FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Raonffa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Raonffa » 09 jul 2017, 00:44

plavousrcu je napisao/la: Vjerovatno si u pravu. Zato mi smeta podcjenjivanje. Ispast ce transfer u Ligue2 nesto spektakularno. Odlazi nam igrac u drugu francusku ligu i mi "pobudalili". Sta bi bilo da je za Renes potpisao. Hvala mu za sve golove, fuj za neke stvari, a Upravi svaka cast za hrabrost prilikom njegovog dovodjenja. I nije on nama donio 300.000 eura, to smo mi tj Zeljo sebi donio.
Ovaj Lendrićev transfer je bolja reklama za klub nego svaki transfer gdje nam je igrač otišao u Tursku, makar to bio Višća, Bajić ili Hadžiahmetović, Adilovića i Kvesića nije potrebno ni spominjati.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 09 jul 2017, 00:44

Gdje jahic .... mu Minelu u supak....Koja pogan i kita os igraca....sto se sad ne javi...reko sam vam jaaaa....fujj
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

Katana
Kontakt:

Post Postao/la Katana » 09 jul 2017, 00:46

Jako je dobra ideja Zec na spicu. Mislim da bi s tim skroz poremetili sve ono sto je neko skautirao. Ne znam dokle je Crnov al od njega nema nista za Aik. S Stevom ce to biti jako tromo, daj Boze ista... :)

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 09 jul 2017, 00:46

MocMahale444 je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:
Damir05 je napisao/la:Hallo,**** vas Stevanovic,ma zaboli me za njega,da nije dosao u Zelju nigdje ga sad nebi bilo,pa vidite li vi da je Zeljo jedini klub koji proda igraca za koliko toliko dobre pare,u odnosu na ostalke klubove,trenutno je tako,on je dobar covjek,profesionalac,sve OK,ali meni je Zeljo namber 1,da je bio covjek produzio bi ugovor,i prodali bi ga mozda i za bolje pare od LendricA JER JE BIO I REPREZENTATIVAC,I TAKO BI SE ZAHVALIO KLUBU NA VRACANJU KARIJERE NA PRAVI PUT,A NE OVAKO.....
On se klubu zahvalio svojim igrama i profesionalnoscu. Davao je svaki minut posljednji atom snage i opravdao je svaku marku koju smo mu platili. Nismo se dogovorili i nikada nije krivica na jednoj strani i sad svako svojim putem. Ne uzdizite Lendrica pljujuci Stevanovica molim vas.
**** te on a ti njega da vam nije dosadno. sta je Zeljo dobio za njega? racku eto sta.

Ovi menaderi vona bi se raskokodakaju ko kakve tetkice, boli njih racku za Zeljom cim vode brigu o bivsim igracima.
Dobili smo dobrog igraca u cijim potezima, borbi i igri si uzivao zajedno sa mnom. Dobili smo profesionalca pravog kakvog svaki klub zeli imati. Dobili smo igraca koji za svog boravka na Grbavici nije napravio nikakav skandal.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jul 2017, 00:46

Raonffa je napisao/la:Ovaj Lendrićev transfer je bolja reklama za klub nego svaki transfer gdje nam je igrač otišao u Tursku, makar to bio Višća, Bajić ili Hadžiahmetović, Adilovića i Kvesića nije potrebno ni spominjati.
Ma bitno je i zbog kontinuiteta transfera. E sad, ko bi mogao biti sljedeći nemam pojma, vjerovatno Veca.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Damir05
Kontakt:

Post Postao/la Damir05 » 09 jul 2017, 00:47

Mene kao navijaca interesuje samo zarada kluba,jer ova uprava ,zna da ulozi lovu u konkretne stvari,kao sto je stadion npr.zato boli mene briga za Stevanovica,ja ne branim uopste Lendrica,vratite se koju stranicu unazad i vidjecete sta sam rekao za Lendrica poslije tekme protiv Sirokog u Kupu,uopste ga ne opravdavam sto se ponasao kako se ponasao,ali je covjek ispao covjek i eto kazete da nas nije kostao za 18 mjeseci ni 100000 a mi na njemu uzeli pola miliona ,a od Stevanovica,sta smo uzeli...kitu

