FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Ne trebamo ga ni prodati za siću, neka ga kod nas.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne smijemo ići logikom kojom se vode razvojni klubovi. Ne smije nam plan i strategija zavisiti od par miliona razlike u prodaji nekog igrača koji očigledno nema budućnosti ovdje i kojeg nema u ozbiljnijim planovima. Moramo se skontati šta nam je prioritet, zaraditi milion više ili unaprijediti ekipu. Oboje, danas, očigledno, ne idu skupa.
- anelbavarac
- Kontakt:
Costa novi igrac Juventusa.
Sad ce igracina Gnabry dobit sansu.
Sad ce igracina Gnabry dobit sansu.
Costa će izgleda ići na posudbu uz obavezan otkup i ukupan transfer bi bio oko 40 + bonusi, vjerovatno ako doprinese 20+ poena i osvoji LP onda će to biti ukupno 50 mil. Za mene fine pare, naravno, ako se ulože kako treba. Ako se ne ulože onda što se mene tiče isto kao da je džaba otišo.
Baš me zanima ko će nam biti zamjenski transfer, ako ga bude.
Baš me zanima ko će nam biti zamjenski transfer, ako ga bude.
- anelbavarac
- Kontakt:
Vidal produzuje ugovor do 2021 godine, uz smanjenje plate od 20%.
Transfer Coste gotov, 10 mil. odmah, jos 30, 2019 godine.
Transfer Coste gotov, 10 mil. odmah, jos 30, 2019 godine.
-
schickeria
- Kontakt:
Ako prodamo costu nemamo neke mogucnosti za njegovu zamjenu..silva je u citiu ,lemar preskup ,bernardescki nije kvalitet ,u bundesu osim dembelea nema kvalitetnog krila za bayern ,draxler i sane su daleko od svog prirodnog stanista......perisic ostaje?
Ima jedan, za kojeg niko ne zna, a klasa je...
Jarmolenko!
Jarmolenko!
Borit ćemo se Mančom za Perišu, do smrti ako treba!
Imamo WC zamjenu u klubu već.
Imamo WC zamjenu u klubu već.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Produzenje Vidala je odlicna vijest, jos uzmimo u obzir smanjenje plate- fantastican posao. Veoma vazan igrac koji mnogo doprinosi ekipi.
Sto se Coste tice, nije mi krivo posto nije kvalitet za Bayern. Medjutim, mislim da nece nikog dovest kao zamjenu posto vec ima dovoljno krila (kvantitativno), te smatram da cemo biti slabiji na toj poziciji nego ranije.
Sto se Coste tice, nije mi krivo posto nije kvalitet za Bayern. Medjutim, mislim da nece nikog dovest kao zamjenu posto vec ima dovoljno krila (kvantitativno), te smatram da cemo biti slabiji na toj poziciji nego ranije.
Spamm
- Centre forward
- Kontakt:
Neki momci su već pisali o tome. Možda se ide i na promjenu sistema. Mi smo naučili da je Bayern najjači po bokovima. Lahm je otiš'o. Znamo koliko su za naša krila radili bekovi. U ovakvom stanju taj film ćemo teško gledat'. Možda se bude igralo i sa tri nazad, ko će ga znat' ?!
Nadam se da se zezate oko Perišića.
Nadam se da se zezate oko Perišića.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Costa je bio dobar dok smo imali ovo, nakon toga kraj, tako će biti i sa Comanom, Gnabrijem i ostalim koji ne ulaze u ove šeme:

-
Bundesliga
- Kontakt:
Neka su ga prodali ali ako ne dovedu zamjenu piši propalo.
Da sumiramo dosadašnji prelazni rok. Po mom mišljenju uprava je odradila jako loš posao, Carlo je ovdje najmanje kriv. Dovode mu mlađariju a znamo da je on ekspert za rad s iskusnima. Šta misle time postići, koji je cilj? I ovi što su "došli" pola ih dolazi tek iduće sezone (Brandt, Goretzka, s druge strane Gnabry će vjerovatno na posudbu). Oprostili se Lahm i Alonso, Ribery i Robben starci, ajd Robben je još uvijek svjetska klasa, ali je li trebamo napadati nekakve trofeje sa dva starca na krilima i dvojicom još uvijek neizgrađenih igrača koji će se teško izgraditi kod Carla. Došli su Sule i Rudy, prvi je dobar s mogućnošću da postane svjetska klasa, drugi je još samo jedan za rotaciju. Doveli su Tollisoa koji nam nije bio ni potreban, dobar je igrač ali šta će nam je li to nemamo veznih igrača. Gdje je zamjenski napadač i barem još jedno krilo? Bayern je mnogo slabiji nego li prošle sezone i ako ne popune te deficitarne pozicije tako će i ostati. Razvoj mladih igrača give me a break, šta trebamo postati druga verzija Dortmunda? Ovo do sada je katastrofa, s ovim rosterom ne možemo ni Bundesligu osvojiti.
