AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Raonffa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Raonffa » 09 jul 2017, 12:57

meskalin je napisao/la:---Auba----Silva---
------Hakan----
--Jack---Biglia---Kessie---
--RR--Musacio--Roma---Conti-

Po meni je ovo mozda najbolja formacija kad bi doveli jos Aubu i Bigliu, uhh kako izgleda mocno :D
Nemoj da ti roup ovo vidi, bit ćeš optužen da nisi u trendu sa modernim fudbalom, da se ova formacija igrala prije deset godina, i da ovo više nije Berlusconijeva era :zviz:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 09 jul 2017, 13:00

Kakva bi perverzija bila imati duo Biglia i Modrić. :evil:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 09 jul 2017, 13:05

Raonffa je napisao/la:
meskalin je napisao/la:---Auba----Silva---
------Hakan----
--Jack---Biglia---Kessie---
--RR--Musacio--Roma---Conti-

Po meni je ovo mozda najbolja formacija kad bi doveli jos Aubu i Bigliu, uhh kako izgleda mocno :D
Nemoj da ti roup ovo vidi, bit ćeš optužen da nisi u trendu sa modernim fudbalom, da se ova formacija igrala prije deset godina, i da ovo više nije Berlusconijeva era :zviz:

Nije valjala ova formacija samo dva naslova LS donijela. Sad su moderne neke druge formacije jeb.i ga vremena se mjenjaju
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 jul 2017, 13:17

sa ovim igračima roup nema ništa protiv ove formacije, al' nemojmo se yebati da ova formacija već odavno nije prevaziđena u fudbalu :kafa:

a i nekstteren će biti razočaran što nema susa :kafa:

ali nema od te ljubavi ništa, montela je kroz karijeru furao samo 433 ili eventualno 352 tako da sumnjam da će šta mjenjati, pogotovo jer su par puta naglasili na presici da će nastaviti igrati u istoj formaciji.

opet su počele priče o modriću da bi milan mogao poslati ponudu, ovaj put od nešto relevantnijih medija...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 jul 2017, 13:22

Pa Juventus prije dvije godine dođe do finala LP sa ovom formacijom, Čileanska reprezentacija igra ovu formaciju već par godina i imaju odlične rezultate. Nijedna formacija nije prevaziđena, samo je bitno da imaš igrače i sistem za neku određenu formaciju.

Kao da je Cholova 4-4-2 moderna, a Atletico već godinama tri, četiri sezone među najjačim klubovima na svijetu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 09 jul 2017, 13:38

Ja nemam nista protiv 433 ali kad ti je vezni red Kroos Modric Casemiro , ali kad je Jack Kuco i Poli znate da ima, ne znam forsirala se 433 ,a znas da nemas kuveta za tu formaciju..po meni bi s onom formacijom mljeli u Seri A... mislim da formaciju treba prilagoditi igrackom kadru, a ne obratno, biti rob moderne formacije, a nema teorije da ce biti uspjeha.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 09 jul 2017, 13:42

meskalin je napisao/la:Ja nemam nista protiv 433 ali kad ti je vezni red Kroos Modric Casemiro , ali kad je Jack Kuco i Poli znate da ima, ne znam forsirala se 433 ,a znas da nemas kuveta za tu formaciju..po meni bi s onom formacijom mljeli u Seri A... mislim da formaciju treba prilagoditi igrackom kadru, a ne obratno, biti rob moderne formacije, a nema teorije da ce biti uspjeha.
Pa i neće ti više biti u sredini limitirani igrači tipa Kuco i Poli, već igrači tipa Calhanoglu, Biglia, Kessie, pa možda i sam Modrić. Nostalgija vas vuče ka 4-3-1-2 a fobija od panjeva vam ne da mislite kako je 4-3-3 kvalitetna formacija. Uostalom puno je više do kvaliteta igrača nego do same formacije, a i fudbal je danas takav da se tokom same utakmice formacija mijenja.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 09 jul 2017, 14:10

