Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Premijer Liga BiH 2010/11
Niste naveli glavnu razliku a to je Zeljo je Zeljo i ima plave dresove a Sarajevo je Sarajevo i ima bordo dresove.Ima cak i razlike na brojevima dresova tj,u Zelje su brojevi sirine 5 sa 4 dok u Sarajeva su brojevi sirine 4,5 sa 3,5 cm gledano sa ledza.Ogromne su tu razlike a cak se i spominje da su carape u igraca Zelje deblje u odnosu na igrace Sarajeva.Skandalozno.
-
- Kontakt:
ovdje je se dovoljno voditi logikom da ni jedan klub NIKAD nije obranio titulu
što ne znači da ove godine neće a pošto mi je široki ipak najdraži i imaju dosta kavalitetan tim očekujem od njih da osvoje 3 titulu prvaka iako su još po meni u utrci željo,sarajevo,zrinjski pa možda i borac i čelik ali vidjećemo sve na kraju uglavnom ova šestorka ima najkvalitetnije timove

na cemu si tisaUber1996 je napisao/la:ovdje je se dovoljno voditi logikom da ni jedan klub NIKAD nije obranio titulušto ne znači da ove godine neće a pošto mi je široki ipak najdraži i imaju dosta kavalitetan tim očekujem od njih da osvoje 3 titulu prvaka iako su još po meni u utrci željo,sarajevo,zrinjski pa možda i borac i čelik ali vidjećemo sve na kraju uglavnom ova šestorka ima najkvalitetnije timove

1921-2011
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Mozda covjek misli da nije niko odbranio titulu otkad igraju timovi iz cijele BiH.Esii TM87 je napisao/la:na cemu si tisaUber1996 je napisao/la:ovdje je se dovoljno voditi logikom da ni jedan klub NIKAD nije obranio titulušto ne znači da ove godine neće a pošto mi je široki ipak najdraži i imaju dosta kavalitetan tim očekujem od njih da osvoje 3 titulu prvaka iako su još po meni u utrci željo,sarajevo,zrinjski pa možda i borac i čelik ali vidjećemo sve na kraju uglavnom ova šestorka ima najkvalitetnije timove
jedini je Zeljo odbranio,od kada li ti pratis ligu da mi je znati
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
@ stole,neznam sta je mislio...znam sta je napisao
ali dobro uradicemo to ove sezone i mirna Bosna...

1921-2011
Legalna možda, legitimna nikako! Svi koji su igrali tu ligu, igrali su je sa pretpostavkom da će se održati i play off. Možda neki nisu mnogo zapinjali kad su se već plasirali dalje, možda su tempirali formu za odlučujući dio(play off)...Megaloman je napisao/la: Samim time ta titla Sarajeva je i vise nego regularna.
I ako ta titula jeste ozvaničena od strane nakaradnog saveza, očito je da nije čista.
Da se u NBA-u otkaže play off, čisto sumnjam da bi za prvaka proglasili ekipu sa najboljim omjerom. Iako, neku satisfakciju sigurno Sarajevo zaslužuje za tu godinu. Možda se to može računati kao pola titule

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
e ovo vam je realnost premier lige,nakon prva 2 kola bilo je nešto gostujući pobjeda,a prošlo kolo niti jedna a i ovo kolo ćeš je teško dočekati...opet sve po starom,u tuzli ne moreš do boda da si barcelona jbt
Susret dvije najbunkeraske gostujuce ekipe koji se trenutni igra u Tz izgleda rijesava samo jedan gol
a olimpik gazi i gazi...svaka cast

a olimpik gazi i gazi...svaka cast
Ali tu je Olimpik da to sve pokvari 

Ono sto ti i tvoji istomisljenici nikako ne zelite da shvatite (a to je samo vas problem i niciji vise) je da je u tom slucaju napravljen IZUZETAKŽeljovac je napisao/la: Da se u NBA-u otkaže play off, čisto sumnjam da bi za prvaka proglasili ekipu sa najboljim omjerom. Iako, neku satisfakciju sigurno Sarajevo zaslužuje za tu godinu. Možda se to može računati kao pola titule
Nije! Da je napravljen regularan izuzetak UEFA bi ga priznala, ali NIJE. NK Posušje je jednako prvak koliko i Sarajevo. I njih je priznao njihov Savez. I oni su bili prvi u svojoj ligi. I njima je onemogućeno da učestvuju u play-offu.UPS je napisao/la:Ono sto ti i tvoji istomisljenici nikako ne zelite da shvatite (a to je samo vas problem i niciji vise) je da je u tom slucaju napravljen IZUZETAKŽeljovac je napisao/la: Da se u NBA-u otkaže play off, čisto sumnjam da bi za prvaka proglasili ekipu sa najboljim omjerom. Iako, neku satisfakciju sigurno Sarajevo zaslužuje za tu godinu. Možda se to može računati kao pola titule
ma idi lijeci se, ko ce se vama naobjasnjavati
Pehar je legao, a vi se zalite UEFI zbog toga
Pehar je legao, a vi se zalite UEFI zbog toga
- Larry David
- Kontakt:
elSaik
posto znam da si redovan na fksinfu a meni nesto nece da se ucita, hajde budi ljubazan pa mi reci sta kaze raja tamo, jesul zadovoljni vecerasnjom dominacijom nad zrinjskim.
posto znam da si redovan na fksinfu a meni nesto nece da se ucita, hajde budi ljubazan pa mi reci sta kaze raja tamo, jesul zadovoljni vecerasnjom dominacijom nad zrinjskim.
-
- Kontakt:
Vjeruj da jesu,i prezadovoljni.Provjerena infoLarry David je napisao/la:elSaik

Nisam čitao, ali sam siguran da jesu s obzirom da Zrinjski golu nije prišao.Larry David je napisao/la:elSaik
- Larry David
- Kontakt:
hvala obojici na odgovoru.

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

- Robijas007
- Kontakt:
E ovako hajde da uputim apel administratoru,moderatoru ili kome vec,da se ova tema preimenuje u "Ko je bolji na vjecnoj listi,Zeljo ili Sarajevo-Titula Sarajeva je regularna ili ne?" nemam apsolutno nista ni protiv jednih ni drugih Boga mi,ali malo procitajte koja je tema,zadnjih 100 postova totalni off-topic...
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS

-
- Kontakt:
Borac BL
Srajevo
Siroki Brijeg
Zeljeznicar
Velez
Olimpik
Zrinski
Rudar P
Celik
Zvijezda
Sloboda
Leotar
Slavija
Drina Z.
Buducnost B.
Travnik
Srajevo
Siroki Brijeg
Zeljeznicar
Velez
Olimpik
Zrinski
Rudar P
Celik
Zvijezda
Sloboda
Leotar
Slavija
Drina Z.
Buducnost B.
Travnik
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.