FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ordagic odlazi iz Slobode, nasi qrcem da pomaknu... Keru iz Visokog MARS iz kluba !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Šta dijasporci rekoše za ispadanje? Kakvi su im utisci uopće?belosevic28 je napisao/la:Ordagic odlazi iz Slobode, nasi qrcem da pomaknu... Keru iz Visokog MARS iz kluba !!!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PitarBordo
- Kontakt:
Da i? Prodaja Hamze je mogla riješiti Saida. Još pola miliona imaš od prvog pretkola. Šta je problem? Mani me toga "u Bosni..." Da je na vrijeme reagovao samo od Evrope je mogao još pola miliona namaknuti.DBR1987 je napisao/la:Jel on doveo Saida ? Nek mu je plata 120.000 godisnje a vise je sigurno ... Plus bonusi... plus porezi i *icke materine .... znas ti koje su to pare ?PitarBordo je napisao/la:
Kako nije njegovo bolan da "namakne" nove sponzore i prilive prihoda? Prestanite sa tim "ispaštaju" bla bla, nešto se ne sjećam da su rekli kad su došli "klub je toliko i toliko dužan a naš budžet toliko i toliko" - daj brate da se prestanemo lagati.
Kako naci u Bosni sponzora da pokrije samo Saida ? a gdje je sotatak problema u klubu .... GDJE SE TO MOZE NAMAKNUT DA SI NAMAKNEM JEDNO MILION ! .. Daj budi realniji malo ...
Nije ga on doveo ali nije ga ni tjerao koliko se ja sjećam Said pišap po klubu a niko nije kažnjavao, čak i priliku da promaši trofej dobi pored 10 igrača barem koji su to više zaslužili. Da ne pričamo o tom pregovaranju i iskustvima sa istih.
Zašto niko ne odgovara za ovih 500.000 minusa? Ma daj molim te, pa sa platom u FKS bih i ja bez ikakvog CVja bolje radio.
Samo Saraj'vo.
Kako nista,procitaj text vidis da pise ima (imao) otvorenu i dobru ponudu i nas i Zrinjskog.belosevic28 je napisao/la:Ordagic odlazi iz Slobode, nasi qrcem da pomaknu... Keru iz Visokog MARS iz kluba !!!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nas koji smo vezani za FKS na bilo koji nacin.zagorski je napisao/la:Koga vas,sindikata uposlenika Messer d.o.o.?muhamedhulk je napisao/la:Valentin Ilievski jedan je od nas!
Ili udruzenja zelenasa jugoistocne Evrope?
Podrska!
PS. Po izjavi nece doci vezni? Jel' to znaci da Rahmanovic ide u sredinu, a Krste na desetku. Ocekujem da i juniori dobiju priliku, ne samo u zapisniku...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Uvijek ti govoris da neko skrece sa teme .... TI SAD SKRECES ....PitarBordo je napisao/la:Da i? Prodaja Hamze je mogla riješiti Saida. Još pola miliona imaš od prvog pretkola. Šta je problem? Mani me toga "u Bosni..." Da je na vrijeme reagovao samo od Evrope je mogao još pola miliona namaknuti.DBR1987 je napisao/la:Jel on doveo Saida ? Nek mu je plata 120.000 godisnje a vise je sigurno ... Plus bonusi... plus porezi i *icke materine .... znas ti koje su to pare ?PitarBordo je napisao/la:
Kako nije njegovo bolan da "namakne" nove sponzore i prilive prihoda? Prestanite sa tim "ispaštaju" bla bla, nešto se ne sjećam da su rekli kad su došli "klub je toliko i toliko dužan a naš budžet toliko i toliko" - daj brate da se prestanemo lagati.
Kako naci u Bosni sponzora da pokrije samo Saida ? a gdje je sotatak problema u klubu .... GDJE SE TO MOZE NAMAKNUT DA SI NAMAKNEM JEDNO MILION ! .. Daj budi realniji malo ...