Romagnoli13 je napisao/la:
meskalin je napisao/la:Ja nemam nista protiv 433 ali kad ti je vezni red Kroos Modric Casemiro , ali kad je Jack Kuco i Poli znate da ima, ne znam forsirala se 433 ,a znas da nemas kuveta za tu formaciju..po meni bi s onom formacijom mljeli u Seri A... mislim da formaciju treba prilagoditi igrackom kadru, a ne obratno, biti rob moderne formacije, a nema teorije da ce biti uspjeha.
Pa i neće ti više biti u sredini limitirani igrači tipa Kuco i Poli, već igrači tipa Calhanoglu, Biglia, Kessie, pa možda i sam Modrić. Nostalgija vas vuče ka 4-3-1-2 a fobija od panjeva vam ne da mislite kako je 4-3-3 kvalitetna formacija. Uostalom puno je više do kvaliteta igrača nego do same formacije, a i fudbal je danas takav da se tokom same utakmice formacija mijenja.
Puno ce ovisiti od bekova, jer u ovoj formaciji su bekovi ti koji prave visak igraca, Barca kad je izgubila Alvesa sve je otislo u vraga...a Realova 433 se pretvara u 442 jer Isco uvijek predje u vezni red...

meni bi bilo iskreno bezze dovesti Aubu i da ne igra s Silvom u tandemu nego jedan da igra, a ovamo Hakana gurati na krilo ili Bonavennturu!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 09 jul 2017, 15:09

Pa zato su doveli najboljeg beka u Serie A u prošloj sezoni, i uz Alabu najboljeg beka u BL-i u zadnje 4 sezone, izuzevši zadnju sezonu kad je morao igrati stopera.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 09 jul 2017, 17:08

Kako prenosi Milannews, Lucas Biglia je praktički novi igrač Milana. Više informacija će biti u narednim satima.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 09 jul 2017, 17:36

Dominacija prelaznim rokom :D

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 09 jul 2017, 17:48

Dolazak Biglie ili igrača sličnog kvaliteta je ključni potez za ovo ljeto. Milan je zasad uradio veliki upgrade na 7 od 11 pozicija u ekipi. I sasvim sigurno sa dolaskom Biglie, u ovom trenutku Milan je u top 4 ekipe u Italiji.A merkato još uvijek nije ni izbliza gotov.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 jul 2017, 18:55

pa jarane koliko si ti ispozivao bigliu kroz ovih mjesec i po, nije ni bilo šanse da ne dođe :rol:

znači prvih 11 će biti kompletirano (osim ako eventualno ne dovedu aubu) dolaskom bilje, sad preostaje lakši dio posla da se proda preostali šljam i proširi klupa sa par novih igrača :kafa:

svakako se ulazi u top 4 iduće godine, nema šanse da se izvisi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 09 jul 2017, 18:59

Biglia je igrac koji ce vezni red podici na jedan novi nivo. Hakan, Kessie, Biglia, Bonaventura, Locatelli dobar vezni red ali treba jos tu pokoji igrac.

Nemojte odmah top 4 polako sa prognozama da ne bude kao Inter prosle sezone. Tim je jaci ali to je sve na papiru treba vremena dok se uigra ako sve bude teklo po planu i programu :hmmmmm:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 09 jul 2017, 19:03

Pa sta drugo da očekujemo nego top 4? Plasman u sredini tabele smo imali i bez ulaganja. Top 4 je minimum i sada je sve na Monteli. Biglia bi mogao biti nase najveće pojačanje.

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 09 jul 2017, 19:14

Kamo srece da bude tako i da je top 4 minimum.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 09 jul 2017, 19:16

UrbyEmanuelson je napisao/la:Hvala i vama.
@Yucca brate djesi ti,jesi li se to prepao konkurencije za narednu godinu :D

Brate obaveze sitsle pa rijetko kad udem na forum

Konkurencija je zdrava posebno mi je drago da se vracate,tako da sezona ce biti odlicna :D :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 09 jul 2017, 21:19

Kad je ova prva prijateljska da vidimo malo kako ce to izgledati
Forza Milan
Pivopije

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 09 jul 2017, 21:20

Zna li neko zasto je Hakan bio suspendiran? :crazy:

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 09 jul 2017, 21:36

meskalin je napisao/la:Zna li neko zasto je Hakan bio suspendiran? :crazy:
Zbog potpisa ugovora sa dva kluba u isto vrijeme.
Forza Milan
Pivopije

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.