FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- robertkosar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Gledam skauting AIK iz Stockholm proslavljeni igrac Nebojsa Novakovic. A kod nas skaut nikad nije sutno lopte u zivotu samo ga ljudi poznaju po Sirova snaga Bosne i Hercegovine koride. Pa hajd ti napred sa takvim kadrom u Evropu

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
"Ja ću mu dati 50.000 eura da ne ide u Želju. Šanse za njegov odlazak na Grbavicu su minimalne ili nikakve. Imamo ponuda za Ordagića. Njegov prioritet je odlazak u inostranstvo. Što se tiče klubova iz BiH, najveće interesovanje pokazao je Zrinjski koji bi ga uzeo odmah", rekao je za Faktor predsjednik Slobode Senad Mujkanović.
Dobra je naša ponuda, čim je i ne spominje

Dobra je naša ponuda, čim je i ne spominje
Ima li ostavke Cala, pichko? Kako je ovaj crnogorac castan covjek. Ispao od levata i podnio ostavku. Moj Cala od koga si ti ispao, ne da bi trebao ostavku dati, nego otici iz drzave neko vrijeme.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
da makar taj iz kluba sto je ovdje zna izabrati kojeg forumasa ili koji prijedlog da usvoje dobro bi bilo
ovako iz greske u gresku i on i klub
ovako iz greske u gresku i on i klub
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Još da Čala uvede internet, pa da nas posluša i da ostavku!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Hahaha nismo ni u blizem izboru Ordagica za nastavak karijere, tako je upravo, tako je Cala, samo naprijed! Evropi stizemo da sto prije ispadnemo!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Kakvi samo debili nam vode klub, to je za plakat, majku im yebem nesposobnu.
- ElCartel11
- Kontakt:
Pa ni Petrakov menadzer nas nije spomenuo, da smo bili ozbiljni kandidati za njegov dolazak i onda procitam Spahic pregovara sa Sarajevom 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ma ovog Ordagica svakako ne treba ni blizu kluba, al za sve ostalo vam yebemo mamu vise!!!
- LegendKiller
- Kontakt:
Ja sam ubijeđen da bi ova ekipa sa boljim trenerom bila 2-3 puta jača nego što to pokazuje sada na terenu. Treba nam trener koji će imati nekog sistema i koncepta u igri i koji će uočiti greške pojedinih igrača i iste ispravljati. Npr. Almir Bekić ima užasan centrašut, ali dečko zna napraviti prodor i probiti stranu, to mu se ne može osporiti jer svaku tekmu napravi bar 4-5 prodora gdje samo treba uputiti kvalitetan centaršut. Međutim iako mu je centaršut odron i dalje se forsira, prodor centaršut nikome i tako cijelu utakmicu. E tu sada treba trener koji će reći, pošto ne ide centaršut idemo nešto drugo probati. Almire od sada kada prođeš po strani ne ideš na centaršut već daješ loptu na 16 m, taj i taj igrač ima zadatak da uđe na šut, druga dvojica da uđu u prostor da odvuku odbranu, itd. more kombinacija ima samo treba trener koji će ih uigrati. Čala je evo već godinu dana tu, a ništa uigrano nemamo. Samo onako stihijski prodor, driblig, centaršut nikome i idemo dalje. Dalje, Hebibović lik svaku tekmu po tri 100% šanse ima ali fula, ja ne znam pozove li njega Čala da porazgovaraju o onim promašajima, da pogleda snimke šta radi pa da pokuša ispraviti. Izgleda da mu samo govore "dobro je dečko samo nastavi", a on nastavlja, sa promašajima.
Samo bolji trener koji će uvesti nekog sistema u našu igru, jer ova ekipa nije ništa lošija od zrinjskog i želje.
Samo bolji trener koji će uvesti nekog sistema u našu igru, jer ova ekipa nije ništa lošija od zrinjskog i želje.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pavlovic
Hodzic ( kadusic)
Spahic
Mihojevic
Salihovic
Rahmanovic
Horic
Velkoski
Crnkic
Kuzmanovic
Komazec

