I sa ovim se slazem. Ne dovodite igrace da ih vracamo u zivot nego da nas pojacaju. Odlicno si objasnio.LAPAZ je napisao/la:Sto mrzim rijec mi smo nekoga vratili u zivot...Mi smo doveli igraca da nas valjda pojaca, da unaprijedimo igru ili sta vec..Ebe mi se za miru ba...On da nije radio na sebi zavrsio bi kao Pozder i ostalii
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nije potpiso u Rumuniji propalo mu izgleda ... Cenane pitaru dovedi Ordagica pa da svi kolektivno na aparatima zavrsimo...mirza_it je napisao/la:Sta bi za onog diverzanta Gotala potpisal za Rumune ili i oni ga cekaju da zavrsi papire ???
Stose tice Mire i Lendrica Hvala im obojici za sve obojica su ginuli za svetinju.. Stose tice Mire Menaf je tu **** najvece on je kocio produzenje sa Mirom on je siguran sam trazio previse para ne Igrac, Lendric ce nam finu kasu napuniti fina lova malo je 300 milja za najboljeg strjelca nase lige Mozzart objavi da je otiso za 500 milja svi mi ovde mozemo da naglabamo kolko se uzelo..Pare ulozit na Ordagica ili kakvog spica tipa Trujica koji je slobodan .. Umjesto sto se raspravljate o Miri kome smo ozivili karijeru koji je malo ispo ne fer prema nama sto nije produzio ugovor hajmo hajcat raju da dodju u Dolinu da grmi cjeli stadion jer treba ce igracima itekakva podrska i Huk s Juga i sa Sjevera i Istoka da bi nasi igraci dosli do kakve bile pobjede pred revans.. IVANE LENDRICU HVALA TI ZA SVE !
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
Hallo,**** vas Stevanovic,ma zaboli me za njega,da nije dosao u Zelju nigdje ga sad nebi bilo,pa vidite li vi da je Zeljo jedini klub koji proda igraca za koliko toliko dobre pare,u odnosu na ostalke klubove,trenutno je tako,on je dobar covjek,profesionalac,sve OK,ali meni je Zeljo namber 1,da je bio covjek produzio bi ugovor,i prodali bi ga mozda i za bolje pare od LendricA JER JE BIO I REPREZENTATIVAC,I TAKO BI SE ZAHVALIO KLUBU NA VRACANJU KARIJERE NA PRAVI PUT,A NE OVAKO.....
Vi stvarno mislite da se Miro sam pitao i da pored njega nije čovjek koji mu je donio milione u karijeri.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Hvala Miri za sve sto je uradio i maximalno odradio ugovor !!! Sta ce dalje ne sikiram se za njega..poklopit ce se mnogi po usima kad potpise. Lendricu hvala jos vise i sto je bio posten i rekao da vrati karijeru pa na.kraju sa ovim zajebancijama spuatio loptu i donjeo zelji 600.000 KM + 400.000 za drugo kolo
Za Zelju je.igrao za 2 milje..tako da....
