FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hapuc
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hapuc » 09 jul 2017, 19:02

MortemHz je napisao/la:
hapuc je napisao/la:
escobarpablo je napisao/la:Borjan
Kvržić Spahić Terziev Letić
Cvijanovič Ordagić
Aleksandrov Misimović Sharbini
Toni

Coach: Slomka M.
Klupa: Kelava, Veseli, Petrak, Babović, Vukčević, Stevanović, Velikonja
A pogledaj kakvu ekipu imamo sad i uporedi sa ovom, moze i klupa :lol:
Pa dobro, ima igrača iz sadašnje ekipe koji bi mogli u ovu gore.
Recimo:
Error:Player not found
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 09 jul 2017, 19:25

Spahic ima ugovor sa Vereinslos a mi ne placamo odstete.

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 09 jul 2017, 19:31

Gdje su kapitalci? Pojacanja? Bar nesta? S Calom moramo imati tri puta jacu ekipu od ostalih da bi nesta postigli.
Zadnja izmjena: BordoBolesnik, dana/u 09 jul 2017, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 09 jul 2017, 19:41

Ovo bi sa Spahicem sad mogao biti napad panike i da bezveze iskisemo velike pare sa kojima smo na vrijeme mogli kompletirati ekipu da ni Cala ne bi mogao zajebati prolaz protiv Moldavaca.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 jul 2017, 20:01

Orangina85 je napisao/la:Ovo bi sa Spahicem sad mogao biti napad panike i da bezveze iskisemo velike pare sa kojima smo na vrijeme mogli kompletirati ekipu da ni Cala ne bi mogao zajebati prolaz protiv Moldavaca.
:thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 jul 2017, 20:33

Sarajevo je u četvrtak nakon penala ispalo u prvom pretkolu Evropske lige od ekipe Zaria Balti.

Mehmed Janjoš u ovom meču nije imao klasičnog napadača u ekipi, jer se iskusni Mersudin Ahmetović povrijedi, dok mladi i talentovani Nedim Hadžić nije bio ni prijavljen za ovo takmičenje.

Prije početka priprema ekipa Sarajeva je pregovarala sa crnogorskim napadačem Bojanom Kaljevićem.

Kaljević je na Koševu trebao zamijeniti Amera Bekića koji nije želio da produži ugovor sa Bordo timom i otišao je u Kazahstan. Međutim ovaj napadač neće stići u Premijer ligu, jer Sarajevo nije željelo da plati obeštećenje za njega ekipi Balzana sa Malte.

Kaljević je također nastupio u kvalifikacijama za Evropsku ligu, a njegova ekipa je ispala od mađarskog Videtona. U prvoj utakmici u Mađarskoj bilo je 2:0, dok je u revanšu na Malti bilo 3:3, a Crnogorac je dva puta tresao mrežu Videotona.
:clap: :clap: :thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 jul 2017, 20:35

DenchiNL je napisao/la:

Sarajevo je u četvrtak nakon penala ispalo u prvom pretkolu Evropske lige od ekipe Zaria Balti.

Mehmed Janjoš u ovom meču nije imao klasičnog napadača u ekipi, jer se iskusni Mersudin Ahmetović povrijedi, dok mladi i talentovani Nedim Hadžić nije bio ni prijavljen za ovo takmičenje.

Prije početka priprema ekipa Sarajeva je pregovarala sa crnogorskim napadačem Bojanom Kaljevićem.

Kaljević je na Koševu trebao zamijeniti Amera Bekića koji nije želio da produži ugovor sa Bordo timom i otišao je u Kazahstan. Međutim ovaj napadač neće stići u Premijer ligu, jer Sarajevo nije željelo da plati obeštećenje za njega ekipi Balzana sa Malte.

