I sto je najgore, neki su amnestirani od uvreda, tipa Stevanovic, a neki su 'vrece za trening' kompleksasima s tribine.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Potez je vrjedan svake pohvale... Svaka im cast na ovom ... Dobro doso kuci Oda majstore
On će i ovo jedva voditi, a ne da kasnije preuzme prvi tim.anonimni je napisao/la:Svaka čast upravi, a i Odi, kad debeli ode da te vidimo aBd opet kao trenera A tima
Što to misliš? Da se razumijemo, em je čovjek u godinama em Slavko ima punu podršku uprave, Oda kao trener prvog tima je moja želja i ništa više od toga, a zaslužio je to vrlo jasno, i zadnji put ga je par loših rezultata u ligi ukopalo uprkos podršci većine i fenomenalnoj Evropi s našom djecom, ali Oda je Željin vojnik i sve to nije trebalo da se desi na taj način...arelinho je napisao/la:On će i ovo jedva voditi, a ne da kasnije preuzme prvi tim.anonimni je napisao/la:Svaka čast upravi, a i Odi, kad debeli ode da te vidimo aBd opet kao trenera A tima![]()
Izjednacavas ih i jos spominjes da su isto donijeli pri tome ironicno transfer u Lens nazivas spektakularnim.Virtu4l je napisao/la:I onda mi po starom dobrom obicaju imputiras nesto sto nigdje nisam napisao. Gdje ja pljujem Lendrica? Nikad se neces opametiti.bhsport je napisao/la: Ne, odgovaram u tvom tonu ti pljuje Lendrica bez razloga.
Nek' me @arelinho ispravi ako griješim, ali vjerovatno je mislio zbog zdravstevnih problema koje Odović ima. Njegov pomoćnik je vodio Slaviju u drugom dijelu sezone jer Odi bolest nije dozvoljavala.anonimni je napisao/la:Što to misliš? Da se razumijemo, em je čovjek u godinama em Slavko ima punu podršku uprave, Oda kao trener prvog tima je moja želja i ništa više od toga, a zaslužio je to vrlo jasno, i zadnji put ga je par loših rezultata u ligi ukopalo uprkos podršci većine i fenomenalnoj Evropi s našom djecom, ali Oda je Željin vojnik i sve to nije trebalo da se desi na taj način...arelinho je napisao/la:On će i ovo jedva voditi, a ne da kasnije preuzme prvi tim.anonimni je napisao/la:Svaka čast upravi, a i Odi, kad debeli ode da te vidimo aBd opet kao trenera A tima![]()
Oda je bolestan. Njemu bolest ne dozvoljava da radi, a on sve misli da može. Mene je iznenadilo ovo što su ga naši uzeli i za B ekipu. Da je zdrav i sve to uredu bi bilo, ali ovako ne vjerujem da će se dugo zadržati na tom mjestu.braco je napisao/la:Nek' me @arelinho ispravi ako griješim, ali vjerovatno je mislio zbog zdravstevnih problema koje Odović ima. Njegov pomoćnik je vodio Slaviju u drugom dijelu sezone jer Odi bolest nije dozvoljavala.anonimni je napisao/la:Što to misliš? Da se razumijemo, em je čovjek u godinama em Slavko ima punu podršku uprave, Oda kao trener prvog tima je moja želja i ništa više od toga, a zaslužio je to vrlo jasno, i zadnji put ga je par loših rezultata u ligi ukopalo uprkos podršci većine i fenomenalnoj Evropi s našom djecom, ali Oda je Željin vojnik i sve to nije trebalo da se desi na taj način...arelinho je napisao/la:
On će i ovo jedva voditi, a ne da kasnije preuzme prvi tim.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 54 gosta.