Nije ga on doveo ali nije ga ni tjerao koliko se ja sjećam Said pišap po klubu a niko nije kažnjavao, čak i priliku da promaši trofej dobi pored 10 igrača barem koji su to više zaslužili. Da ne pričamo o tom pregovaranju i iskustvima sa istih.
Zašto niko ne odgovara za ovih 500.000 minusa? Ma daj molim te, pa sa platom u FKS bih i ja bez ikakvog CVja bolje radio.
Kazes namaknut od sponzora ...KOJIH BA SPONZORA ?
Pusti se sad Hamze i Evrope ... nemozes gradit budjet na tome ... to su prilivi drugog reda koji ce biti ili nece ..... na to nemozes racunat ....
Kazem ti nije do Valentina ! Prvi Tan i njegov "Visit Malaysia" vise ti nisu sponzor ko prije .... znaci vlasnik te zavrno a ti ocekujes da Valentin isprosi od ovih nasih "sponzorcica" pare ...
Nemoj ba zajebavat .... budi realan ....
I rekao je u onom kilometarskom intervju da pokusava Saidu srezat primanja jer on zeli ostat u klubu( ZNACI NECE ON DA ODE) .... i sta on tu moze ... moze ga Said pljunut u facu ... i pisat po njemu .... da ga otjera mora mu dat pare i dogovorit se sa njim.....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Nema potrebe forsirati i kriviti ljude koji nisu odgovorni za taj dio. Ilievski sa ovim nema veze, zasto Ihtijarevica ne spomenes ? Sta on radi ??????PitarBordo je napisao/la:Da i? Prodaja Hamze je mogla riješiti Saida. Još pola miliona imaš od prvog pretkola. Šta je problem? Mani me toga "u Bosni..." Da je na vrijeme reagovao samo od Evrope je mogao još pola miliona namaknuti.DBR1987 je napisao/la:Jel on doveo Saida ? Nek mu je plata 120.000 godisnje a vise je sigurno ... Plus bonusi... plus porezi i *icke materine .... znas ti koje su to pare ?PitarBordo je napisao/la:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/razlog-i ... ske/243874
Eto nam odg sefovi , to je to , od pojacanja nema nista, Moramo se pomirit sa Istinom da to sto nas drzi milijarder sa 4 kluba ne igra nikakvu ulogu za Srajevo . Isti smo na istom levelu gdje smo bili i prije njega. Niko nije odg za ovo osim igraca vidis fino covjek kaze , pu majku vam lezihljebovsku . Citava drzava sastavljena od ovakih i slicnih ljudi, ne moze nabolje kad smo pod kvacilom stalno.
Eto nam odg sefovi , to je to , od pojacanja nema nista, Moramo se pomirit sa Istinom da to sto nas drzi milijarder sa 4 kluba ne igra nikakvu ulogu za Srajevo . Isti smo na istom levelu gdje smo bili i prije njega. Niko nije odg za ovo osim igraca vidis fino covjek kaze , pu majku vam lezihljebovsku . Citava drzava sastavljena od ovakih i slicnih ljudi, ne moze nabolje kad smo pod kvacilom stalno.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Skaut i faruk sa grbavice su definitivno visak i ta dva smetljara treba istjerat taman niko taj poso neradio.
Vidim da raja ocekuje od krste nesto, ja bas ocekujem nesto kao sto je ahmet cisti promasaj. Krste nista nije pokazivo kad je babo ove igre bio pored njega, ahmet hoda igra desno krilo a centralni napadac. Krsto ce igrat lijevi krilo umjest napadaca dovedi Benka **** ti majku siptarsku pa i komazec nije los **** vam krste mater
Vidim da raja ocekuje od krste nesto, ja bas ocekujem nesto kao sto je ahmet cisti promasaj. Krste nista nije pokazivo kad je babo ove igre bio pored njega, ahmet hoda igra desno krilo a centralni napadac. Krsto ce igrat lijevi krilo umjest napadaca dovedi Benka **** ti majku siptarsku pa i komazec nije los **** vam krste mater
Kako ne kontate da ti ljudi HOCE VANI .... nasa liga je opcija ako nemaju gdje otic .... dok god traje prelazni rok ne nadajte se pojacanjima ... to se rijesi zadnjih 7 dana ... kad vidi da nema gdje odabere najbolje iz lige ko mu nudi ....miky_hz je napisao/la:Kako nista,procitaj text vidis da pise ima (imao) otvorenu i dobru ponudu i nas i Zrinjskog.belosevic28 je napisao/la:Ordagic odlazi iz Slobode, nasi qrcem da pomaknu... Keru iz Visokog MARS iz kluba !!!
