FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoBolesnik
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoBolesnik » 09 jul 2017, 15:57

MortemHz je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Ima li zadnji vezni u ligi da valja? Ivetic nije vise igrac za devedeset minuta na toj poziciji.
Ima Ordagic. Samo sto mu kone daju bolje uslove od nas i nece doci nama vec njima.
Ybg. reforme,yebe nas Said,novi ugovori sa 'bonusima' itd.
Mislim da je nemoguce da ode u Zelju, bukvalno nemoguce.
Slobodan za pola godine, ne znam da li je potpisao novi ugovor? Ako nije, nije nemoguce.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 09 jul 2017, 16:02

Ne vidim problem u agresivnim igračima. Skoro je neko ovdje pisao kako nam "fali Srba", odnosno da ekipi fali koja prznica na terenu da zna i svađu započet i za vrat uhvatit, a ne pič*ice koje trenutno imamo, koji bježe od svega. Ne govorim sad za Spahića od kojeg nema ništa, čuj Spahić, mi ne možemo Merajića priuštit u ovom trenutku. Al da mi smeta prgava narav, ne smeta. Štaviše, poželjna je.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 jul 2017, 16:03

skoroalen je napisao/la:Ne vidim problem u agresivnim igračima. Skoro je neko ovdje pisao kako nam "fali Srba", odnosno da ekipi fali koja prznica na terenu da zna i svađu započet i za vrat uhvatit, a ne pič*ice koje trenutno imamo, koji bježe od svega. Ne govorim sad za Spahića od kojeg nema ništa, čuj Spahić, mi ne možemo Merajića priuštit u ovom trenutku. Al da mi smeta prgava narav, ne smeta. Štaviše, poželjna je.
Ne bi ti bila pozeljna kad bi dobio crveni karton u 3. minuti na Grbavici u derbiju :rol: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 09 jul 2017, 16:04

zagorski je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Ima li zadnji vezni u ligi da valja? Ivetic nije vise igrac za devedeset minuta na toj poziciji.
Ima Ordagic. Samo sto mu kone daju bolje uslove od nas i nece doci nama vec njima.
Ybg. reforme,yebe nas Said,novi ugovori sa 'bonusima' itd.
On ako dode upada u prvu postavu, i opet treba igrac iza njega. :kafa:

Chlan
Kontakt:

Post Postao/la Chlan » 09 jul 2017, 16:10

Priča se o pomlađivanju ekipe, a spominje se Spahic. Što će nam onda uopšte akademija? Nama za prvu ekipu treba bočni, vezni i napadač, sve ostalo se može uzeti iz akademije. Kakav Spaha i Dupovac...
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 09 jul 2017, 16:11

MortemHz je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Ne vidim problem u agresivnim igračima. Skoro je neko ovdje pisao kako nam "fali Srba", odnosno da ekipi fali koja prznica na terenu da zna i svađu započet i za vrat uhvatit, a ne pič*ice koje trenutno imamo, koji bježe od svega. Ne govorim sad za Spahića od kojeg nema ništa, čuj Spahić, mi ne možemo Merajića priuštit u ovom trenutku. Al da mi smeta prgava narav, ne smeta. Štaviše, poželjna je.
Ne bi ti bila pozeljna kad bi dobio crveni karton u 3. minuti na Grbavici u derbiju :rol: :rol:
Ma nije on tako strašan kako se ovdje predstavlja :D nema poganijih igrača u svijetu fudbala od Ramosa, Pepea i Diega Coste pa su svi udarne igle svojim timovima. Ramosu će svaki navijač Reala oprostit svaki crveni karton u karijeri samo zbog gola Atleticu a kamoli zbog svih defanzivnih zadataka što radi. Evo, imali smo ove sezone Balića, koji je više proveo na suspenzijama nego na terenu još imao enormnu platu, pa nikad nije bio prvi na listi za odstrel. Tek kad se popljuje Rustem, oba Bekića, Said, Ahmetović, pa i Sarić, onda se neko spomene Balića.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 09 jul 2017, 16:17

