Ma jest, ali opetPegi10 je napisao/la:Ostarilo se Marsale

Ma ne bi garantujemsekerbay je napisao/la: Da ste se pobili, rasuo bi te čojk ko slinu.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma jest, ali opetPegi10 je napisao/la:Ostarilo se Marsale
Ma ne bi garantujemsekerbay je napisao/la: Da ste se pobili, rasuo bi te čojk ko slinu.
Pričam ja to Almiru i Raki, kae yebo mater što ja nisam bio tu da mu prospem zubeBelminM23 je napisao/la:Ma daj, tuča je za budale, pusti ga neka misli da je pobijedio.
Taj drugi je ovdje na poligonu sam udarao više njih.Marsal je napisao/la:Pričam ja to Almiru i Raki, kae yebo mater što ja nisam bio tu da mu prospem zubeBelminM23 je napisao/la:Ma daj, tuča je za budale, pusti ga neka misli da je pobijedio.
Znam, čuo sam.BelminM23 je napisao/la: Taj drugi je ovdje na poligonu sam udarao više njih.
O toj tuči se pričalo dugo, dugo, dva sela se zavadila.
Zenički Bruce Lee.Marsal je napisao/la:Al' cijela situacija je bila komična, ja se ni u jednom trenutku nisam prepao, nit adrenalin da proradi, nit bilo koji đavo, apsolutno me nije bilo strah ni potuć' se sa njim, samo sam mrtav-hladan tražio bilo koji način da izbjegnem konflikt.![]()
A prošlo ljeto sam se ko hajvan potukao sa likom koji mi je rekao "šta gledaš majmune"i uništio ga, njegova trojica naletili na mene i opet mi nisu ništa mogli, a bio ovaj isti drug sa mnom. Nas dvojica njih četvoricu pobacali
a večeras se skamenili. Svašta
Kad si postao pichka?Marsal je napisao/la:Eh šta mi se dogodi danasnadrealna scena.
Vozam se na bajku i vidim neko auto 50-ak metara od mene, i ja pređem preko ceste na bajku, dakle opasnosti da izazovem nesreću ili nešto slično nije bilo ni 1% i prođe to auto poslije par sekunde pored mene kad gledam zaustavi se frajer i psuje kroz prozor![]()
Kad izađe i poleti prema meni, hoće da se udara i vrišti na sav glas "Je l' se to meni smiješ?"Reko šta ti je ljudino ne smijem se uopšte, naleti on i unosi mi se u facu i hoće da se udara (cijelo vrijeme moj haver uz mene) reko de eto pogriješio, ja sma kriv, izvini, samo me pusti neću ba probleme" ma jok on navro ko sivonja ali ne smije prvi udarit i ja se opet i opet izvinim i nekako se smiri.
Najveća scena je u tome da znam lika iz osnovne, stariji je možda 2 godine, riječ je o frajeru koji je visok 1.75 i ima 60 kila, pa mogli smo ga pojest ko iz pichke, a mi samo stali, ukipili se. Malo nas je uzeo i na fazon, moram priznat da ima volovska mu.da
I na kraju ja koji nisam kriv se izvinjavam debilu, bogte yebo šta sve čovjek mora progutat u ovoj državi. I na kraju on ispada sila, a ja pichka. Sad ni meni nije jasno što ga nisam patosirao jer sam se tukao i za dosta manje
Šta reći... Čovjek je vic...High je napisao/la:@DANTES,
šta kažeš za ovog kesedžiju?
Treba svakom ko navija za FKSlegenda reala je napisao/la:Highu isto treba tvoja pomoc
Pa i tvoja je ripoffSarmelino je napisao/la:Mrzim neorginalne stranice. Cista kopija od barenje emotivnih picoka Balasevicevim stihovima i one sa Kemalom Malovcicem.keno94 je napisao/la:Barenje emotivnih pičoka Huletovim stihovimakobe24 je napisao/la:Vratio se na fb prije par dana i sinoc mi iskoci neka stranica gdje se sprdaju sa Huletom. Posto sam tad morao nesto raditi, nisam je prelistao kako treba. Sad evo pokusavam da je nadjem i da se ismijem malo, ali ne ide, ne sjecam se kako je isao naziv.
Ima li neko da zna, tipujem na @belmina?
Na početku je bila dobra, imali dobrih stvari. Sad nešto me znam kakva je situacija, da li su "opali"
https://www.facebook.com/hulethegreat/
Donesi divlje mirise, u moje puste odaje!Bosniacum Lilium je napisao/la:Treba svakom ko navija za FKSlegenda reala je napisao/la:Highu isto treba tvoja pomoc
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb, sirBobbyMoore i 17 gostiju.