Jesi li ti autor teksta?Virtu4l je napisao/la:Da, da, ss.ba ima procenat od transfera, a u klubu ih inače mnogo cijene i poštuju.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Iznad teksta piše ko je autor.samoposmatram je napisao/la:Jesi li ti autor teksta?Virtu4l je napisao/la:Da, da, ss.ba ima procenat od transfera, a u klubu ih inače mnogo cijene i poštuju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Ima vala vec neko vrijeme kako neko drugi pise na Virtinom acc-tu. Nije to taj Virto ovaj je ljut ko ris.
Gubitak titule ostavio traga na njega izgleda. Opet sve mu halalimo cak i ono da bi tužio klub.
Gubitak titule ostavio traga na njega izgleda. Opet sve mu halalimo cak i ono da bi tužio klub.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
U raji poznatiji kao kanta foruma. 

-
- Kontakt:
Nisam te to pitao. Neobicno mi da branis pisanje ovakvih tekstova. Za mene oni ruse ugled naseg kluba.Virtu4l je napisao/la:Iznad teksta piše ko je autor.samoposmatram je napisao/la:Jesi li ti autor teksta?Virtu4l je napisao/la:Da, da, ss.ba ima procenat od transfera, a u klubu ih inače mnogo cijene i poštuju.
- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
Previse o glupostima palamudimo i raspravljamo se i onda konkretne stvari ne vdimo niti odgovaramo.Imate pp pa pisite.Raja dokle smo sa Ordagicem i napadacem i da li je Projic prijavljen za AIK.
Radnička klasa !
ZeljeznicarFan je napisao/la:Previse o glupostima palamudimo i raspravljamo se i onda konkretne stvari ne vdimo niti odgovaramo.Imate pp pa pisite.Raja dokle smo sa Ordagicem i napadacem i da li je Projic prijavljen za AIK.

Ti opet zaključuješ na sebi svojstven način. Sportsport.ba uvijek ima pouzdane izvore i još se nije desilo da im je kao ostalima izvor informacija forum ili društvene mreže. I pored zategnutih odnosa sa klubom i dalje su glavni izvor informacija i 'insajderskih'. To je jedini portal kojem vjerujem i ako oni kažu da nam je ponuđen, onda je ponuđen, što ne mora da znači apsolutno ništa.samoposmatram je napisao/la:Nisam te to pitao. Neobicno mi da branis pisanje ovakvih tekstova. Za mene oni ruse ugled naseg kluba.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virto kakav je onaj đetić Orlandić što je u Zvezdi igrao, dosadno mi pa malo gledam napadače bez ugovora u regionu. Bil' nam valjo šta?Ko će naslijediti Lendrića na Grbavici?
Željezničar je na zvaničnoj stranici potvrdio da Ivan Lendrić karijeru nastavlja u francuskom Lensu, a očekuje se da će hrvatski napadač danas potpisati ugovor nakon što obavi ljekarski pregled.
Veliki novac
Iako s Grbavice nisu zvanično potvrdili visinu obeštećenja, kako saznajemo radi se o 300 hiljada eura.
Lendrić je u Željezničar stigao početkom 2016. godine i odigrao je 51 utakmicu te postigao 31 gol. U prvom pretkolu Evropske lige protiv Zete u dvije utakmice postigao je dva pogotka.
Inače, Lensa su prošle sezone bukvalno sekunde dijelile od plasmana u francusku Prvu ligu.
Lens je u Francuskoj osvojio tri trofeja. Prvaci Francuske postali su 1998. godine, a u dva navrata (1994. i 1999.) osvojili su Liga kup. Najbolji rezultat u Evropi ostvarili su 2000., kada su igrali polufinale Kupa UEFA.
Kako se prva utakmica drugog pretkola Evropske lige protiv švedskog AIK-a iz Štokholma igra već u četvrtak, definitivno neće biti angažiran novi napadač za okršaje sa Šveđanima.
Na Grbavici su još u zimu znali da će Lendrić otići prije početka naredne sezone te su otvorili pregovore s nekoliko napadača.
Najbliži njegovom nasljedniku bio je Ivan Krstanović iz Širokog Brijega, ali na Grbavici su procijenili da najbolji strijelac osvajača Kupa sa svoje 34 godine ipak ne vrijedi novca koji bi morali izdvojiti.
Pregovori traju
Izvjesno je da će "Plavi" pokušati pronaći napadača koji će naslijediti Lendrića, a očekuje se da će ponuda na tržištu biti mnogo veća krajem ovog i tokom narednog mjeseca.
Što se tiče ostalih fudbalera, već nekoliko mjeseci spominje se da Amer Ordagić treba pojačati vezni red Željezničara. Kako saznajemo, pregovori su zapeli jer zbir novca, od plaća koje traži igrač, te obeštećenja od 50 hiljada KM koje se mora platiti Slobodi, iznosi previše za "Plave".
500 karata za Šveđane
Navijači AIK-a iz Štokholma dobit će 500 karata za utakmicu protiv Željezničara na Grbavici, a bit će smješteni na sjevernoj tribini.
Što se tiče uzvrata u Štokholmu, za "Manijake" će na raspolaganju biti čak 2.500 karata, jer stadion "Friends arena" ima kapacitet od 50 hiljada gledalaca. Prema pravilima UEFA, gostujućim navijačima mora se osigurati pet posto od ukupnog kapaciteta stadiona.