skoroalen je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Ma nije on tako strašan kako se ovdje predstavlja :D nema poganijih igrača u svijetu fudbala od Ramosa, Pepea i Diega Coste pa su svi udarne igle svojim timovima. Ramosu će svaki navijač Reala oprostit svaki crveni karton u karijeri samo zbog gola Atleticu a kamoli zbog svih defanzivnih zadataka što radi. Evo, imali smo ove sezone Balića, koji je više proveo na suspenzijama nego na terenu još imao enormnu platu, pa nikad nije bio prvi na listi za odstrel. Tek kad se popljuje Rustem, oba Bekića, Said, Ahmetović, pa i Sarić, onda se neko spomene Balića.
Ja Spahića sa 25 godina ne bih doveo u grad, kamoli klub. Nema veće štetočine u svlačionici i van terena. Znači baš me ne zanimaju mnogo van terena, ali ovaj je zadnji papak sa svojim društvom, klasično ono što vidiš vani u gradu i kažeš "ja vidi ovih papaka."
Samo Saraj'vo.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 jul 2017, 16:21

Chlan je napisao/la:Priča se o pomlađivanju ekipe, a spominje se Spahic. Što će nam onda uopšte akademija? Nama za prvu ekipu treba bočni, vezni i napadač, sve ostalo se može uzeti iz akademije. Kakav Spaha i Dupovac...
Pa imaš drugu najmladju ekipu u ligi
Moraš imati iskusne igrače sa mladima
Ne možeš 23 omladinca imati
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 09 jul 2017, 16:30

PitarBordo je napisao/la:Ja Spahića sa 25 godina ne bih doveo u grad, kamoli klub. Nema veće štetočine u svlačionici i van terena. Znači baš me ne zanimaju mnogo van terena, ali ovaj je zadnji papak sa svojim društvom, klasično ono što vidiš vani u gradu i kažeš "ja vidi ovih papaka."
Nama se brate Sajo evo godinu dana piša u usta svojim postupcima u gradu. Ja kad njega vidim u onim kratkim tolama, neke pape na nogama, šljašteći sakoi itd, još kad se počne tovit' kao krmača za klanje, e za mene je to papčina. Bilo je još Saida i bit će ih uvijek, nije šeher i FK Sarajevo za svakog. Al' svakako nam je ova rasprava bespotrebna, nema od Spahića ništa. Isto da krene priča da li bismo prihvatili Ognjena Vranješa u klub sa tetovažom RSa. Mi nemamo ni pare ni sposobne ljude da nam dovedu Alema Merajića il' Amera "dr*ajunamenedvijegodine" Ordagića, a kamoli dojučerašnjeg kapitena reprezentacije.

Chlan
Kontakt:

Post Postao/la Chlan » 09 jul 2017, 16:38

Pantelija je napisao/la:
Chlan je napisao/la:Priča se o pomlađivanju ekipe, a spominje se Spahic. Što će nam onda uopšte akademija? Nama za prvu ekipu treba bočni, vezni i napadač, sve ostalo se može uzeti iz akademije. Kakav Spaha i Dupovac...
Pa imaš drugu najmladju ekipu u ligi
Moraš imati iskusne igrače sa mladima
Ne možeš 23 omladinca imati
Slažem se da ne mogu svi biti mladi, ali dovoditi Spahu kao nekoga koji bi služio za rotaciju, je glupost.
Mi u ekipi imamo dovoljno iskusnih igrača skoro u svakoj liniji. I šta ti iskusni napravise protiv Moldavaca? Da nije bilo ovih mladji, mrka kapa bi bila.
Zbog toga mi se ne sviđa ideja da ostane Cala, jer ne vjeruje mladim igračima. A ne bih volio ni da mu se da otkaz, jer onda nastavljamo sa tradicionalnim tjeranjem trenera.
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 09 jul 2017, 16:39