Mi nemozemo parirat boljim ligama i njihovim primanjima niti odstetama koje oni mogu ponudit klubovima ... al ni blizu .... zato ne ocekujte ove bolje igrace do zadnjih 7 dana ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Cekajte da prodje prelazni rok pa onda pisite. Sto se tice rasipanja novca, toga nema vise i nece ni biti u buduce. Covjek je rekao da ce ojacati odbranu, nije rekao da nece i ostale linije. 
Ja bih onog iz akademije na gol.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vladan Kovačević.. potencijal sigurno jestezlo87 je napisao/la:Ja bih onog iz akademije na gol.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Oni mogu da poprave ovu losu trenutno situaciju samo dovođenjem nekog ekstra pojačanja, i to mozda dva ekstra pojačanja. Et bar da je jedno malo zvucnije ime. Ne vidim drugi nacin. Neki veznjak-napadac, a naravno lijevi bek pogotovo...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- PitarBordo
- Kontakt:
kengur je napisao/la:Nema potrebe forsirati i kriviti ljude koji nisu odgovorni za taj dio. Ilievski sa ovim nema veze, zasto Ihtijarevica ne spomenes ? Sta on radi ??????PitarBordo je napisao/la:Da i? Prodaja Hamze je mogla riješiti Saida. Još pola miliona imaš od prvog pretkola. Šta je problem? Mani me toga "u Bosni..." Da je na vrijeme reagovao samo od Evrope je mogao još pola miliona namaknuti.DBR1987 je napisao/la:
Jel on doveo Saida ? Nek mu je plata 120.000 godisnje a vise je sigurno ... Plus bonusi... plus porezi i *icke materine .... znas ti koje su to pare ?
Pa ko je iznad Ihtijarevića?
Samo Saraj'vo.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Slazem se da ona glava skaut treba ici, svi se mijenjaju samo je on konstanta
Mehmed neka izabere video skauta sebi..a Faruk je toliko sposoban da je Bosna Visoko procvjetala kad je otisao...
Od Krste ocekujem slicnu statistiku kao i prvi put jer sam siguran da nece biti prebacen na 'lazno krilo' nego ce igrati prema naprijed am/cf.
Od Krste ocekujem slicnu statistiku kao i prvi put jer sam siguran da nece biti prebacen na 'lazno krilo' nego ce igrati prema naprijed am/cf.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- PitarBordo
- Kontakt:
Hamzu i Evropu sam spomenuo jer si ti opalio cifru koju nas košta Said. Isplati ga do kraja odmah sad i riješi s tim. Šta je problem?DBR1987 je napisao/la: Uvijek ti govoris da neko skrece sa teme .... TI SAD SKRECES ....
Kazes namaknut od sponzora ...KOJIH BA SPONZORA ?
Pusti se sad Hamze i Evrope ... nemozes gradit budjet na tome ... to su prilivi drugog reda koji ce biti ili nece ..... na to nemozes racunat ....
Za sponzore i dalje stoji. Frajko prima platu u klubu za šta? Da reže ostalima platu i kuka kako se nema sreće? O čemu tačno pričamo?
Ako je to tačno, vlasnik te zavrnuo, zašto onda radiš na poslu na kojem ti vlasnik ne da sredstva? Znaš zašto? Zato što imaš platu i jasan cilj da ne guraš klub u ekonomski minus.DBR1987 je napisao/la: Kazem ti nije do Valentina ! Prvi Tan i njegov "Visit Malaysia" vise ti nisu sponzor ko prije .... znaci vlasnik te zavrno a ti ocekujes da Valentin isprosi od ovih nasih "sponzorcica" pare ...
