FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
ajdohordas
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Valjda im isfurala ona priča o stadionu, poslije kikseva i razočarenja, pa se sad malo bazirali na bivše reprezentativce 
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kad vec Spahic dolazi daj i Seju Salihovica u paketu

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
zatišje pred buruajdohordas je napisao/la:Valjda im isfurala ona priča o stadionu, poslije kikseva i razočarenja, pa se sad malo bazirali na bivše reprezentativce
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Sa Bordo Arene prešli na Spahića, koji će, u dogovoru sa uhljupima u klubu, potvrditi "kontakt" sa Sarajevom i pohvaliti iste jer su bili korektni i konkretni sa jasnim planom i vizijom, ALI da njemu u planu nije "vraćati se", i u sljedećih nekoliko mjeseci, Spaha završava karijeru i kopačke kači o klin. Čiča miča - gotova priča.
Kome glava u pijesku nije, zna da je situacija drugačija, bar za 179°, svim pregovaračkim naporima se pokušava prisvojiti Dupovac, istina, sa dosta nižim primanjima nego li je imao u Splitu, najlošijoj ekipi HNL-a protekle sezone. Lavlji posao obavljaju Faruk i Valentin.
Kome glava u pijesku nije, zna da je situacija drugačija, bar za 179°, svim pregovaračkim naporima se pokušava prisvojiti Dupovac, istina, sa dosta nižim primanjima nego li je imao u Splitu, najlošijoj ekipi HNL-a protekle sezone. Lavlji posao obavljaju Faruk i Valentin.
Zamisli.jbt da premuntaju dupovca :0SiouxLukavac je napisao/la:Sa Bordo Arene prešli na Spahića, koji će, u dogovoru sa uhljupima u klubu, potvrditi "kontakt" sa Sarajevom i pohvaliti iste jer su bili korektni i konkretni sa jasnim planom i vizijom, ALI da njemu u planu nije "vraćati se", i u sljedećih nekoliko mjeseci, Spaha završava karijeru i kopačke kači o klin. Čiča miča - gotova priča.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Čim Spahić potpiše, odmah zaganjati i Pjanića!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
pa da se protiv zrinjskog i na derbiju sakriva iza radovcaHigh je napisao/la:Čim Spahić potpiše, odmah zaganjati i Pjanića!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
nukleusmember
- Kontakt:
nije odavno neko pozvao da ga se citira
VVVBK
VVVBK
- muhamedhulk
- Kontakt:
Bio je nekad u mladoj reprezentaciji, mislim onda kad smo zijanili vs Njemacka..zato sam ga naveo kao primjer.Sarajlijica1946 je napisao/la:Vidio sam ti Sipovica danas, ti si spominjao ovdje. Trenira individualno sa Hodzurdom i nekim trenerom.muhamedhulk je napisao/la:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Vidim neki nisu zadovoljni eventualnim dolaskom Dupovca, volio bih da mi objasne zašto? Svakako nam treba stoper za rotacije.
dolazi iz preslabe lige(a prije te u moldaviji igro)hilmo je napisao/la:Vidim neki nisu zadovoljni eventualnim dolaskom Dupovca, volio bih da mi objasne zašto? Svakako nam treba stoper za rotacije.
povratnik
loš bio u prvom mandatu
hoće da igra a slabiji od obojice treutnih...
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 10 jul 2017, 08:22, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma bilo ko na stoperskoj poziciji realno, mi se naprijed trebamo pojacati..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- escobarpablo
- Kontakt:
Nećemo osvojiti duplu krunu. Citirajte me u maju/junu 2018.nukleusmember je napisao/la:nije odavno neko pozvao da ga se citira![]()
VVVBK
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Meni je Dupovac uvijek bio puno bolji igrač od Tatka.DenchiNL je napisao/la:dolazi iz preslabe lige(a prije te u moldaviji igro)hilmo je napisao/la:Vidim neki nisu zadovoljni eventualnim dolaskom Dupovca, volio bih da mi objasne zašto? Svakako nam treba stoper za rotacije.
povratnik
loš bio u prvom mandatu
hoće da igra a slabiji od obojice treutnih...
Kada je otišao Dupovac vidjelo se kolika je Tatko rupa.
Pitanje je samo da li je nazadovao jer se nije baš naigrao ovih par sezona.
Izvjesno je vec da se necemo pojacati za narednu sezonu. Niti love niti sportskig direktora koji je sposoban nekog dovesti. Ne kontam gdje je lova od sponzora, od utrpanog ocigledno ni njegova zena nema hajra a ne mi. Vratite nam virsle!!!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima jos malo vremena ali..Bordo79 je napisao/la:Izvjesno je vec da se necemo pojacati za narednu sezonu. Niti love niti sportskig direktora koji je sposoban nekog dovesti. Ne kontam gdje je lova od sponzora, od utrpanog ocigledno ni njegova zena nema hajra a ne mi. Vratite nam virsle!!!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
Coromandel
- Kontakt:
tri mjeseca nakon ovog posta nije se mnogo toga promijenilo...osim što nas napenalise iz prvogispredpretkola i što nas je više o'slo nego došlo.Coromandel je napisao/la:zadnje dvije, tri tekme...gledam onog ilijevskog. na poluvremenu jadnik drzi limenku u ruci i gleda oko sebe. niti koga zna, a vala ni njega niko.
direktorica marketinga vinta selfije na fb i instagramu svakih malo. hujic se pozdravlja sa delegacijom svinjskog...preko raje - hej vozdra, sta ima.
igracki kadar nam je u najmanju ruku cudan.
dobro je onaj delic rekao, da u upravi nema energije. to ie nas najveci problem. evropa ce brzo doci i proci, ali sta dalje. kako stvari stoje, nije dobro.
da pasojed hoce prodati klub, tacno bih se ponovo rodio. sve je u njegovim rukama, a obzirom na roster u upravi, nisam siguran da pojedini znaju kada igramo i koji smo na tabeli.
Iskreno ne znam, manje od 2 sedmice do prvenstva, ako se u ovoj ne pojacamo, mozemo se pozdraviti sa sezonom prije njenog pocetkaMortemHz je napisao/la:Ima jos malo vremena ali..Bordo79 je napisao/la:Izvjesno je vec da se necemo pojacati za narednu sezonu. Niti love niti sportskig direktora koji je sposoban nekog dovesti. Ne kontam gdje je lova od sponzora, od utrpanog ocigledno ni njegova zena nema hajra a ne mi. Vratite nam virsle!!!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"
Zar već nismo?Bordo79 je napisao/la:Iskreno ne znam, manje od 2 sedmice do prvenstva, ako se u ovoj ne pojacamo, mozemo se pozdraviti sa sezonom prije njenog pocetkaMortemHz je napisao/la:Ima jos malo vremena ali..Bordo79 je napisao/la:Izvjesno je vec da se necemo pojacati za narednu sezonu. Niti love niti sportskig direktora koji je sposoban nekog dovesti. Ne kontam gdje je lova od sponzora, od utrpanog ocigledno ni njegova zena nema hajra a ne mi. Vratite nam virsle!!!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ja se iskreno nadam da ce Komazec doci plus jedan stoper, a vezni iskreno dao bi sansu malom Hericu, vrijeme je da se pocnu gurat ti talenti ili tu akademiju otjerat u p.m.
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 36 gostiju.