Ti si realno pisao i da Pogba neće ni mrtav u Man Utd, prema tome svoju realnost okači mačku o rep.BuffonGigi je napisao/la:Ni ja ne kontam kakvi kompleksi mogu biti u pitanju, ja samo realno kazem, a to sto je realnost daleko od necijih snova nije moj problem ni moj kompleks.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- BuffonGigi
- Kontakt:
Pa eto, zadnji okrsaji tako govore, samo veoma je upitno da li cete doci do nas.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- Interista02
- Kontakt:
Naumpade mi situacija od prije nekoliko mjeseci, i period poslije utakmice protiv juBea. Tada smo se žalili na sudije kako su kriminalno odradili utakmicu, a ovi iz Torina poletili da prave hajke kroz medije i kao brane se, samo jedan pokazatelj komplexa.
Tada su naši izdali saopštenje objašnjavajući da ne napadaju njih, nego savez i sudije, i bila je tu jedna zanimljiva rečenica koja kaže, Svi mi imamo prošlost, i mi se ponosimo svojom.
Pa vidim ovaj momak spominje neku reputaciju, nešto, pa da ga pitam: Kakvu vi to reputaciju imate???
Prva stvar u svijetu koja ljudima naumpadne kada se spomene juventus jeste izbacivanje u Serie B zbog namještanje. Ili kažu, aaa to su oni što uvijek gube finala.
Samo bih zamolio eto ovog trolla da sjaše malo, ostavi se Intera i naših problema. Vidjet ćemo na kraju mercata šta i kako, a ubijeđen sam da ćemo tada biti zadovljno, samo polahko. Tek POČINJE.
P.S. Moro' sam otresti ovog trolla. Pozdrav svim normalnim Juventinima, i vi ste ljudi
Tada su naši izdali saopštenje objašnjavajući da ne napadaju njih, nego savez i sudije, i bila je tu jedna zanimljiva rečenica koja kaže, Svi mi imamo prošlost, i mi se ponosimo svojom.
Pa vidim ovaj momak spominje neku reputaciju, nešto, pa da ga pitam: Kakvu vi to reputaciju imate???
Prva stvar u svijetu koja ljudima naumpadne kada se spomene juventus jeste izbacivanje u Serie B zbog namještanje. Ili kažu, aaa to su oni što uvijek gube finala.
Samo bih zamolio eto ovog trolla da sjaše malo, ostavi se Intera i naših problema. Vidjet ćemo na kraju mercata šta i kako, a ubijeđen sam da ćemo tada biti zadovljno, samo polahko. Tek POČINJE.
P.S. Moro' sam otresti ovog trolla. Pozdrav svim normalnim Juventinima, i vi ste ljudi
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Juventus pravio hajku preko medija jer je inter oštećen lolololo
Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
Zadnja izmjena: JuventinoVero, dana/u 05 jul 2017, 11:05, ukupno mijenjano 1 put.
#ALLEGRIOUT
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja sam samo cekao kad ce jedan od šampona to spomenuti, ta namjestena afera je za njih najljepsi dio njihove historije, to samo govori o vasem jadnom klubu. Morali ste osakatiti svu Italiju da bi ste uspjeli osvojiti nesto. Al eto, mi i to prezivjesmo, i vidi gdje je Inter a gdje Juve nakon svega. Kazem ranije, djavo se vratio po svoje, vi ovom inercijom ako nastavite Serie B cete zaraditi na terenu kroz par godina. A i tamo cete spominjati Di Mariu, Jamesa, itd.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Čekajmo samo 6.juli 2018 kad FFP svrati i pokuca na vrata. Samo pitanje kod koga, a imat ce kandidata koliko želi.
Mercato pojedinih klubova do sada je pisanje u pantole, u janura[FACE WITH TEARS OF JOY]
Ispočetka bude pravo fino i vruće, a kasnije proklinjes trenutak kad si piškio
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mercato pojedinih klubova do sada je pisanje u pantole, u janura[FACE WITH TEARS OF JOY]
Ispočetka bude pravo fino i vruće, a kasnije proklinjes trenutak kad si piškio
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Molim?Sta je 6.?
- Romagnoli13
- Kontakt:
Samo se sjetim kazne koje su dobili PSG i City i sve mi je jasno.Ne samo da su im expresno ukinuli sankcije nego su i izmjenili dodatno pravilo.A odmah nakon toga su City i PSG nastavili po starom. FFP je obična farsa koja se može zaobići na desetine načina i još uvijek samo Italijani imaju fobiju od toga. Ako su već uvodili pravilo mogli su ga pojednostaviti a da bude dovoljno strogo i da važi jednako za sve.Recimo da su ograničili da klub ne smije potrošiti više od 150M za jedan transfer rok.Ako 1 euro više potroše slijedi odmah kazna.A ne ovo što sad rade..Pitanje je vremena samo kad će ga i ukinuti jer osim što su bogati postali samo jači, to pravilo ništa drugo nije donijelo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Radi se kao u nba, stvara se 4-5 super jakih timova a ovo ostalo nista.
Tako je i u svijetu, gubi se srednji sloj drustva a ostaju samo super bogati i siromasni.
Tako je i u svijetu, gubi se srednji sloj drustva a ostaju samo super bogati i siromasni.
#ALLEGRIOUT
- Romagnoli13
- Kontakt:
Lično, drago mi je što će Juve, Milan i Inter biti u mogućnosti trošiti 150M+ skoro svakog ljeta narednih godina, pa i više od toga.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
jel ti zao sto Lazio nece mociRomagnoli13 je napisao/la:Lično, drago mi je što će Juve, Milan i Inter biti u mogućnosti trošiti 150M+ skoro svakog ljeta narednih godina, pa i više od toga.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa niste nikad ni mogliChinaglia je napisao/la:jel ti zao sto Lazio nece mociRomagnoli13 je napisao/la:Lično, drago mi je što će Juve, Milan i Inter biti u mogućnosti trošiti 150M+ skoro svakog ljeta narednih godina, pa i više od toga.
jel bgt, a ciji transfer je svojevremeno bio najveci u historijiRomagnoli13 je napisao/la:Pa niste nikad ni mogli :hmmmm:Chinaglia je napisao/la:jel ti zao sto Lazio nece mociRomagnoli13 je napisao/la:Lično, drago mi je što će Juve, Milan i Inter biti u mogućnosti trošiti 150M+ skoro svakog ljeta narednih godina, pa i više od toga.
cini mi se da je nekakav Crespo, tako nesto, presao iz Parme u Lazio za €58.5 mln
doduse, nismo platitli u cashu, vec £16 mln + Almeyda i Conceicao, al reci da Lazio nije nikada mogao trosit mnogo, a Cragnotti trosio kao lud, nemoj da ponovo postavljam one igracine ovdje
gotovo je, iznervirao si me, ocekuj slike vrlo brzo :evil:
Samo ih stavljaj u spojler da ne moram gledat
Sent from my x600 using Tapatalk
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Chini pa zato što je taj trošio od budućih potomaka, umalo niste bankrotirali i evo još uvijek plaćate danak.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Mario Rui će potpisati za Napoli
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Re: Serie A: Tema za šalu, peckanje, prepucavanje ..
Stiglo novo pojačanje:
Znaci od ovu sezonu idu 4 u LP a?
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Tako je.Andrej je napisao/la:Znaci od ovu sezonu idu 4 u LP a?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.