FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DBR1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DBR1987 » 09 jul 2017, 15:07

PitarBordo je napisao/la:
Govorim da pare koje ćeš dati Spahiću recimo daš na dva-tri igrača na različitim pozicijama koji će ti donijeti mnogo više. Na terenu.
Slazem se ! Spahic nemoze biti ispod 20-30k 100% za te pare mozes placat 2-3 dobra igraca !

Mene brine jedan faktor vise ako bi se obistinilo ovo sa Spahom (mada ne vjerujem ak ose dobro sjecam htjeo ga je Dinamo pa on nije htjeo )... njegova narav ... on je igrao u jako disciplinovanim ligama u odnosu na nasu pa je on tu bio najgori sto se ponasanja tice .... zamisli na nasoj oranici da mu neko **** mater sta bi uradio ili da ga sudija osteti ....
On jest SILA od igraca za nasu ligu ... i mozda bi i doprinjeo posjecenosti al....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 jul 2017, 15:10

fks74 je napisao/la:Kakav Spahic, dati mu dobre pare a nema bas od njega neke pomoci. Star, sklon incidentima, bilo bi tuce prvi puta da mu neko opsuje mamu s tribina.
ja jel to nevalja sad Spahić :D :urnebes: :rol:
a valja Dinamu :tokralju: :bow:

baš smo specijalna sorta :kralj:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 09 jul 2017, 15:16

@PB Kontam,ali kojeg levela bi bili ti igraci? Gdje ih naci,a da ne moramo biti ustanova za ozivljavanje fudbalskih leseva,sto ovaj sigurno to nije makar stoji cinjenica da nema utakmice u ovoj godini?? A,ako ima takvih koji to nisu sto ne dovedosmo tog Petraka,Ordagica,i sl. Sto ne bacimo gutu na stol? Dupovac?? Dobro mi lutamo i u debelom smo mraku.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 09 jul 2017, 15:19

socrates je napisao/la:@PB Kontam,ali kojeg levela bi bili ti igraci? Gdje ih naci,a da ne moramo biti ustanova za ozivljavanje fudbalskih leseva,sto ovaj sigurno to nije makar stoji cinjenica da nema utakmice u ovoj godini?? A,ako ima takvih koji to nisu sto ne dovedosmo tog Petraka,Ordagica,i sl. Sto ne bacimo gutu na stol? Dupovac?? Dobro mi lutamo i u debelom smo mraku.
Pa to su i moja pitanja i zato mi smiješno ovo oko Spahića.
Samo Saraj'vo.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 09 jul 2017, 15:23

DenchiNL je napisao/la:
fks74 je napisao/la:Kakav Spahic, dati mu dobre pare a nema bas od njega neke pomoci. Star, sklon incidentima, bilo bi tuce prvi puta da mu neko opsuje mamu s tribina.
ja jel to nevalja sad Spahić :D :urnebes: :rol:
a valja Dinamu :tokralju: :bow:

baš smo specijalna sorta :kralj:
Ma nama niko ne valja. Da se vrati Totti iz penzije, rekli bi nije on za nas, pauzirao je dosta, vise je sjedio na klupi u Romi neg sto je igro. **** ti tig igraca kad mu je Dzeko zauzimo mjesto u prvi 11. Ljudi, malo razmisljajte drugacije. Slazem se i ja da bi mogli par igraca dovesti za te pare, ali moje misljenje da Spahic jos moze odraditi koju sezonu solidno, da nasim mladim igracima moze prenijeti svoje iskustvo, a druga stvar mnogi bi vjerovatno se vratilo na tribine zbog njega, barem mislim. Slicna situacija sa Misketom, garantujem da je on potpisao da bi prosjecna posjeta na Kosevu bili 8 k.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 jul 2017, 15:25

Spahi valja ako.će.doveati veznog (zadnjeg) i napadača da ličimo na.ekipu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 09 jul 2017, 15:27

Ako će nam Spaha gorštak prenositi iskustva na djecu onda stvarno ne znam. :lol:
Samo Saraj'vo.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 09 jul 2017, 15:28

Pantelija je napisao/la:Spahi valja ako.će.doveati veznog (zadnjeg) i napadača da ličimo na.ekipu
Igrat ce Krste kao napadac.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 09 jul 2017, 15:32

PitarBordo je napisao/la:Ako će nam Spaha gorštak prenositi iskustva na djecu onda stvarno ne znam. :lol:
Da si ti ziv i zdrav iz orve ruke znam da je Spahic smirivao igrace Grcke i BiH nakon onib nereda u tunelu. Mislim da nije tako agresivan vise ;)

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 09 jul 2017, 15:35

Ima li zadnji vezni u ligi da valja? Ivetic nije vise igrac za devedeset minuta na toj poziciji.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 09 jul 2017, 15:36

