Ti si pljuvacrobertkosar je napisao/la:Oni hadalji izgubise 5:0 od serifa!! E moj strucnjace sa stopericom obrisi guzicu sa svojom diplomom trenera.![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- robertkosar
- Kontakt:
JESAM PREMA KVAZI STRUCNJACIMA I NADRI TRENERIMA. Tko mi javi da su ovog mlatimudana od trenera otjerali castom ga godisnjom ulaznicom
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Nije ni prvo kolo pocelo tjera se najbolji trener lige za proslu sezonu...

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Jos je tad nasa zvanicna fb stranica objavila ovu sliku...PitarBordo je napisao/la:Ali prava ona seljačka fotka ono šatro telefon na uhu. [emoji38]mirzatele je napisao/la:![]()
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
I ovog Sarajlijicu isto sto bezze rasplaka ovo momce mlado.Evolution87 je napisao/la:Sram te bilo sto govoris istinu! Ti si pravi dusman ovog kluba!Pantelija je napisao/la: Haha nije to sto ja mislim nego.sto jje fakt!
Pobjedila nas je amaterska ekipa čijeg je.predstavnika koji je.duplo bolji od Zarije, daciju nasamarili skendija sa 7-0 haveru, možemo mi.sebe lagati da smo divovi, najjači, beton, s neutralne strane smo.sramota i katastrofa i bez 3-4 ekstra pojačanja ne.gine nam opet "evropa"
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Na slici Faruk i Sabrina, Faruk njoj govori "crtaj stadion", ona njemu "plati pivu"PitarBordo je napisao/la:Pa što je odmab ne stavi ovdje. Eto te kao insajder. Misteriozno.Sarajlijica1946 je napisao/la:Jel neko vidio sliku na FB stranici Sarajevo i Horde Zla?
Btw ja sigurno neću doći protiv Zrinjskog. Dugo sam se ja dokazivao kao navijač i trošio dragocjene živce i lovu. Moji svakako koriste MojuTV godinama, gledat tekme od kuće i ćao. Ma nabijem ih više, Zaria peticu u ligi popi, mi kad smo 3 od Slobode fasovali trenera gađali bakljama. A sa Apollonom će proći gore nego Zeta onda sa PSVom u play-offu. I takav klub je našamar'o divEve. Kakvi divovi, Liliputanci u najboljem slučaju.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
i najbolji lijevi bek lige.DenchiNL je napisao/la:Nije ni prvo kolo pocelo tjera se najbolji trener lige za proslu sezonu...![]()
Sabura... 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sutra na zvaničnoj demant za Spahića, čisto da nam prekinu ovu blagu pozitivu 
Kakva pozitiva, vidiš da je više raje protiv Spahićaharis004 je napisao/la:Sutra na zvaničnoj demant za Spahića, čisto da nam prekinu ovu blagu pozitivu
- muhamedhulk
- Kontakt:
Dokle je el capitano?
Trecina jula prosla, on jos u Sa ide po kolacima sa Saidom 
Cudan i on, svi su bivsi nasli klub, samo on ceka - Bundesligu ili sta?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Čeka da Arsenal proda Alexisa pa da on uskoči na njegovo mjesto. Kažu da je već odbio Manchester United, neće da mu Mourinho naređuje.muhamedhulk je napisao/la:Dokle je el capitano?Trecina jula prosla, on jos u Sa ide po kolacima sa Saidom
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
[quote="muhamedhulk"][/quote]
Vidio sam ti Sipovica danas, ti si spominjao ovdje. Trenira individualno sa Hodzurdom i nekim trenerom.
Vidio sam ti Sipovica danas, ti si spominjao ovdje. Trenira individualno sa Hodzurdom i nekim trenerom.

NAJBOLJI - što su dokazali i protiv Moldavki!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PitarBordo
- Kontakt:
Fali ti i Čala tu.High je napisao/la:
Samo Saraj'vo.
