FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa tako i treba, normalna je stvar da cu se ljutiti ako ne daju svoj maximum, to je pohvalno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mozda vecina ne zeli da prizna, ali najtrofejniji trener od rata je Amar, jer zna logiku papaka u svom timu i hebe im mater uzduz i poprijeko. Oni nikad nisu gubili od losijih timova i zato su uzimali titule, jer su strahovali sta ce im morz uraditi ako zaseru. Nije bilo ljepote i tehnike ali se nisu setali na terenu ni potcjenjivali male timove. I kad su uzeli jedinu pravu titulu prije rata, Ribar ih je megafonom tukao po glavi, pa da vidis kako Nikic, Paprica i ostali trce. Lijepi strah.
A kod nas Crnkic kuka ko curica a upropasti sve sto mu se da. Psihologija ovog tima je vrlo mekana.
A kod nas Crnkic kuka ko curica a upropasti sve sto mu se da. Psihologija ovog tima je vrlo mekana.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Tako je ovo je isto jedan od problema nase ekipe . kao sve je extra odnos igraci trener a kad treba zapeti svi se pogube . crnkic nece dodati hebibu onda ovaj njemu nece itd .kad pridodas da nemaju pobjednicki mentalitet i sportsku drskost dobijes ovo sto imas .kengur je napisao/la:Mozda vecina ne zeli da prizna, ali najtrofejniji trener od rata je Amar, jer zna logiku papaka u svom timu i hebe im mater uzduz i poprijeko. Oni nikad nisu gubili od losijih timova i zato su uzimali titule, jer su strahovali sta ce im morz uraditi ako zaseru. Nije bilo ljepote i tehnike ali se nisu setali na terenu ni potcjenjivali male timove. I kad su uzeli jedinu pravu titulu prije rata, Ribar ih je megafonom tukao po glavi, pa da vidis kako Nikic, Paprica i ostali trce. Lijepi strah.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Pa to je to, isto Ćiro i njegovo bogaranje i uvrede na treninzima. Il' najveći od najvećih SAF, koji prvu zvijezdu tima kopačkom gađa. Likovi koji pokrenu inat u igračima. Pa mene je profesor na uvidu izvrijeđao pred 30 studenata i na kraju mi rekao da napustim fakultet. Na idućem roku sam imao 97%, jer neće on mene yebavat više. Da se i igrači postave tako prema publici, da za svaki zvižduk vrati golom, asistencijom, litrom znoja. Ako ne možeš to idi iz kluba.kengur je napisao/la:Mozda vecina ne zeli da prizna, ali najtrofejniji trener od rata je Amar, jer zna logiku papaka u svom timu i hebe im mater uzduz i poprijeko. Oni nikad nisu gubili od losijih timova i zato su uzimali titule, jer su strahovali sta ce im morz uraditi ako zaseru. Nije bilo ljepote i tehnike ali se nisu setali na terenu ni potcjenjivali male timove. I kad su uzeli jedinu pravu titulu prije rata, Ribar ih je megafonom tukao po glavi, pa da vidis kako Nikic, Paprica i ostali trce. Lijepi strah.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Rustem je uvijek davao maksimum pa je svejedno bio na meti navijaca.MortemHz je napisao/la:Pa tako i treba, normalna je stvar da cu se ljutiti ako ne daju svoj maximum, to je pohvalno.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A dobro ono je međedMokes je napisao/la:Rustem je uvijek davao maksimum pa je svejedno bio na meti navijaca.MortemHz je napisao/la:Pa tako i treba, normalna je stvar da cu se ljutiti ako ne daju svoj maximum, to je pohvalno.
MortemHz je napisao/la:A dobro ono je međedMokes je napisao/la:Rustem je uvijek davao maksimum pa je svejedno bio na meti navijaca.MortemHz je napisao/la:Pa tako i treba, normalna je stvar da cu se ljutiti ako ne daju svoj maximum, to je pohvalno.