Spahic bi bio veci kapitalac i od Jajala, samo sto jednostavno nije realno da dodje kod nas. Ipak se moraju troskovi minimizirati...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 jul 2017, 15:38

Samo defanzivni vezni.. bolje i da Ivetić igra umjesto Almira a da dovedemo nekoga na DM i imali bi ok ekipu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Memara
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Memara » 09 jul 2017, 15:39

MortemHz je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Mi onom Ivetiću nemamo pravo ništa da prigovorimo. Čala ga još samo nije poslao kod Ase na semafore da pere šoferšajbe i prodaje palome.
:rol:
:urnebes:

E čuj Spahić... :urnebes:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 09 jul 2017, 15:39

Zagor je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Ako će nam Spaha gorštak prenositi iskustva na djecu onda stvarno ne znam. :lol:
Da si ti ziv i zdrav iz orve ruke znam da je Spahic smirivao igrace Grcke i BiH nakon onib nereda u tunelu. Mislim da nije tako agresivan vise ;)
Hahahahahah. Brate ne budi lud, Eto nije se potukao u zadnjoj tući i odmah rehabilitacija. Koliko šamara i sličnih situacija je bilo po hotelima repke. Kao igrač na terenu bi nam sigueno donio više od trenutnog, ali to da prenese nešto na omladinu. Može samo kako se papci kreću u grupama i ponašaju seljački. Daj budi realan.

Na kraju krajeva ova priča oko Spahića je prežvakana prije 2 godine. Plus rezanje troškova zadnjih pola godine, nismo mogli dovesti mnogo jeftinije igrače a da dovedemo Spahića. Glupost. Cijela priča je glupa. Što prije nastavimo dalje prije će nam se djeca prestati smijati.
Samo Saraj'vo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 jul 2017, 15:40

PitarBordo je napisao/la:
Zagor je napisao/la:
Hahahahahah. Brate ne budi lud, Eto nije se potukao u zadnjoj tući i odmah rehabilitacija. Koliko šamara i sličnih situacija je bilo po hotelima repke. Kao igrač na terenu bi nam sigueno donio više od trenutnog, ali to da prenese nešto na omladinu. Može samo kako se papci kreću u grupama i ponašaju seljački. Daj budi realan.

Na kraju krajeva ova priča oko Spahića je prežvakana prije 2 godine. Plus rezanje troškova zadnjih pola godine, nismo mogli dovesti mnogo jeftinije igrače a da dovedemo Spahića. Glupost. Cijela priča je glupa. Što prije nastavimo dalje prije će nam se djeca prestati smijati.
Niko nam ne brani da uspostavimo kontakt sa takvim igracima e sad drugi par cipela je sto oni nece doci :urnebes:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 09 jul 2017, 15:48

PitarBordo je napisao/la: Hahahahahah. Brate ne budi lud, Eto nije se potukao u zadnjoj tući i odmah rehabilitacija. Koliko šamara i sličnih situacija je bilo po hotelima repke. Kao igrač na terenu bi nam sigueno donio više od trenutnog, ali to da prenese nešto na omladinu. Može samo kako se papci kreću u grupama i ponašaju seljački. Daj budi realan.

Vjerum moj dobar drug koji je bio tada redar u tunelu u Zenici trljao oci nije mogao da vjeruje da Spahic smiruje situaciju i Kolasinac bio tu. Hahaha kaze jos se samnom upita koda me zna hehe. Dobro to stoji sto kazes, u dosta si upravu, al ipak mislim da bi neku prevagu donio u pozitivnom smislu, a kad kazem da prense islustvo, mislim na zato sto je igrao u dosta liga kvalitetnih i kubova.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 09 jul 2017, 15:50

Spaha kad bi ti došao sa svojom ekipom bi donio prevagu u Bosni jedino. Najmanje koristi od toga bi imala ekipa FKS.
Samo Saraj'vo.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 09 jul 2017, 15:52

Sarajlijica1946 je napisao/la:Ima li zadnji vezni u ligi da valja? Ivetic nije vise igrac za devedeset minuta na toj poziciji.
Ima Ordagic. Samo sto mu kone daju bolje uslove od nas i nece doci nama vec njima.
Ybg. reforme,yebe nas Said,novi ugovori sa 'bonusima' itd.

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 09 jul 2017, 15:53

Cuj Spaha a Cala si ne moze novu stopericu priustiti.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 jul 2017, 15:56

zagorski je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Ima li zadnji vezni u ligi da valja? Ivetic nije vise igrac za devedeset minuta na toj poziciji.
Ima Ordagic. Samo sto mu kone daju bolje uslove od nas i nece doci nama vec njima.
Ybg. reforme,yebe nas Said,novi ugovori sa 'bonusima' itd.
Mislim da je nemoguce da ode u Zelju, bukvalno nemoguce.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Morpheus i 15 gostiju.