FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Gledam ovaj aik ne mogu meda, 40 minuta nisu sutali u go, ovo je prilika da im damo bar 2 gola na grbavici, umorni su, raspored im je katastrofa 2 utakmice u sedmici.
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Treba iskoristiti punu Grbavicu i njihov pakleni raspored. Hrabro i u kost u cetvrtak.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Mislim da će ga do kraja tekme ugurat Kalmaru, kladionice im u ovom momentu daju veliku prednost. Što me malo iznenađuje, jer očito u gostima imaju poteškoća. Ne vidim onog argentinca, možda on krene od prve na grbavici.scootzzZzTM87 je napisao/la:Gledam ovaj aik ne mogu meda, 40 minuta nisu sutali u go, ovo je prilika da im damo bar 2 gola na grbavici, umorni su, raspored im je katastrofa 2 utakmice u sedmici.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Ne mogu da se sastave sa loptom, kalmar imao u prvom sto posto priliku, Aik jos nema suta, kalmar bolji puno napadaju ko ludi, a kvota 4.50 na njih kuknjavaMakanaky je napisao/la:Mislim da će ga do kraja tekme ugurat Kalmaru, kladionice im u ovom momentu daju veliku prednost. Što me malo iznenađuje, jer očito u gostima imaju poteškoća. Ne vidim onog argentinca, možda on krene od prve na grbavici.scootzzZzTM87 je napisao/la:Gledam ovaj aik ne mogu meda, 40 minuta nisu sutali u go, ovo je prilika da im damo bar 2 gola na grbavici, umorni su, raspored im je katastrofa 2 utakmice u sedmici.
Josip Projić potpisao dvogodišnji ugovor sa FK Željezničar
https://fkzeljeznicar.ba/josip-projic-p ... car/27106/
Dobrodošao!
https://fkzeljeznicar.ba/josip-projic-p ... car/27106/
Dobrodošao!
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Prvi sut na utakmici u 67 minuti i go za AiK
To je odlika psihološki jakih i stabilnih ekipa, ono što je uvijek bila naša boljka. Mi da ne šutnemo na go do 60te minute raspali bi se tri puta do tad. Svaka naša ekipa, ne samo Željo.scootzzZzTM87 je napisao/la:Prvi sut na utakmici u 67 minuti i go za AiK
TŽV!
Evo ga. Ovaj crnjo je opasan, imao je onaj jedan prodor još. Kalmar je bukvalno išao u kost dosad, povrijediše im igrača. Imam osjećaj da mogu ubaciti u brzinu više, što su izgleda i uradili ulaskom ovog Therna...scootzzZzTM87 je napisao/la: Ne mogu da se sastave sa loptom, kalmar imao u prvom sto posto priliku, Aik jos nema suta, kalmar bolji puno napadaju ko ludi, a kvota 4.50 na njih kuknjava
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Opasan je inace ovaj Thren igrac, ja mislim da im je jedan od najboljih pojedinaca u ekipiMakanaky je napisao/la:Evo ga. Ovaj crnjo je opasan, imao je onaj jedan prodor još. Kalmar je bukvalno išao u kost dosad, povrijediše im igrača. Imam osjećaj da mogu ubaciti u brzinu više, što su izgleda i uradili ulaskom ovog Therna...scootzzZzTM87 je napisao/la: Ne mogu da se sastave sa loptom, kalmar imao u prvom sto posto priliku, Aik jos nema suta, kalmar bolji puno napadaju ko ludi, a kvota 4.50 na njih kuknjava
Dobrodosao Projicu. Neka sljedeci bude Ordagic.[emoji3]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Nema sta utisak mec Kalmar AIK , imaju par pojedinaca dobrih, odbrana im je za 10, u skok igri jaki, bit ce zeznuto, al naprijed Zeljo!
Naravno da će biti gutavo, ali ako je slabašni Kalmar uspio da napravi par izglednih prilika može i Željo. Volio bih da mogu reći da smo bolji od ovog Kalmara, ali nisam siguran. A i Evropa je nešto drugo. Uglavnom, dolaze u nešto toplije krajeve, a na Grbavici će biti najtoplije to veče.scootzzZzTM87 je napisao/la:Nema sta utisak mec Kalmar AIK , imaju par pojedinaca dobrih, odbrana im je za 10, u skok igri jaki, bit ce zeznuto, al naprijed Zeljo!
- MocMahale444
Nisam gledao tu njihovu tekmu dovoljno sam sinoc gledao skoro sve moguce klipove od Aika. Pussy smoke.
@Ronfa citaj kakva vapi
nego ljuta prepecenica.
@Ronfa citaj kakva vapi

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Proja dobro nam dosao!
Svaka cast upravi kluba na povratku Odovica!!!!
Svaka cast upravi kluba na povratku Odovica!!!!
Jeko ovaj iz Norveske.
bilo bi dobro kad bi b tim imao i zvanicnih utakmica pa makar se krenulo od neke kantonalne lige
nego ovaj kapidzic mi je isti pozder, ne bi to trebalo dovodit
nego ovaj kapidzic mi je isti pozder, ne bi to trebalo dovodit
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Znam za ovog Kapidzica preko nekih ljudi. Jako dobar igrac, bio bi dobra zamjena za Lendrica, samo cisto sumnjam da mi njega mozemo platiti. Daj Boze da moze..
Iskreno, prvi put čujem za momka, tako da ne mogu komentarisati.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
-
- Kontakt:
Mora da ti je rod... Inace pojma nemas o fudbalu. 2. liga norveske. Talenat koji se nikad nije probio u prvoj ligi danske.Katana je napisao/la:Znam za ovog Kapidzica preko nekih ljudi. Jako dobar igrac, bio bi dobra zamjena za Lendrica, samo cisto sumnjam da mi njega mozemo platiti. Daj Boze da moze..
Ali sarajlija je, mozda na taj for se ugura nekako.
Katana je napisao/la:Znam za ovog Kapidzica preko nekih ljudi. Jako dobar igrac, bio bi dobra zamjena za Lendrica, samo cisto sumnjam da mi njega mozemo platiti. Daj Boze da moze..
Ovaj clanak stvarno smrdi na kupljen. Momak
Igrao po islandu, i 2. Ligi u danskoj i sada igra za fredrikstad isto druga liga norveska. Pa mogli ste to napisati. A norveska prva liga, osim rosenborga nista nije bolja od bih PL.
Dobro je momak rekao, ako dodje bice Pozder 2. Pa nece valjda dovesti bezveze igraca iz 2. Norveske lige sa 27 godina. Boze sacuvaj, Nadam se da je najveca suplja ovog transfer ljeta.
Edit: sada gledam Taj Frederikstad 14 mjesto od 16 u 2 ligi.
Znam da se igraca prodaju preko novina, ali fakat sportsport ovo ste mogli bolje maskirati.
Zadnja izmjena: memce1987, dana/u 09 jul 2017, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.