Nemoj ba zajebavat .... budi realan ....
I dalje Valentinova odgovornost. Imaš igrača koji ničim ne doprinosi klubu, ako ne postoji način pravno da raskineš na njegovu štetu, raskineš na svoju štetu, kažeš toliko i toliko smo morali isplatiti Husejinovića i idemo dalje.DBR1987 je napisao/la: I rekao je u onom kilometarskom intervju da pokusava Saidu srezat primanja jer on zeli ostat u klubu( ZNACI NECE ON DA ODE) .... i sta on tu moze ... moze ga Said pljunut u facu ... i pisat po njemu .... da ga otjera mora mu dat pare i dogovorit se sa njim.....
Kako može biti opravdanje "prethodnih uprava i trenera" ako si doveden da budeš poboljšanje? Zašto nije izbacio onda izvještaj odmah čim je došao u klub? Tačno da se zna koliko je klub finansijski u minusu, koliko treba da se to sve nulira. Znaš zašto nije? Mislim da znaš, ali ne želiš da to sebi priznaš.
Od Valentina kada je tek prešao u klub i njemu a i svima koje znam sam rekao da jedino može pomoći da dovede neku firmu da daje neki mjesečni iznos klubu kroz sponzorstvo. Sve osim toga, svaka odgovornost vezana za upravljanje sportskim kolektivom nije za tog čovjeka. Ovo jeste biznis, ali model istog. Ne prodajemo plinske boce, nego igramo profesionalni fudbal (barem bi trebali).
Evo nemamo napadača u uzvratu, lik izlazi nakon tek utakmice i ispadanja kaže "nedostatak sreće, greške individualaca, pojačat ćemo defanzivu" - nešto u rangu sa vlasnikom našeg kluba koji je bio ljut na golmana jer nije postizao golove.
Kada skontaš da nam je sami vrh kluba, menadžmenta, ustvari fudbalske neznalice (Tan, Choo, Lim, Faruk) onda će ti biti lakše se pomiriti sa činjenicom da je u istom rangu i prvi tim i stručni štab. Cijeli klub je trenutno negdje poluamaterski, da se prestanemo više lagati. Krupa je za nas trenutno uzor i model kako izgleda fudbalski klub u BiH.
Samo Saraj'vo.
Valentin i muhamed hulk,stari pitari i zaljubljenici u bordo boju. Mi ostali im nismo ni do koljena ybg.muhamedhulk je napisao/la:Nas koji smo vezani za FKS na bilo koji nacin.zagorski je napisao/la:Koga vas,sindikata uposlenika Messer d.o.o.?muhamedhulk je napisao/la:Valentin Ilievski jedan je od nas!
Ili udruzenja zelenasa jugoistocne Evrope?Vidis da je pobunu digao sa zadnjim izjavama i potezima; prvo malim pokazao zube, onda menadzerima dao
a sad ne odstupa od plana unatoc pokusajima navijackih 'pobuna' protiv trenera i pojedinih/svih igraca.
Podrska!
PS. Po izjavi nece doci vezni? Jel' to znaci da Rahmanovic ide u sredinu, a Krste na desetku. Ocekujem da i juniori dobiju priliku, ne samo u zapisniku...
Hijerarhijski je Ken Choo i board, a za sportski dio niko - on je glavni odgovorni.PitarBordo je napisao/la:Pa ko je iznad Ihtijarevića?
- PitarBordo
- Kontakt:
Nema to "za sportski dio," daj mi listu ljudi koji mogu njega sa njim raskinu radni odnos?kengur je napisao/la:Hijerarhijski je Ken Choo i board, a za sportski dio niko - on je glavni odgovorni.PitarBordo je napisao/la:Pa ko je iznad Ihtijarevića?
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.