Krivo mi je samo jedno....sto se na takvim igracima bar 10% od narednog transfera...makar uzeli 50.000€ manje....imamo na Amiru H 20% a na Bajicu nista cccc.... Nadam se da ce se neko sjetiti ovog kad bude i Zera isao...jer bi i on vrlo lako mogao naredne 2 god Zelji da donese 2mil cisto sto ide iz kluba u klub...( a za Vecu da ne peicam)
Ordagic....pa vi ocito samo gledate Zelju i to na Grbavici...ako ste bili prosle sezone 2x u TZ i na Grbavici....COVJEK JE.BIO NAJBOLJI IGRAC...Svinta Zebu i Markovica u kocku jednim potezom. Vec hajmo malo ko bi mogao u napad sa Aik-om?? Probati sa Zajimovicem

Krivo mi je samo jedno....sto se na takvim igracima bar 10% od narednog transfera...makar uzeli 50.000€ manje....imamo na Amiru H 20% a na Bajicu nista cccc.... Nadam se da ce se neko sjetiti ovog kad bude i Zera isao...jer bi i on vrlo lako mogao naredne 2 god Zelji da donese 2mil cisto sto ide iz kluba u klub...( a za Vecu da ne peicam)
Ordagic....pa vi ocito samo gledate Zelju i to na Grbavici...ako ste bili prosle sezone 2x u TZ i na Grbavici....COVJEK JE.BIO NAJBOLJI IGRAC...Svinta Zebu i Markovica u kocku jednim potezom. Vec hajmo malo ko bi mogao u napad sa Aik-om?? Probati sa Zajimovicem

Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
- plavousrcu
- Kontakt:
On se klubu zahvalio svojim igrama i profesionalnoscu. Davao je svaki minut posljednji atom snage i opravdao je svaku marku koju smo mu platili. Nismo se dogovorili i nikada nije krivica na jednoj strani i sad svako svojim putem. Ne uzdizite Lendrica pljujuci Stevanovica molim vas.Damir05 je napisao/la:Hallo,**** vas Stevanovic,ma zaboli me za njega,da nije dosao u Zelju nigdje ga sad nebi bilo,pa vidite li vi da je Zeljo jedini klub koji proda igraca za koliko toliko dobre pare,u odnosu na ostalke klubove,trenutno je tako,on je dobar covjek,profesionalac,sve OK,ali meni je Zeljo namber 1,da je bio covjek produzio bi ugovor,i prodali bi ga mozda i za bolje pare od LendricA JER JE BIO I REPREZENTATIVAC,I TAKO BI SE ZAHVALIO KLUBU NA VRACANJU KARIJERE NA PRAVI PUT,A NE OVAKO.....
Def sam shvatio da su ovdje veliki strucnjaci. Ma nema stvari da vi neznate, ko, sta, kako i to. Svaka cast. 

- MocMahale444
Ama ja mislim da se bas puno Miru tu nije pito , Vec Menaf Kodro, al hajd nije vise igrac zelje tu je sad Zec koji ce siguran sam se pokazat kao dobro pojacanje teze cemo Lendri nac zamjenu , zec ce sigurno bit dostojanstvena zamjena za Miru..@ZeljeznicarFan u pon projic potpistuje tako mi rece na fbVirtu4l je napisao/la:Vi stvarno mislite da se Miro sam pitao i da pored njega nije čovjek koji mu je donio milione u karijeri.
Zadnja izmjena: Neymar11, dana/u 09 jul 2017, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
ma pobrko, zaboravio sifru na onom trecem accuMocMahale444 je napisao/la:Irfo sto si mi opet koristio acc?![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Hhaha mi ozivljavamo karijere...Od 30 igraca , dvojicu ozivimo...**** mi se za Miru , ovi koji su u klubu treba da brinu o tome koliko ce nas kostat slanjem na tribine ili sto su ga ostavili da igra..Oni procjenili da nam je potreban a mozda nam u konacnici nije ni trebao sta ja znam..Nek ide gdje hoce briga me, ali povratak nazad sto se mene tice NIKAD
Volim Zeljeznicar
Kad bi se Crnov oporavio, njega i Zakarića na krila, Zeca u napad i eto odlične i veoma brze ekipe.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Nemoj druze ziv bio evo me napadaju s svih stranairfo je napisao/la:ma pobrko, zaboravio sifru na onom trecem accuMocMahale444 je napisao/la:Irfo sto si mi opet koristio acc?![]()

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ja mu nikad necu halaliti ono ponasanje prema sjeveru. Da je donio Zelji 100mil on je za mene obicna ki.ta od covjeka i neko ko je nakon svega sto je uradio prema navijacima i treneru morao biti protjeran iz kluba. Siguran sam da bi tako i bilo da klub bolje stoji sa parama al ovako se morao trpiti da se nesto zaradi. Sto se tice Mire on je klub na vrijeme obavjestio da nece produziti ugovor tako da su mozda trebali pokusati da ga prodaju zimus. On je svojim igrama opravdao povjerenje uprave i svaku marku posteno zaradio.plavousrcu je napisao/la:Sad je moda pljuvati Stevanovica? Do prije pola godine je bio olicenje ljudskosti, profesionalac na koga se trebaju ugledati nasa djeca, a danas. Mozemo li shvatiti da se u fudbalu desava da se klub i igrac ne dogovore i da nakon isteka ugovora svako ide svojim putem. Trebamo li radi toga Stevanovica razapeti ko onomad sto su Isusa razapeli? Trebamo li radi 300.000 eura i 20 golova zaboraviti neprofesionalizam Lendrica? Sukobi sa navijacima, nazivanje navijaca psima i pljuvanje trenera u medijima su neprofesionalizam kakav u svom Zelji ne zelim gledati. I ne pljujem Lendrica kao mnogi sto su ga kada je ovo radio pljuvali nego samo molim da budemo umjereni.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
falil nam jos jedno krilo, ne mozes se oslonit na ivana "staklene noge" crnovaVirtu4l je napisao/la:Kad bi se Crnov oporavio, njega i Zakarića na krila, Zeca u napad i eto odlične i veoma brze ekipe.