skoroalen je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Ja Spahića sa 25 godina ne bih doveo u grad, kamoli klub. Nema veće štetočine u svlačionici i van terena. Znači baš me ne zanimaju mnogo van terena, ali ovaj je zadnji papak sa svojim društvom, klasično ono što vidiš vani u gradu i kažeš "ja vidi ovih papaka."
Nama se brate Sajo evo godinu dana piša u usta svojim postupcima u gradu. Ja kad njega vidim u onim kratkim tolama, neke pape na nogama, šljašteći sakoi itd, još kad se počne tovit' kao krmača za klanje, e za mene je to papčina. Bilo je još Saida i bit će ih uvijek, nije šeher i FK Sarajevo za svakog. Al' svakako nam je ova rasprava bespotrebna, nema od Spahića ništa. Isto da krene priča da li bismo prihvatili Ognjena Vranješa u klub sa tetovažom RSa. Mi nemamo ni pare ni sposobne ljude da nam dovedu Alema Merajića il' Amera "dr*ajunamenedvijegodine" Ordagića, a kamoli dojučerašnjeg kapitena reprezentacije.
Spahić je za Saida Said. Toliko.

Ja bih sad prihvatio Ognjena Vranješa. Ali zašto trošiti na njega tolike pare kada za naše lige (a to nam je trenutno cilj, izborit evropu i pokušati koji trofej) za te pare možeš barem dva igrača kaparisati na duži period.

A to što smo već jednog levata doveli i plaćamo ga masno da se fura u Cayenneu po gradu, ne znači da trebao dovesti još jednog, možda i skupljeg.
Samo Saraj'vo.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 jul 2017, 16:42

Jbt citav dan raspravljaju o Spahicu jos neki govore da nebi bio dobar za nas hahahahahaha. Fakat smo mi budale . Kovacevica nismo mogli produzit da dodje spahic :rol: :rol: :rol:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 09 jul 2017, 16:46

Upravo zbog činjenice koliko smo u stanju dovesti igrača (nismo mogli dovesti nekoga da nam pomogne da prođemo EL i uzmemo barem još pola miliona od Evrope) mi je smiješna ova priča oko Spahića. I da, Spahića ne bih doveo ni da samo zamjeni Saidovo mjesto na platnom spisku.
Samo Saraj'vo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 09 jul 2017, 16:51

Pa onda nećemo raspravljat o Spahiću više i kraj. :D Svakako nam štoper nije podmoranje, ja bih tu doveo Dupovca, kao treći štoper i neko ko će odigrat maksimalno 15ak utakmica je dobar. Nama treba dobar zadnji vezni, al' kako reče Valentin, od tog nema ništa.

High

Post Postao/la High » 09 jul 2017, 16:52

Doći će Spaha. Miske mu je govorio da mu je ovdje bilo odlično.

Hljeba i igara pitarluku da je.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 09 jul 2017, 17:03

Joj bi leglo jedno lijevo krilo sad ko kec na desetku.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 09 jul 2017, 17:06

Spahića dovesti i u napad ga staviti. HAHAHHAAH
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

ColdDemon
Kontakt:

Post Postao/la ColdDemon » 09 jul 2017, 17:07

Dok vi pričate o potencijalnim pojačanjima, Messer konama daje milione na osnovu sponzorskog ugovora... :D

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 09 jul 2017, 17:08

High je napisao/la:Doći će Spaha. Miske mu je govorio da mu je ovdje bilo odlično.

Hljeba i igara pitarluku da je.
Odjednom zaboraviše koliko igrača fali, daj Spahu i svi sretni, to što nema ko gola dati s dva metra evo godinu dana, to ništa.
Samo Saraj'vo.

High

Post Postao/la High » 09 jul 2017, 17:11

slika

slika

Nastavi niz! Velike igrače dovodimo! Koga briga za ostale?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 170 gostiju.