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 09 jul 2017, 00:48

Raonffa je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la: Vjerovatno si u pravu. Zato mi smeta podcjenjivanje. Ispast ce transfer u Ligue2 nesto spektakularno. Odlazi nam igrac u drugu francusku ligu i mi "pobudalili". Sta bi bilo da je za Renes potpisao. Hvala mu za sve golove, fuj za neke stvari, a Upravi svaka cast za hrabrost prilikom njegovog dovodjenja. I nije on nama donio 300.000 eura, to smo mi tj Zeljo sebi donio.
Ovaj Lendrićev transfer je bolja reklama za klub nego svaki transfer gdje nam je igrač otišao u Tursku, makar to bio Višća, Bajić ili Hadžiahmetović, Adilovića i Kvesića nije potrebno ni spominjati.
Moze biti dobra reklama. Treba Lendric da proigra, zabije desetak golova. Nisam optimista jer je vec pokusavao vani u ligama koje su za napadace bolje od Ligue1, ali nikad se ne zna. Ako ne bude igrao nikakva reklama, a Turci nam ubijaju.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 jul 2017, 00:49

Virtu4l je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Ovaj Lendrićev transfer je bolja reklama za klub nego svaki transfer gdje nam je igrač otišao u Tursku, makar to bio Višća, Bajić ili Hadžiahmetović, Adilovića i Kvesića nije potrebno ni spominjati.
Ma bitno je i zbog kontinuiteta transfera. E sad, ko bi mogao biti sljedeći nemam pojma, vjerovatno Veca.
Naravno, više volim što smo ga prodali za 300k eura u Lens, nego za duplo više u nekakav Kukuruzspor, baš zbog tog kontinuiteta. A da ne govorim koliko je igračima lakše napredovati iz ovakvih liga nego iz Turske, odmah veći doprinos za reprezentaciju. Dobro, konkretno Lendrić nema veze sa reprezentacijom, al' govorim općenito.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 09 jul 2017, 00:49

plavousrcu je napisao/la:Dobili smo dobrog igraca u cijim potezima, borbi i igri si uzivao zajedno sa mnom. Dobili smo profesionalca pravog kakvog svaki klub zeli imati. Dobili smo igraca koji za svog boravka na Grbavici nije napravio nikakav skandal.
Kakve je koristi Zeljo imao od miroslava kad je napustio klub? nakon sto smo ga vratili iz mrtvih ;)
Molim te lijepo bitan je Zeljo ne neki polovni igraci, **** bi zaigrao ponovo za repku da mu nije bilo Zelje.

Isto tako za sve igrace od kojih Zeljo nema koristi, odma nogotrans pa nismo merhamet ili karitas
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Damir05
Kontakt:

Post Postao/la Damir05 » 09 jul 2017, 00:53

Ja bih uvijek dao sansu nekom junioru ma kakav bio jer bi djete ginulo za klub,cim neki igrac na zimu nebi potpisao produzenje a na ljeto mu istice ugovor,cao tribine,nisi bitan.....

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 09 jul 2017, 00:56

Možemo mi svi imati 100 mišljenja o Miroslavu i njegovom odlasku, ali isto bih volio da znam samo zašto su promjenili ploču oni što su na zimskim pripremama nakon što je objavljena vijest da je Miroslav odbio produžit ugovor, trovali ovu temu svojim lažima kako se Miroslav namjerno štedi na tim utakmicama ne bil' se ozljedio ili slično. I tvrdili su da će to raditi i kad krene drugi dio sezone.

Kad su krenule takmičarske utakmice niko od tih što su namjerno izmišljali stvari u vezi Mire, nije spominjao tu njegovu izmišljenu qrcobolju i nonšalantnost jer se tim dotičnim pojedincima što su lagali Miroslav posrao u usta svojim partijama. Razumio sam frustraciju navijača jer je odbio produžit ugovor, normalno nije ni meni bilo drago jer je veliki igrač za ovu ligu. Ali nisam vidio potrebu da se izmišlja nešto u vezi momka samo zato što je odbio produžiti ugovor.