Čuj međed hahaha
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Realno samo 
- PitarBordo
- Kontakt:
Realno tu priču oko pritiska i navijača su pravo aktualizirali trenutni stručni štab i Uprava jer su haman svaku lošu domaću tekmu svalili na "pritisak" - pa se to sad kao aktualiziralo. A "pritisak" vazda isti bio od kako ja znam recimo za Istok.BitiSrcemVezan je napisao/la:Neznalci ili ne, ne sumnjam da se izrazito negativno priča o navijačima FKS u krugovima igrača. A evo se i javno hhaman šprdaju sa nama.
Al’ đe će to bit’ faktor u eventualnom odabiru dolaska ili nedolaska u klub, samo treba yebavat majke, vidi se da daje rezultat
Samo Saraj'vo.
Pa ovo sa ove dvije izjave neposredno poslije utakmice i ona od makedonca podjednako je sramno kao i ispadanje. Hraknuse nam u facu samo tako. Pa,ovo je cisti bezobrazluk i vrijedjanje intelekta svakog pojedinca koji je bar malo u stanju razmisljati svojom glavom i bez poveza na ocima.
A,ona kineska gnjida ne zeli uopste da ima ikakve veze s firmom koju ima ovdje,pa cak ni preko svojih izaslanika koji su tu cisto radi monitoringa svega sto ima veze s budzetom.

A,ona kineska gnjida ne zeli uopste da ima ikakve veze s firmom koju ima ovdje,pa cak ni preko svojih izaslanika koji su tu cisto radi monitoringa svega sto ima veze s budzetom.
Zadnja izmjena: socrates, dana/u 10 jul 2017, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Smiješno da će nam Krupa biti jedina prijateljska prije početka sezone! E moj Čala...
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Koji ce nam prijateljske? Da Cala uvjezba neku akciju, prekide, nesto? Ma hajte molim vas, igraju prijateljske kao i svaku drugu utakmicu. Kakve ba prijetaljske i Cala, qurci, palci...
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sta nam se ovo desava ?? niko vise ni iz nase lige ne zeli u FKS . kovacevica,duljevica,bekica nismo uspjeli produziti . vukotic ,obradovic, ordagic i ostali prije ce u zeljeznicar,zrinjski,slobodu nego nama .
bordobijeli je napisao/la:Sta nam se ovo desava ?? niko vise ni iz nase lige ne zeli u FKS . kovacevica,duljevica,bekica nismo uspjeli produziti . vukotic ,obradovic, ordagic i ostali prije ce u zeljeznicar,zrinjski,slobodu nego nama .

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Postoji jednostavno riješenje za ove igrače koji ne mogu podnijeti pritisak. Nek ne dolaze kod nas i nek naši vrli "stručnjaci" u klubu NE DOVODE LAŽNE igrače iz seoskih klubova sa luzerskim mentalitetom, koji ne mogu podnijeti pritisak od 2,300+ ljudi. Ako ne mogu nek raskinu ugovor i MRŠ u Mladost, Vitez ili Krupu. P.ički.ce jedne ko ih yebe. Treba im svaki trening doći i pljuvat ih. Yebem im pomrle svima.
Djeca nam se smiju...
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Ja bih volio da Aco baci koju pametnu,neki osvrt sasvim neutralno i objektivno. Njegovo vidjenje cjelokupne situacije?? Vjerujem da ima "vece" usi od mnogih ovdje koji kao dobro cuju.
Mada se dosta toga moglo vec i procitati.
Mada se dosta toga moglo vec i procitati.
- RollingPaper
- Kontakt:
Moze li komentar za Amera Osmanagica? Treba da nam dođe a igrao je kod vas.
Bas ste se usrecili ako dodje. Blago vama.RollingPaper je napisao/la:Moze li komentar za Amera Osmanagica? Treba da nam dođe a igrao je kod vas.
Trenutno korisnika/ca: MostarReds22 i 21 gost.