos nesto,kad se bude skandiralo 'Cala odlazi' obavezno dodati i: 'Vincente odlazi' i 'Valentine odlazi'!
Normalno da nema opravdanja,onu ekipu bi svaki ispod prosjeka trener sa juniorima nabusio al nisam o tome pricaoSarajlijica1946 je napisao/la:A koliki je u Zarije, na budzet mislim pa nas nakantase. Kakva se to sad prica provlaci. Nema opravdanja, nema izgovora!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
VEZNI, NAPADAČ, STOPER, LIJEVI BEK!!! MINIMUM!!!
Da umjesto Cale dodje Guardiola bilo bi isto. Daj covjeku uslove pa ocekuj nesto.
Krivci za neuspjeh u Evropi i gubitku trofeja :
1- Ken Choo
2-Sportski direktor
3-Covjek zaduzen za analize protivnickih timova
4-Ljudi koji vode juniorski tim jer kvalitet juniora nije ni blizu da ih mozes slobodno staviti u prvi tim
Kad se to sredi iduci je trener. Ali trener bi trebao imati PRAVOG sportskog direktora (ala Slavisa), super analizu protivnika i igraca kojima se nude ugovori, jake juniore gdje par najboljih moze uskociti ... Onda od trenera treba ocekivati puno. Cala ima najlosiji tim od postojanja kluba (izuzev Rahme), nema igraca koji je sposoban da centrira, penali uzas, vrlo nizak IQ jer rade nerezonske stvari i onda je SAMO Cala kriv. Cala je samo morao bar pokusati sa par juniora jer tim nam je katastrofa pa nema sta izgubiti. Dva najjaca igraca u zadnjih 6 mjeseci su podbacili - Bojan i Marko. Bojan je imao operaciju pa ne znam da li je to uticalo. I njima je krivo i tesko.
Analiza protivnika se pokazala u prvom poluvremenu prve tekme. Ko je to radio ?
Ilievski vrhunski radi svoj posao jer nije njegovo da se bavi sportskim dijelom uopste. On je tu da pregovara, sa parametrima koji mu se daju i da pazi da nema kradje u klubu i oko kluba sa menadjerima i sl. Ja mislim da cemo jos narednih 12 mjeseci ispastati stetu koju su ucinili sir Hurtic i Jesic kao i ondasnje uprave. Raja ne moze toliko da ceka.
Najbolja mi je ova bahata kako smo izgubili od amatera. Nas tim je na tom nivou takodje. Krupa nas rasturi. Ova liga je na dnu Evropske kvalitete. Nama je puno potencijalu ala Hadzic dati par milja mjesecno, Dal ode za bijedu, a mi bi grupne faze. Konobari po Skandinaviji uzimaju kao i nasi dobri igraci mjesecno a mi druge nazivamo "konobarima". Ovaj tim nema kvalitet a nema ni elementarno znanje fudbala. Svako ko imalo moze, ide vani a nama ostaje polu-amaterija (kvalitet amaterski ali su ipak placeni).
Krivci za neuspjeh u Evropi i gubitku trofeja :
1- Ken Choo
2-Sportski direktor
3-Covjek zaduzen za analize protivnickih timova
4-Ljudi koji vode juniorski tim jer kvalitet juniora nije ni blizu da ih mozes slobodno staviti u prvi tim
Kad se to sredi iduci je trener. Ali trener bi trebao imati PRAVOG sportskog direktora (ala Slavisa), super analizu protivnika i igraca kojima se nude ugovori, jake juniore gdje par najboljih moze uskociti ... Onda od trenera treba ocekivati puno. Cala ima najlosiji tim od postojanja kluba (izuzev Rahme), nema igraca koji je sposoban da centrira, penali uzas, vrlo nizak IQ jer rade nerezonske stvari i onda je SAMO Cala kriv. Cala je samo morao bar pokusati sa par juniora jer tim nam je katastrofa pa nema sta izgubiti. Dva najjaca igraca u zadnjih 6 mjeseci su podbacili - Bojan i Marko. Bojan je imao operaciju pa ne znam da li je to uticalo. I njima je krivo i tesko.
