AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ma igrat ćemo u onoj formaciji koja bude najpogodnija u odnosu na izbor igrača u timu.
Ja najviše volim 4-2-3-1 formaciju, i mislim da bi nam ona najviše 'legla' sa ovakvim igračima plus još dolazak Biglie.
Ako bi došao Auba, to onda znači da imamo dva odlična napadača i da će vjerovatno obojica biti tu na terenu, a opet ne mora značiti da ćemo igrati formaciju sa dva napadača, jer Silva može igrati i krilo i ofanzivnog veznog, apsolutno ima karakteristike za te pozicije.
U slučaju dolaska Aube, volio bih vidjeti 4-3-1-2 formaciju, samo da vidim kako će to izgledati.
Ja najviše volim 4-2-3-1 formaciju, i mislim da bi nam ona najviše 'legla' sa ovakvim igračima plus još dolazak Biglie.
Ako bi došao Auba, to onda znači da imamo dva odlična napadača i da će vjerovatno obojica biti tu na terenu, a opet ne mora značiti da ćemo igrati formaciju sa dva napadača, jer Silva može igrati i krilo i ofanzivnog veznog, apsolutno ima karakteristike za te pozicije.
U slučaju dolaska Aube, volio bih vidjeti 4-3-1-2 formaciju, samo da vidim kako će to izgledati.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- nextterrain
- Kontakt:
Možda i neka 4-4-2 sa Bigliom i Kessijem u sredini, Hakan i Suso po krilima
Nego čitam Kovačić na prodaju, košta 28M€
- Romagnoli13
- Kontakt:
Evo i Alfredo Pedulla potvrđuje da bi Biglia mogao postati novi igrač Milana za nešto više od 24h.Znači ono što je Di Marzio još jutros nagovjestio.
Čitam komentare na raznim stranicama i koliko su ljudi postali razmaženi, čim jedan dan niko ne dođe, panika je.
Čitam komentare na raznim stranicama i koliko su ljudi postali razmaženi, čim jedan dan niko ne dođe, panika je.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
20+4 kad Mirabelli kupuje i to na dvije rate.nextterrain je napisao/la:Možda i neka 4-4-2 sa Bigliom i Kessijem u sredini, Hakan i Suso po krilima![]()
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kovacic vise nije igrac za Dinama, a kamoli za vas.nextterrain je napisao/la:Možda i neka 4-4-2 sa Bigliom i Kessijem u sredini, Hakan i Suso po krilima![]()
Max Allegri
Ne vidim neku potrebu za Kovačićem
Sent from my x600 using Tapatalk
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Dovest cemo i Aubu i Modrica i Bigliu za klupe. Sta je problem 
- nextterrain
- Kontakt:
Mig_Mig je napisao/la:Kovacic vise nije igrac za Dinama, a kamoli za vas.nextterrain je napisao/la:Možda i neka 4-4-2 sa Bigliom i Kessijem u sredini, Hakan i Suso po krilima![]()
Šta je reći s njim, gledao sam ga par puta ove sezone, nije loš bio?
Nije loš igrač Kovačić, samo trenutno nam baš nije prioritet takav tip veznjaka, iako se ne bih bunio da dođe, svaka ozbiljna konkurencija je uvijek dobrodošla.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Vangioni je najbliži odlasku iz Milana u ovom trenutku, a tek korak dalje od toga su Bertalocci i Lapadula.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ode Vangioni,suza suzu goni 
Sta se hamelja nakupilo Boze sacuvaj.
Sta se hamelja nakupilo Boze sacuvaj.
Gdje li će se Vadžajna skrasiti 
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ode on preko okeana,River Plate.
Milan i River Plate trenutno odlucuju da li ce se Vangioni vratiti u Argentinski klub na pozajmicu ili ce to biti kompletan transfer. #Sky
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- Romagnoli13
- Kontakt:
Montella je izgleda potpuno promjenio način treniranja.I igrači rade dvaput intezivnije treninge sa loptom i bez nje. Kao što zahtjeva potpunu koncentraciju tokom cijelog treninga, pogotovo tokom rada sa loptom.Vidjet ćemo hoće li to u konačnici polučiti rezultate u samim utakmicama.
---Auba----Silva---
------Hakan----
--Jack---Biglia---Kessie---
--RR--Musacio--Roma---Conti-
Po meni je ovo mozda najbolja formacija kad bi doveli jos Aubu i Bigliu, uhh kako izgleda mocno
------Hakan----
--Jack---Biglia---Kessie---
--RR--Musacio--Roma---Conti-
Po meni je ovo mozda najbolja formacija kad bi doveli jos Aubu i Bigliu, uhh kako izgleda mocno
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne maštajte o formaciji koju samo Real može igrati i to isključivo zbog enormne količine vrhunskih igrača u rosteru. Milan će igrati najviše u formaciji 4-3-3 ali s tim da bi to ustvari moglo biti 4-2-1-3, Kessie i Biglia kao zadnji vezni, Hakan malo ispred njih. Alternativa je 3-5-2.Sve ostalo zaboravite.
Razlika između onoga što traži Lotito i što nudi Milan u ovom trenutku je samo milion-dva, što znači da Biglia na koračić od Milana.
Razlika između onoga što traži Lotito i što nudi Milan u ovom trenutku je samo milion-dva, što znači da Biglia na koračić od Milana.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan's total net spend during this mercato could rise up to €200m.
Currently, Milan have spent €129m on purchases and received €6m from sales (only of Kucka). Current net spend stands at €123m. A few more sales and a few more purchases are expected from now till September 1st which will see this total rise to €200m.
Mislim da će Milan potrošiti još blizu 100M, ali odlaskom Bacce, Nianga, De Sciglia, Lapadule, Bertaloccija, Vangionia, i još nekih panjeva, inkasirat će blizu 70M. Otprilike Milan bi ovo ljetao mogao i vjerovatno će potrošiti blizu 220M a inkasirati blizu 80M. Tako da u principu bit' će potrošeno 140-150M a dobit' ćemo skoro cijeli novi tim.
Currently, Milan have spent €129m on purchases and received €6m from sales (only of Kucka). Current net spend stands at €123m. A few more sales and a few more purchases are expected from now till September 1st which will see this total rise to €200m.
Mislim da će Milan potrošiti još blizu 100M, ali odlaskom Bacce, Nianga, De Sciglia, Lapadule, Bertaloccija, Vangionia, i još nekih panjeva, inkasirat će blizu 70M. Otprilike Milan bi ovo ljetao mogao i vjerovatno će potrošiti blizu 220M a inkasirati blizu 80M. Tako da u principu bit' će potrošeno 140-150M a dobit' ćemo skoro cijeli novi tim.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Kakvo je stanje kod italijana sto se tice broja stranaca u timu? Znam da se to podavno ako sam u pravu mjenjalo.
Sent from my E6653 using Tapatalk
Sent from my E6653 using Tapatalk
Evo izgleda napokon Bigila zavrsen 16 mil + 4 kroz bonuse
Ehh sad znaci mirno sjediti gledati i cekati to.iznenadjenje koje su nam priredili
Ehh sad znaci mirno sjediti gledati i cekati to.iznenadjenje koje su nam priredili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.