Da sumiramo dosadašnji prelazni rok. Po mom mišljenju uprava je odradila jako loš posao, Carlo je ovdje najmanje kriv. Dovode mu mlađariju a znamo da je on ekspert za rad s iskusnima. Šta misle time postići, koji je cilj? I ovi što su "došli" pola ih dolazi tek iduće sezone (Brandt, Goretzka, s druge strane Gnabry će vjerovatno na posudbu). Oprostili se Lahm i Alonso, Ribery i Robben starci, ajd Robben je još uvijek svjetska klasa, ali je li trebamo napadati nekakve trofeje sa dva starca na krilima i dvojicom još uvijek neizgrađenih igrača koji će se teško izgraditi kod Carla. Došli su Sule i Rudy, prvi je dobar s mogućnošću da postane svjetska klasa, drugi je još samo jedan za rotaciju. Doveli su Tollisoa koji nam nije bio ni potreban, dobar je igrač ali šta će nam je li to nemamo veznih igrača. Gdje je zamjenski napadač i barem još jedno krilo? Bayern je mnogo slabiji nego li prošle sezone i ako ne popune te deficitarne pozicije tako će i ostati. Razvoj mladih igrača give me a break, šta trebamo postati druga verzija Dortmunda? Ovo do sada je katastrofa, s ovim rosterom ne možemo ni Bundesligu osvojiti.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
I ja cu pitat jos nesto, gdje je madafakn sportski direktor?
- farinelli123
- Kontakt:
https://www.youtube.com/watch?v=JTGQ3j0RmC0 Vili na 0:08 pita Zeroma ''Si dobro''
•
- muhamedhulk
- Kontakt:
'Dobar, tiiiii?' 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
schickeria
- Kontakt:
Lahm ce to preuzeti ,kad se malo stisaju emocije i prođe određeni periodsljivo je napisao/la:I ja cu pitat jos nesto, gdje je madafakn sportski direktor?
Ako se može i treba Lahm čekat onda i možemo bez te funkcije, ako je tako šta joj je onda svrha? I koliko da se čeka, godinu, dvije, pet? Alonso i Lahm su također odbili ponude za pomoćnog trenera. Očigledno je da se u dogledno vrijeme ne namjeravaju baviti ovim poslom.
Pojavila se špekulacija da smo danas poslali poruku za James R..
Tolisso je predstavljen uz par komentara Kallea:
- Costa će biti prodat, ubrzo.
- Gnabry želi posudbu i ići će. Edit: (Kakve li su ovo muljaže?)
- Ako dođe dobra ponuda za Sanchesa biće prodat a inače ide na posudbu.
- Baz komentara za Jamesa i inače za špekulacije jer nije ok sve komentarisati jer tako se ide na štetu kluba.
Tolisso je predstavljen uz par komentara Kallea:
- Costa će biti prodat, ubrzo.
- Gnabry želi posudbu i ići će. Edit: (Kakve li su ovo muljaže?)
- Ako dođe dobra ponuda za Sanchesa biće prodat a inače ide na posudbu.
- Baz komentara za Jamesa i inače za špekulacije jer nije ok sve komentarisati jer tako se ide na štetu kluba.
- anelbavarac
- Kontakt:
Neki kolumbijski novinar pustio pricu, da ce sredstva od prodaje Coste, biti usmjerena na Jamesa, uz doplatu naravno.
Mozda je vrijeme da i jedan igrac dodje po zelji Ancelottia, ovo sve sto je doslo niko ga nije ni pitao.
Mozda je vrijeme da i jedan igrac dodje po zelji Ancelottia, ovo sve sto je doslo niko ga nije ni pitao.
Samo nam još treba precjenjeni kolumbijski maneken.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.