Hodzic ( kadusic)
Spahic
Mihojevic
Salihovic
Rahmanovic
Horic
Velkoski
Crnkic
Kuzmanovic
Komazec
dobarrobertkosar je napisao/la:Gledam skauting AIK iz Stockholm proslavljeni igrac Nebojsa Novakovic. A kod nas skaut nikad nije sutno lopte u zivotu samo ga ljudi poznaju po Sirova snaga Bosne i Hercegovine koride. Pa hajd ti napred sa takvim kadrom u Evropu![]()
Sta ce nas spominjati kad nas niko ozbiljno i ne uzima. Valentin nudi nekakve bonus-ugovore,gleda ustede da pravi,ne zna covjek kako funkcionisu stvari u fudbalu,nije mu ovo Messer.ElCartel11 je napisao/la:Pa ni Petrakov menadzer nas nije spomenuo, da smo bili ozbiljni kandidati za njegov dolazak i onda procitam Spahic pregovara sa Sarajevom
Mi nismo u stanju bili zadrzati Bekica i Kovacevica,a da dovedemo Ordagica,Petraka ili nekog slicnog.
Stalno ponavljaju kako je Saidov ugovor kocnica da bi se dovelo neko kvalitetno (skuplje) pojacanje i onda se proturi vijest da pregovaramo sa Spahicem. I neko jos u to povjeruje
Tanova firmica koja usput ima i fudbalsku sekciju,eto sta smo postali! Fujjj
Ne mogu, leđa me nešto zezaju, a nisam ni dugo igrao, a i dok sam igrao nisam bio neki talenat.SiouxLukavac je napisao/la:Možel Mujdža igrat lijevog beka? Ako može, ja bi i njega doveo.
POJAČAJTE EKIPU, MAYKU VAM YEBEM NESPOSOBNU, SLIJEPCI!!!
Ihtijarevic: buraz haj sarni za nas
Ordagic: a ko si ti?
Ihtijarevic: ja sam sportski direktor najveveg kluba u BiH - Divovi
Ordagic: a plata?
Ihtijar: kakva ba plata pa igras za divove
Oradigic: a bonusi?
Ihtijar: a bonusi su ti kad ti se istok natovari na kosti
Ordagic: a ko si ti?
Ihtijarevic: ja sam sportski direktor najveveg kluba u BiH - Divovi
Ordagic: a plata?
Ihtijar: kakva ba plata pa igras za divove
Oradigic: a bonusi?
Ihtijar: a bonusi su ti kad ti se istok natovari na kosti
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"
Ništa ne fali bonus-ugovorima, imaš zagarantovano primanje koje je, prema mojim procjenama, na nivou premijerligaških primanja a ako se budeš trudio, ako budeš prevaga na terenu imat ćeš više. Koliko znam kod mostaraca su svi ugovori takvi. Bolje i to nego da se uhljebiš i boli te briga, igrao ne igrao plata dobra a budžet trpi.zagorski je napisao/la: Valentin nudi nekakve bonus-ugovore
Koliko uradiš za tim toliko ćeš biti plaćen.
Ti bi mogao otici s foruma neko vrijeme da ne citamo vise ove bljuvotine.pasica je napisao/la:Ima li ostavke Cala, pichko? Kako je ovaj crnogorac castan covjek. Ispao od levata i podnio ostavku. Moj Cala od koga si ti ispao, ne da bi trebao ostavku dati, nego otici iz drzave neko vrijeme.
Daj Zrinjski da se igramo...
Hajd i ti s Calom u neku stvar.GangEvil je napisao/la:Ti bi mogao otici s foruma neko vrijeme da ne citamo vise ove bljuvotine.pasica je napisao/la:Ima li ostavke Cala, pichko? Kako je ovaj crnogorac castan covjek. Ispao od levata i podnio ostavku. Moj Cala od koga si ti ispao, ne da bi trebao ostavku dati, nego otici iz drzave neko vrijeme.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Možda bi Almir bio koristan da igra poput Marcela u Realu. Da ulazi prema šesnaestercu i odvlači igrača na sebe, a da igrač koji ostane na lijevom krilu centrira. Mada kod nas svakako niko ne zna ubacit, ne sjećam se zadnjeg gola iz kornera. Kod nas sve balon lopte, na tjeme igraču, zar niko ne zna zavrnut loptu, dat joj malo efea, da je igrač u 16tercu samo dodirne, da joj promijeni pravac. Kod nas toga očito nema, moraš bit Nistelrooy da je zakucaš u gol.LegendKiller je napisao/la:Ja sam ubijeđen da bi ova ekipa sa boljim trenerom bila 2-3 puta jača nego što to pokazuje sada na terenu. Treba nam trener koji će imati nekog sistema i koncepta u igri i koji će uočiti greške pojedinih igrača i iste ispravljati. Npr. Almir Bekić ima užasan centrašut, ali dečko zna napraviti prodor i probiti stranu, to mu se ne može osporiti jer svaku tekmu napravi bar 4-5 prodora gdje samo treba uputiti kvalitetan centaršut. Međutim iako mu je centaršut odron i dalje se forsira, prodor centaršut nikome i tako cijelu utakmicu. E tu sada treba trener koji će reći, pošto ne ide centaršut idemo nešto drugo probati. Almire od sada kada prođeš po strani ne ideš na centaršut već daješ loptu na 16 m, taj i taj igrač ima zadatak da uđe na šut, druga dvojica da uđu u prostor da odvuku odbranu, itd. more kombinacija ima samo treba trener koji će ih uigrati. Čala je evo već godinu dana tu, a ništa uigrano nemamo. Samo onako stihijski prodor, driblig, centaršut nikome i idemo dalje. Dalje, Hebibović lik svaku tekmu po tri 100% šanse ima ali fula, ja ne znam pozove li njega Čala da porazgovaraju o onim promašajima, da pogleda snimke šta radi pa da pokuša ispraviti. Izgleda da mu samo govore "dobro je dečko samo nastavi", a on nastavlja, sa promašajima.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Faraon iz Visokog i 23 gosta.