jes, al ima ljepšihJeftha je napisao/la:Zerina je lijepo ime.legenda reala je napisao/la:čuj uštipče se zove Zerina
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
malo, nekolicina. Lejla se istice.legenda reala je napisao/la:jes, al ima ljepšihJeftha je napisao/la:Zerina je lijepo ime.legenda reala je napisao/la:čuj uštipče se zove Zerina
Lejla
Zerina
Sara
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Wrong. Vrhunac je bio kad je poslanik a.s. zivio!Kawhi je napisao/la:1980. su bile vrhunac ljudske civilizacije.
Probudi me nesreca, zagreba na vrata. Ja bih se sad ubila.

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Bolesnog li vakta brate dragi. Ako ovo nije vakat pred sudnji dan, onda stvarno ne znam koji to može biti.
Odem sinoć sa jaranima da isprobamo par auta jer je ovaj jedan kupio neku spravicu koja mjeri ubrzanje.
Ono, 0-100, 0-200, 100-200 i 1/4 milje.
Poslije toga me pozovu u neki kafić. Kafić, restoran, diskoteka, haman sve u jednom. Ogromno čudo, barem milja ljudi stane.
Fazon je u tome da je bilo daleko više cura nego muškaraca. I Haman kako koju čašicu stuku, sve slobodnije i agresivnije. Očima te skidaju, ne možeš proći do wc-a.
Pitam ovog jednog mlađeg, kaže sve opcije su otvorene.
Trebe možeš voditi kući a mogu te i odvesti svojoj.
Može wc a može i parking.
Ne udara samo onaj koji nema onu stvarku
Kontam, haj ti amidža tipla račun i štura.
Jednom otišo i nikad više.
Da Allah sačuva bolesti srca.

Odem sinoć sa jaranima da isprobamo par auta jer je ovaj jedan kupio neku spravicu koja mjeri ubrzanje.
Ono, 0-100, 0-200, 100-200 i 1/4 milje.
Poslije toga me pozovu u neki kafić. Kafić, restoran, diskoteka, haman sve u jednom. Ogromno čudo, barem milja ljudi stane.
Fazon je u tome da je bilo daleko više cura nego muškaraca. I Haman kako koju čašicu stuku, sve slobodnije i agresivnije. Očima te skidaju, ne možeš proći do wc-a.
Pitam ovog jednog mlađeg, kaže sve opcije su otvorene.
Trebe možeš voditi kući a mogu te i odvesti svojoj.
Može wc a može i parking.
Ne udara samo onaj koji nema onu stvarku
Kontam, haj ti amidža tipla račun i štura.
Jednom otišo i nikad više.
Da Allah sačuva bolesti srca.
Mnogi bi da imaju tako ogavan tepihrasavoje je napisao/la:Ja bih se sad ubila.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Na današnji dan prije 11 godina...
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Zabraniti osobama ispod 30 godina da idu na marš mira i ovo ostalo, samo mržnju unose djeci.
Išao onda kada su Vučića gađali i nikada više...
Vjerujem da je manje seljakluka bošnjaka na koridi kojekakvoj.
Kako gospodin gospodski uze seljake i dokaza da su seljaci.BelminM23 je napisao/la:Zabraniti osobama ispod 30 godina da idu na marš mira i ovo ostalo, samo mržnju unose djeci.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Taj sto je Vucica gadjao treba neki orden dobiti.
Belmin inace gluposti pise kad se dotakne politike. Vidi se da zivi u slobodnijem entitetu.
Belmin inace gluposti pise kad se dotakne politike. Vidi se da zivi u slobodnijem entitetu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Zabraniti Jevrejima ispod 90 godina da idu na obilježavanje genocida u Ausvicu i Dahau, samo mržnju unose djeci.BelminM23 je napisao/la:Zabraniti osobama ispod 30 godina da idu na marš mira i ovo ostalo, samo mržnju unose djeci.
Isao onda kada su Goebbelsa gadjali i nikad vise...
Vjerujem da manje seljakluka Jevreja na Bar Micvi kojekakvoj.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ma, ko je njega i zasto gadjao, samo Bog zna. Odnosno, ko je to sve zapoceo. Normalno je bilo za ocekivati da mnogi od ljudi (koji su izgubili sve sto su imali) tamo nece mirno gledati, s obzirom da znaju ko je doticni i kako je s brda, vjerovatno mirno (al' u qrcu), posmatrao Sarajevo koje gori.
Druga stvar, u Srebrenici bude i onih sa fakultetskim diplomama, ali vecina onih sa 4/8 razreda ili bez skole. Ko ce ocekivati da to bude na nekom akademskom nivou, ili da bude sve uskladjeno, kada to, pobogu, nije takva vrsta okupljanja (da se tako izrazim). Mnoge od prisutnih ponesu emocije, pa ne znaju ni kako se ponasaju. Ono sto je bitno jeste da su upravo svi ti SELJACI nas odbranili da sad mozemo jesti **** i srati po njima.
Druga stvar, u Srebrenici bude i onih sa fakultetskim diplomama, ali vecina onih sa 4/8 razreda ili bez skole. Ko ce ocekivati da to bude na nekom akademskom nivou, ili da bude sve uskladjeno, kada to, pobogu, nije takva vrsta okupljanja (da se tako izrazim). Mnoge od prisutnih ponesu emocije, pa ne znaju ni kako se ponasaju. Ono sto je bitno jeste da su upravo svi ti SELJACI nas odbranili da sad mozemo jesti **** i srati po njima.
Naravno da ce se naci svakakvih ljudi ipak je to ogroman Marš sa preko 5000 ucesnika. Ja sam isao 2008. i 2009. godine i opet cu aBd kad budem imao vremena. Vidio sam svakakvog krankluka od obracuna čakijama pa do cuganja i gudranja, valjda to shvataju kao trodnevni izlet i priliku da pokupe koji lajk. Ali ogromna vecina ipak oda pocast dostojanstveno.
100% sportski i krajnje opušten potpis
E nek sam i ovo procitao.BelminM23 je napisao/la:Zabraniti osobama ispod 30 godina da idu na marš mira i ovo ostalo, samo mržnju unose djeci.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Pobjeda u Mosulu nad kozojebima,fin vikend.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Kako mrzim ljeto. Ovo nije humano, ne moze se disati. 
- legenda reala
- Kontakt:
Šta misliš da malo ozbiljnije popričaš s Ljiljanomrasavoje je napisao/la:Kako mrzim ljeto. Ovo nije humano, ne moze se disati.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Zasto?legenda reala je napisao/la: Šta misliš da malo ozbiljnije popričaš s Ljiljanom
- legenda reala
- Kontakt:
Pa on je psiholograsavoje je napisao/la:Zasto?legenda reala je napisao/la: Šta misliš da malo ozbiljnije popričaš s Ljiljanom
Otkud tebi ideja da mi treba psiholog?legenda reala je napisao/la:
Pa on je psiholog
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.