Nisam jedan od onih što su ga molili na društvenim mrežama da ostane u Želji, to mi je čak predebilno jer vala ako neće da ostane ne mora. Taman posla da sebe ponižavam moljakanjem zbog nekog igrača kojem se ne ostaje u klubu. Svaka čast za utakmice u našem dresu i to je to idemo dalje. I za gol pitarima naravno.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 jul 2017, 00:56

plavousrcu je napisao/la: Moze biti dobra reklama. Treba Lendric da proigra, zabije desetak golova. Nisam optimista jer je vec pokusavao vani u ligama koje su za napadace bolje od Ligue1, ali nikad se ne zna. Ako ne bude igrao nikakva reklama, a Turci nam ubijaju.
Kamo puste sreće da smo Bajića i Hadžiahmetovića prodali u Lens, garantujem ti da bi na Bajiću već ovog ljeta dobro profitirali, odnosno na njegovom transferu.

Naši ljudi gledaju to poprilično površno, kao "meni je u cilju da klub što više zaradi", ok, trenutačno će Turci plaćati najviše naše igrače, ali, da smo prodali Bajića i Hadžiahmetovića u lige na Zapadu za 300k eura (umjesto po pola miliona eura u Tursku), danas bi za Lendrića dobili 500, 600k eura, i tako bi se sa svakim prodanim igračem, povećavala cijena narednom igraču kojeg želimo prodati.

Turčin će ti najviše platiti 500k eura za igrača i to je to, daska. Da su oni pogodno tržište svi bi prodavali igrače u Tursku, jedino mi pametni, a svi ostali budale.

Nađite mi jednu ex yu ligu gdje najbolji igrači odlaze u Tursku, nema nijedne ne morate tražiti. Nego odlaze na Zapad i to za mnogo veću lovu nego što naši idu u Tursku, a nekad davno su i ti klubovi prodavali za siću svoje igrače na Zapad, i kroz kontinuitet te cifre rastu, od 300k eura dođeš do 3 miliona eura.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 09 jul 2017, 00:59

MocMahale444 je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Dobili smo dobrog igraca u cijim potezima, borbi i igri si uzivao zajedno sa mnom. Dobili smo profesionalca pravog kakvog svaki klub zeli imati. Dobili smo igraca koji za svog boravka na Grbavici nije napravio nikakav skandal.
Kakve je koristi Zeljo imao od miroslava kad je napustio klub? nakon sto smo ga vratili iz mrtvih ;)
Molim te lijepo bitan je Zeljo ne neki polovni igraci, **** bi zaigrao ponovo za repku da mu nije bilo Zelje.

Isto tako za sve igrace od kojih Zeljo nema koristi, odma nogotrans pa nismo merhamet ili karitas
Lapaz je napisao o vracanju iz mrtvih. Dao i dobar primjer sa Pozderom. Nakon sto mu je istekao ugovor klub ne moze imati financijske koristi. Mi na tribinama smo imali, uzivali smo, a klub je imao koristi jer je dio njega bio takav profesionalac. Cesto se desava da se ne postigne dogovor zaintereeiranih strana, bice jos takvih slucajeva u buducnosti.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 09 jul 2017, 00:59

Mladji su mu pisali i to je glupost zesca, nikoga nikad moliti ne samo njega.

Ovo se o njemu vodi prica jer je izdao klub nakon sto je dubio puls i srce mu ponovo lupa. Advokati skocili da ga brane odma :kafa:

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 09 jul 2017, 01:02

Raonffa je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la: Moze biti dobra reklama. Treba Lendric da proigra, zabije desetak golova. Nisam optimista jer je vec pokusavao vani u ligama koje su za napadace bolje od Ligue1, ali nikad se ne zna. Ako ne bude igrao nikakva reklama, a Turci nam ubijaju.
Kamo puste sreće da smo Bajića i Hadžiahmetovića prodali u Lens, garantujem ti da bi na Bajiću već ovog ljeta dobro profitirali, odnosno na njegovom transferu.

Naši ljudi gledaju to poprilično površno, kao "meni je u cilju da klub što više zaradi", ok, trenutačno će Turci plaćati najviše naše igrače, ali, da smo prodali Bajića i Hadžiahmetovića u lige na Zapadu za 300k eura (umjesto po pola miliona eura u Tursku), danas bi za Lendrića dobili 500, 600k eura, i tako bi se sa svakim prodanim igračem, povećavala cijena narednom igraču kojeg želimo prodati.