- MocMahale444
**** te on a ti njega da vam nije dosadno. sta je Zeljo dobio za njega? racku eto sta.plavousrcu je napisao/la:On se klubu zahvalio svojim igrama i profesionalnoscu. Davao je svaki minut posljednji atom snage i opravdao je svaku marku koju smo mu platili. Nismo se dogovorili i nikada nije krivica na jednoj strani i sad svako svojim putem. Ne uzdizite Lendrica pljujuci Stevanovica molim vas.Damir05 je napisao/la:Hallo,**** vas Stevanovic,ma zaboli me za njega,da nije dosao u Zelju nigdje ga sad nebi bilo,pa vidite li vi da je Zeljo jedini klub koji proda igraca za koliko toliko dobre pare,u odnosu na ostalke klubove,trenutno je tako,on je dobar covjek,profesionalac,sve OK,ali meni je Zeljo namber 1,da je bio covjek produzio bi ugovor,i prodali bi ga mozda i za bolje pare od LendricA JER JE BIO I REPREZENTATIVAC,I TAKO BI SE ZAHVALIO KLUBU NA VRACANJU KARIJERE NA PRAVI PUT,A NE OVAKO.....
Ovi menaderi vona bi se raskokodakaju ko kakve tetkice, boli njih racku za Zeljom cim vode brigu o bivsim igracima.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Mislio sam konkretno na ovu utakmicu protiv AIK-a. Mislim da će njih trojica iznijeti sezonu na krilima, možda i Hrvanović dobije neku minutažu tokom sezone, ali sad nam treba ekspresna zamjena za Lendrića, a Zec bi mogao igrati sam u napadu. Stevo je isto tako ok, obzirom da bi trebala biti tvrda utakmica.irfo je napisao/la:falil nam jos jedno krilo, ne mozes se oslonit na ivana "staklene noge" crnovaVirtu4l je napisao/la:Kad bi se Crnov oporavio, njega i Zakarića na krila, Zeca u napad i eto odlične i veoma brze ekipe.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
pa s obzirom da nije jos treniro nakon ljetne pauze sa ekipom crnov, sumnjam da ce igrati sadVirtu4l je napisao/la:Mislio sam konkretno na ovu utakmicu protiv AIK-a. Mislim da će njih trojica iznijeti sezonu na krilima, možda i Hrvanović dobije neku minutažu tokom sezone, ali sad nam treba ekspresna zamjena za Lendrića, a Zec bi mogao igrati sam u napadu. Stevo je isto tako ok, obzirom da bi trebala biti tvrda utakmica.irfo je napisao/la:falil nam jos jedno krilo, ne mozes se oslonit na ivana "staklene noge" crnovaVirtu4l je napisao/la:Kad bi se Crnov oporavio, njega i Zakarića na krila, Zeca u napad i eto odlične i veoma brze ekipe.
Vjerovatno ce Stevo igrati jer je Crnov tek poceo trenirati. Nakon prvog treninga poslije pauze se povrijedio.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.