Kaljević je također nastupio u kvalifikacijama za Evropsku ligu, a njegova ekipa je ispala od mađarskog Videtona. U prvoj utakmici u Mađarskoj bilo je 2:0, dok je u revanšu na Malti bilo 3:3, a Crnogorac je dva puta tresao mrežu Videotona.
:clap: :clap: :thumbup:
Zna zabiti jbt
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 09 jul 2017, 20:38

Zaria trenutno gubi od Sheriffa 5:0 i nakon 1. kola su zadnji na tabeli. :facepalm: :facepalm:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

High

Post Postao/la High » 09 jul 2017, 20:40

Dovesti Spahića i Begovića!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 jul 2017, 20:41

HordasOdMalena je napisao/la:Zaria trenutno gubi od Sheriffa 5:0 i nakon 1. kola su zadnji na tabeli. :facepalm: :facepalm:
Prije 2 dana igrali tekmu od 120 minuta
:facepalm: :think:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 jul 2017, 20:44

DenchiNL je napisao/la:
HordasOdMalena je napisao/la:Zaria trenutno gubi od Sheriffa 5:0 i nakon 1. kola su zadnji na tabeli. :facepalm: :facepalm:
I zato su zadnjih, igrali protiv nas hhahaha
Pa mi smo borac u bl rasulo dva dana poslije atromitosa
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 09 jul 2017, 20:45

Da li uopšte postoji granica do koje se ide ili inat nema dna ovdje? :lol:
Samo Saraj'vo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 jul 2017, 20:46

Pantelija je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
I zato su zadnjih, igrali protiv nas hhahaha
Pa mi smo borac u bl rasulo dva dana poslije atromitosa
A dobro eto nema veze to, nego mi smo bijedni, jel vam lakse :think: :thumbdown:

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 09 jul 2017, 20:46

DenchiNL je napisao/la:
Ne tako davno si igrao u 3 dana u Listici pa dobijes derbi. Nije ti to neko mjerilo.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 09 jul 2017, 20:50

Denchil koliko tebi treba da skontas da smo dno dna!

Koliko ti treba Krupa, Metasela, Doboja sa poluamatarima da nas zegaju da otvoris oci! Mislis da je nekom lako pisati o tome! Dan te yebo nisu u stanju od yebene 2015 godine da dovedu zadnjeg veznog!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 09 jul 2017, 20:57

Ima li više tog Spahe :rol: Šta će nam igrač koji je igrao u Čeliku, Gošku. :kafa:
SRETAN BROJ - 1725

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 jul 2017, 20:57

:yawn:
DenchiNL je napisao/la: A dobro eto nema veze to, nego mi smo bijedni, jel vam lakse :think: :thumbdown:
Haha nije to sto ja mislim nego.sto jje fakt!
Pobjedila nas je amaterska ekipa čijeg je.predstavnika koji je.duplo bolji od Zarije, daciju nasamarili skendija sa 7-0 haveru, možemo mi.sebe lagati da smo divovi, najjači, beton, s neutralne strane smo.sramota i katastrofa i bez 3-4 ekstra pojačanja ne.gine nam opet "evropa"
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 jul 2017, 20:59

HordasOdMalena je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Ne tako davno si igrao u 3 dana u Listici pa dobijes derbi. Nije ti to neko mjerilo.
Nije ako si zaboravio da to nije bilo na pocetku sezone nego debelo u drugoj polovici...finisu cak , ali eto....sve je gov.no :think:

Evolution87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 09 jul 2017, 20:59

Pantelija je napisao/la: Haha nije to sto ja mislim nego.sto jje fakt!
Pobjedila nas je amaterska ekipa čijeg je.predstavnika koji je.duplo bolji od Zarije, daciju nasamarili skendija sa 7-0 haveru, možemo mi.sebe lagati da smo divovi, najjači, beton, s neutralne strane smo.sramota i katastrofa i bez 3-4 ekstra pojačanja ne.gine nam opet "evropa"
Sram te bilo sto govoris istinu! Ti si pravi dusman ovog kluba!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 09 jul 2017, 21:00

pitic je napisao/la:Ima li više tog Spahe :rol: Šta će nam igrač koji je igrao u Čeliku, Gošku. :kafa:
Valja unajmiti zastitare kad znaju kako spaha lema, zubi sami lete. Nece se ljudi usuditi prihvatiti posla. :rol:

Gdje si ti piticu ne das se vidjeti. Kako si prezivio ovu sramotu. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Faraon iz Visokog i 22 gosta.