Analiza protivnika se pokazala u prvom poluvremenu prve tekme. Ko je to radio ?
Ilievski vrhunski radi svoj posao jer nije njegovo da se bavi sportskim dijelom uopste. On je tu da pregovara, sa parametrima koji mu se daju i da pazi da nema kradje u klubu i oko kluba sa menadjerima i sl. Ja mislim da cemo jos narednih 12 mjeseci ispastati stetu koju su ucinili sir Hurtic i Jesic kao i ondasnje uprave. Raja ne moze toliko da ceka.
Najbolja mi je ova bahata kako smo izgubili od amatera. Nas tim je na tom nivou takodje. Krupa nas rasturi. Ova liga je na dnu Evropske kvalitete. Nama je puno potencijalu ala Hadzic dati par milja mjesecno, Dal ode za bijedu, a mi bi grupne faze. Konobari po Skandinaviji uzimaju kao i nasi dobri igraci mjesecno a mi druge nazivamo "konobarima". Ovaj tim nema kvalitet a nema ni elementarno znanje fudbala. Svako ko imalo moze, ide vani a nama ostaje polu-amaterija (kvalitet amaterski ali su ipak placeni).
- PitarBordo
- Kontakt:
Kako nije njegovo bolan da "namakne" nove sponzore i prilive prihoda? Prestanite sa tim "ispaštaju" bla bla, nešto se ne sjećam da su rekli kad su došli "klub je toliko i toliko dužan a naš budžet toliko i toliko" - daj brate da se prestanemo lagati.DBR1987 je napisao/la:Svasta si nesto u pravu ali ovo nisi ....PitarBordo je napisao/la: Prodaja Hamze, pare od EL, više nego dovoljno da se "prostire"nogo duže. Frajko priča o defanzivi mi bez napadača igrali uzvrat. Priča o nekoj sreći mi promašili penal za pobjedu i imali pola sata igrača više, uveli lijevog beka da igra desnog. Da se ne lažemo Valentin ima veze sa fudbalom koliko ja sa industrijskom preradom naftnih derivata. A ta priča da nema dovoljno para je također njegova direktna odgovornost.
Valentin nemoze nardnu godinu ispravit greske stare uprave .... i Valentin ne odredjuje budjet nego ga dobije i njegovo je kako ce se uklopit i koliko ce se uklopit ....
Ponavljam vec stoti put dugo cemo ispastat greske stare uprave .... oni su prokockali prvo povjerenje pa sve ostalo .... trebat ce jos god najmanje da krenemo gdje smo stali prije 3 godine .... od 16/17 sezone smo od pocetka krenuli .... racunaj jos ovu slj sezonu pa tek one tamo da smo ok ....
To je moje misljenje .... Tan neda para ... lako je rijesit kad imas milion vise u budjetu al nemas .... radi se sa onoliko koliko ima ... lupate na pogresna vrata !
Samo Saraj'vo.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Valentin Ilievski jedan je od nas!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ovo i ja pricam ....kengur je napisao/la:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Jel on doveo Saida ? Nek mu je plata 120.000 godisnje a vise je sigurno ... Plus bonusi... plus porezi i *icke materine .... znas ti koje su to pare ?PitarBordo je napisao/la:
Kako nije njegovo bolan da "namakne" nove sponzore i prilive prihoda? Prestanite sa tim "ispaštaju" bla bla, nešto se ne sjećam da su rekli kad su došli "klub je toliko i toliko dužan a naš budžet toliko i toliko" - daj brate da se prestanemo lagati.
Kako naci u Bosni sponzora da pokrije samo Saida ? a gdje je sotatak problema u klubu .... GDJE SE TO MOZE NAMAKNUT DA SI NAMAKNEM JEDNO MILION ! .. Daj budi realniji malo ...
Leon Benko
Leon Benko
Koga vas,sindikata uposlenika Messer d.o.o.?muhamedhulk je napisao/la:Valentin Ilievski jedan je od nas!
Ili udruzenja zelenasa jugoistocne Evrope?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.