- MocMahale444
on napisao stotinjak postova i dosao ovdje da zavodi red
Imas ignor i napravi listu.
Aik je favorit i to je sigurno eh sad cemo mi moliti Boga da neke 2-3 frljoke ulete. Sta kaze rodjeni sarajlija da nam je odbrana slaba, mi to nismo znali jbga. Hvala sto si nam ukazao na to

Aik je favorit i to je sigurno eh sad cemo mi moliti Boga da neke 2-3 frljoke ulete. Sta kaze rodjeni sarajlija da nam je odbrana slaba, mi to nismo znali jbga. Hvala sto si nam ukazao na to

Odličan, ali je vjerovatno krupan zalogaj za nas.braco je napisao/la:Virto kakav je onaj đetić Orlandić što je u Zvezdi igrao, dosadno mi pa malo gledam napadače bez ugovora u regionu. Bil' nam valjo šta?
??marconato je napisao/la:.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa bolje da ima stotinjak postova a ne ko ti 10.ooo postova budalastina.MocMahale444 je napisao/la:on napisao stotinjak postova i dosao ovdje da zavodi red![]()

- MocMahale444
Tacno tako ali sto to tebi rovi guzicu
10k
ne zna aldin ni brojati vise.

Sto je sveta krava u Indiji to ste vi na ovom forumu virto i mocmahaleMocMahale444 je napisao/la:Tacno tako ali sto to tebi rovi guzicu10k
ne zna aldin ni brojati vise.

E yebaji ga onda, znao sam za njega od ranije preko Arene kad pogledam neku tekmu Zvezde ali nisam nešto naročito na njega pažnju obraćao. Ali ima ok statistiku za Zvezdu odigrao 34 utakmice svekupno dao 15 golova, u Zeti 34 utakmice 21 gol.Virtu4l je napisao/la:Odličan, ali je vjerovatno krupan zalogaj za nas.braco je napisao/la:Virto kakav je onaj đetić Orlandić što je u Zvezdi igrao, dosadno mi pa malo gledam napadače bez ugovora u regionu. Bil' nam valjo šta?
Čekamo da nam se marconato javi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
I pored toliko truda nisam te uspio dresirati druze, u sta ja potrosih vrijeme
a on isti samo 250ti acc. Ti si nas zlatni goblen, vezen a izbusen.
@Neymar gdje su ta pojacanja sto si se usutio.

Dobar centarfor. Jak ko bik, dobar u skok igri, sasvim ok realizacija. Meni licno bio bolji od Sikimića, Grofovog pulena...Kad god je dobio sansu znao ju je iskoristiti.Virtu4l je napisao/la:Odličan, ali je vjerovatno krupan zalogaj za nas.braco je napisao/la:Virto kakav je onaj đetić Orlandić što je u Zvezdi igrao, dosadno mi pa malo gledam napadače bez ugovora u regionu. Bil' nam valjo šta?
Citao sam malo kad ste pisali da vam fali centarfor i odmah pomislio na Vujakliju sto ode sad iz Zvezde u Ordabasy i na debiju odmah danas dade gol...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Znači valjo bi nam vjerovatno. Čitam sad na netu neki članak u vezi njegove plate iz 2015. godine, pitanje je koliko je tačno ovo.marconato je napisao/la:
Dobar centarfor. Jak ko bik, dobar u skok igri, sasvim ok realizacija. Meni licno bio bolji od Sikimića, Grofovog pulena...Kad god je dobio sansu znao ju je iskoristiti.
Citao sam malo kad ste pisali da vam fali centarfor i odmah pomislio na Vujakliju sto ode sad iz Zvezde u Ordabasy i na debiju odmah danas dade gol...
Kako je srpskim izveštačima koji borave u turskowm Beleku otkrio generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najnovije pojačanje Petar Orlandić, koji je danas potpisao trogodišnji ugovor, biće među srednje plaćenim igračima.
– Njegova mesečna plata je 4.000 evra. Odmah je pristao na uslove, svestan da će zarada u Evropi, ukoliko se dokaže u Zvezdi, biti mnogostruko veća. Toga moraju svi da se pridržavaju i da budu zadovoljni, rekao je Terzić za Novosti.
pa eto najavio sam projica po davno da je sve gotovo da ce doci eto doso jedan... Sretno Projicu , ordagic je navodno blizu samo da valjda dog platu , ja se nadam i volio bih ga dodje... Valjda Cenan ubleha zavrsi to..MocMahale444 je napisao/la:I pored toliko truda nisam te uspio dresirati druze, u sta ja potrosih vrijeme![]()
a on isti samo 250ti acc. Ti si nas zlatni goblen, vezen a izbusen.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.