- robertkosar
- Kontakt:
Da pojasnim pojedincima koji me nazvase pljuvacem. Kad je rijec o utakmici sa Zarijom strucni stab sa trenerom na celu nadjose opravdanje u sreci i ne prvi put da su se oprali nekom mahalskom pricom. Nema nimalo objektivnosti samokriticnosti niti strucnog komentara. Dosla zarija na kosevo ubila nam igrace nikom nista. Skauting kluba ko da ne postoji bitno je onom u kravati da zasjedne medju rezervne igrace, valjda je skontao da mu je to posao. Trener je skinu gace nije utakmica u moldaviji ni pocela samom pricom da smo u rangu sa njima. Uprava na celu sa ovim makedoncem je posebna prica, doveli su calu za malu paru obecali mu kapitalce pojacanje. Slagali ga a ovaj u strahu da ga ne otjeraju sa mjesta trenera se usuti ko da nista nije bilo i pjeva kako makedonac kaze da kuka na srecu. Jer nas je sreca zajebala i individualne greske. Cije greske gospodo imali taj ime i prezime. Ko postavlja igru , ko0 odredjuje sastav, ko odredjuje koce pucati penale i slobodne udarce, zasto se suti na soliranje pojedinaca, zasto nema jedinstva medju igracima. kad god Sarajevo izgubi neku vaznu utakmicu svi sute niko se nejavlja. Cekaju par dana da se prasina slegne i navijaci malo zaborave.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ne bi se uklopio. Čala je Šef kuhinje. Vidiš da su ovi konobari - tako se i obukoše.PitarBordo je napisao/la:Fali ti i Čala tu.High je napisao/la:
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Ma druze, pljuvac nisi samo ti, to sam ja i jos mnogi ovdje koji vide sta se desava i da klub samo tone jer ne znam kako drugacije nazvati ispadanje od Moldavki. Imas ovdje pojedince koji ce te nazvati pljuvacem ako protiv nekog ili neceg dignes glas pa smo zbog toga i mi stekli naviku da onog ko to ipak uradi nazovemo pljuvacemrobertkosar je napisao/la:Da pojasnim pojedincima koji me nazvase pljuvacem. Kad je rijec o utakmici sa Zarijom strucni stab sa trenerom na celu nadjose opravdanje u sreci i ne prvi put da su se oprali nekom mahalskom pricom. Nema nimalo objektivnosti samokriticnosti niti strucnog komentara. Dosla zarija na kosevo ubila nam igrace nikom nista. Skauting kluba ko da ne postoji bitno je onom u kravati da zasjedne medju rezervne igrace, valjda je skontao da mu je to posao. Trener je skinu gace nije utakmica u moldaviji ni pocela samom pricom da smo u rangu sa njima. Uprava na celu sa ovim makedoncem je posebna prica, doveli su calu za malu paru obecali mu kapitalce pojacanje. Slagali ga a ovaj u strahu da ga ne otjeraju sa mjesta trenera se usuti ko da nista nije bilo i pjeva kako makedonac kaze da kuka na srecu. Jer nas je sreca zajebala i individualne greske. Cije greske gospodo imali taj ime i prezime. Ko postavlja igru , ko0 odredjuje sastav, ko odredjuje koce pucati penale i slobodne udarce, zasto se suti na soliranje pojedinaca, zasto nema jedinstva medju igracima. kad god Sarajevo izgubi neku vaznu utakmicu svi sute niko se nejavlja. Cekaju par dana da se prasina slegne i navijaci malo zaborave.
- PitarBordo
- Kontakt:
Idi budalo posuh se sav hahahahahahahahHigh je napisao/la:Ne bi se uklopio. Čala je Šef kuhinje. Vidiš da su ovi konobari - tako se i obukoše.PitarBordo je napisao/la:Fali ti i Čala tu.High je napisao/la:
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 45 gostiju.