Turčin će ti najviše platiti 500k eura za igrača i to je to, daska. Da su oni pogodno tržište svi bi prodavali igrače u Tursku, jedino mi pametni, a svi ostali budale.

Nađite mi jednu ex yu ligu gdje najbolji igrači odlaze u Tursku, nema nijedne ne morate tražiti. Nego odlaze na Zapad i to za mnogo veću lovu nego što naši idu u Tursku, a nekad davno su i ti klubovi prodavali za siću svoje igrače na Zapad, i kroz kontinuitet te cifre rastu, od 300k eura dođeš do 3 miliona eura.
Idu na zapad zbog svoje i kvalitete lige. Dosta igraca iz Srbije ide u Tursku, teze im je na zapad jer su stranci. Vjerujem da je to jedan od razloga Lendricevog odlaska u Lens. Ko zna kako bi se nasi snasli u Ligue1, nema tu garancije nikakve.

Damir05
Kontakt:

Post Postao/la Damir05 » 09 jul 2017, 01:03

Pa ja ne mogu prezaliti Bajica,kaze danas vijest Konijaspor postavila cijenu od 12 MILIONA EURA,a mi ga dali za milion maraka,jbt led.
i jos jedna jako bitna stvar A TO JE DA JE aMAR U SVOM MANDATU POTPISAO I aMIRA I BAJICA NA DUGOGOGDISNJE UGOVORE CINI MI SE NA 3 I 5 GODINA NISAM SIGURAN,I ISPLATILO SE....

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 09 jul 2017, 01:05

MocMahale444 je napisao/la:Mladji su mu pisali i to je glupost zesca, nikoga nikad moliti ne samo njega.

Ovo se o njemu vodi prica jer je izdao klub nakon sto je dubio puls i srce mu ponovo lupa. Advokati skocili da ga brane odma :kafa:
Ja ne govorim ništa o razlozima zašto je odlučio da ne produži i kakav je čovjek itd. to nek misli samo za sebe, ja samo pitam one što su pisali konstanto laži o njemu da neće biti 5% Miroslava iz prethodne polusezone tada, zašto se ušutili ko zadnje pi.čke kad su počele takmičarske utakmice.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 jul 2017, 01:05

Mogao je Miroslav odraditi isto kao i Lendrić, produžiti ugovor na još godinu dana i biti prodat ovog ljeta, da i Željo zaradi nešto.

Jer Željo mu je i omogućio da opet može pronaći inostrani angažman za finu lovu plus još da igra, da nije došao na Grbavicu još bi on grijao klupu po grčkim drugoligašima i španskim trećeligašima, da ne kažem da bi potonuo dublje, jer iz godine u godine bio je sve gori i gori.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 09 jul 2017, 01:05

MocMahale444 je napisao/la:Mladji su mu pisali i to je glupost zesca, nikoga nikad moliti ne samo njega.

Stevanovic nije izdao klub. Kakva je to prica, ti si bar ozbiljan i nisi djecarac koji se okrece kako vjetar puse. Izdao bi klub da je drkao **** zadnje pola godine, da je iznosio prljav ves u javnost, pljuvao trenera i navijace nazivao psima. Odradio svoj ugovor super posteno i otisao. Vidjet ce se je li pogrijesio.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 09 jul 2017, 01:08

braco je napisao/la:

Ja ne govorim ništa o razlozima zašto je odlučio da ne produži i kakav je čovjek itd. to nek misli samo za sebe, ja samo pitam one što su pisali konstanto laži o njemu da neće biti 5% Miroslava iz prethodne polusezone tada, zašto se ušutili ko zadnje pi.čke kad su počele takmičarske utakmice.
Nisam mislio na tebe, ne znam sto si se nasao prozvanim.

@Plavosrcu kako nije izdao klub ba pa nismo marke uzeli za takvog igraca. Bolan pa klub je bitan ne neki bivsi igraci koji su tu samo na tren.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hrasno15 i 33 gosta.