FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Tuzlanski075
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Tuzlanski075 » 10 jul 2017, 14:46

Daa bilo bi lijepo kada bi počela i eventualna prodaja dresova i domaća i gostujuća garnitura

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 10 jul 2017, 15:17

Novi sam na forumu i zelim samo da pozdravim sve iskrene Slobodaše!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 10 jul 2017, 15:22

Izgleda ovi mudri što ćute i ne izjašnjavaju se krenuli sa novim acc :)

Nikakvo iznenađenje ;)

Ako Ordaga ostane a nadam se da hoće to bi bilo najjače pojačanje uz Krpu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 jul 2017, 15:31

Meni je samo briga posto vidim da su se mnogi osilili,pa vrijedjaju Husica na svakom cosku,da li ce oni ponuditi da vrate pare Husicu kada ovaj zatrazi nazad,jer koliko pljuju covjeka ne bi me cudilo da mu prekipi i zatrazi svoj ulozeni novac nazad??

Nadam se da ce Jagodis posloziti ekipu i da cemo biti u vrhu,jer evo sad je dobio provjerene igrace,zube je polomio proslu polusezonu sa "prinovama" koji nista nisu pokazali.. ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 10 jul 2017, 15:36

Ima na to pravo da traži. Ja bih zaista volio znati je li išta bivši dao a da nije pozajmica. Da li je bilo ikakve donacije-sponzorstva.
Stalno se piše o tome koliko je pozajmica. Zna li neko koliko je onako dao u klub. Ili je taj iznos 0 KM.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

KomunistaTZ
Kontakt:

Post Postao/la KomunistaTZ » 10 jul 2017, 15:40

Ah kako je lijepo pod svojim nickom postati :)
Ajde ljudi da ne zvačemo istu priču oko bivšeg ponovo. Vratimo se na tim. Eno rekli su da vise nece biti dolazaka, ako bi ostao Ordagic i produžio ugovor, više nego solidan tim.

strujasamo
Kontakt:

Post Postao/la strujasamo » 10 jul 2017, 15:45

Jutros sam kupio sezonsku kartu Broj je 30002 ZNAČI DRUGI SAM :njanjanja: Hajmo raja navalite cijena je povoljna

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 jul 2017, 15:47

Mene samo nervira prica koju ovdje citam,Husic krivac za sve,imao je losih poteza niko to ne moze osporiti,ali imali si svi prije njega,a imaju i ovi..zasto se niko od navijaca nije oglasio zasto je dozvoljen povratak najveceg grobara u klubu Zdene Jurica,sta je on dao Slobodi osim milionskih dugovanja ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 10 jul 2017, 16:14

Stvarno ne razumijem ove sto pisu po temi Sloge. Haj za ovog matorog smo utvrdili da je popuco, al' ovi ostali me iznenadjuju. Hoce li vas bit sramota sutra kad dodjete na Tusanj kao "navijaci" Slobode?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 10 jul 2017, 17:24

De bolan vise, sto vam covjek napisa gore, pisite malo o timu, Vladi, navijacima, sezonskim itd itd. Stvarno je tema ogranicena ko balkon! :wtf:
075

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 10 jul 2017, 17:39

DoeTz je napisao/la:Stvarno ne razumijem ove sto pisu po temi Sloge. Haj za ovog matorog smo utvrdili da je popuco, al' ovi ostali me iznenadjuju. Hoce li vas bit sramota sutra kad dodjete na Tusanj kao "navijaci" Slobode?
Zar ne vidiš da je pdf. "zamrznut"?
Je li ti misliš da neko ,od moderatora "okupiranog" pdf. treba moliti pravo da misli i piše ?
Ja ipak" NK Mramora" razumijem, i neću nikada misliti da je ovaj novi režim njegov pvojekat.
Ja volim FK Tuzla City

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 10 jul 2017, 17:51

sloboda72 je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Stvarno ne razumijem ove sto pisu po temi Sloge. Haj za ovog matorog smo utvrdili da je popuco, al' ovi ostali me iznenadjuju. Hoce li vas bit sramota sutra kad dodjete na Tusanj kao "navijaci" Slobode?
Je li ti misliš da neko ,od moderatora "okupiranog" pdf. treba moliti pravo da misli i piše ?
Ja ipak" NK Mramora" razumijem, i neću nikada misliti da je ovaj novi režim njegov pvojekat.
Svi koji podržavaju Slogu ovdje se po pravilima foruma tretiraju kao gosti. Imaš pdf "opšte diskusije". :wave: :kafa:

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 10 jul 2017, 17:58

Kako bi samo bilo dobro kada bi Ordaga ostao. Sve sam sigurniji da nece u selju, a vrlo dobro znamo kako je tesko pronaci inozemni angazman. Vidim i SS.ba prestao da ga vrbuje preko svog protala, sad je na tapeti Vukotic iz Krupe. Kakvo spinovanje :puke:
075

katarakta

Post Postao/la katarakta » 10 jul 2017, 18:12

-Mogu se zahvaliti Upravi kluba koja je napravila sve da na pozicijama gdje nam je nedostajalo kvaliteta, dovedemo kvalitetne igrače. Mi smo prošli prelazni rok priliku dali mladim igračima i narednih šest mjeseci apsolutnu priliku su imali mladi igrači. Međutim, sada je procjena da se moramo upotpuniti iskusnijim igračima da bismo postigli naše ciljeve i mislim da smo kompletirali ekipu na sasvim zadovoljavajući način. Sa dva nova stopera, Ignjatović i Zukić, lijevim bočnim i dva napadača, Kripić i Husić imamo kvalitetnu ekipu koja je upotpunjena sa dolaskom Ćuluma, zaključio je Vlado Jagodić.

Dakle, Sloboda u srijedu od 17:30 sati na Stadionu Tušanj igra protiv Sloge iz Tojšića, a nakon Sloge, Slobodi 15. jula na Tušnju predstoji generana proba protiv FK Mačva Šabac.
Niko, niko, samo Sloboda

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 10 jul 2017, 18:31

NKMramor je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
Svi koji podržavaju Slogu ovdje se po pravilima foruma tretiraju kao gosti. Imaš pdf "opšte diskusije". :wave: :kafa:
Ako misliš na to da Sloga SH udje u PL BiH ,SVAKAKO DA IH PODRŽAVAM.Ne treba miješati ljubav prema FK Slobodi i podršku FK Sloga SH.

slika

Pogledaj ovu fografiju.Na njoj se nalazi moj rahmetli ujak(rođen 1920) ,fudbaler (bek), Slobode.Nastala je 21.05.1939. na starom Zmajevom igralištu .(Ispred zgrade "pecare".)Ima i kompletna slika ekipe na strani 8. Galerije.Poginuo je u 2. svjetskom ratu.Za 2. godine bit će 80 godina od njenog nastanka.Zar misliš da sve ove godine, u mojoj kući i mom srcu postoji drugi Klub, ili da može postojati ?
p.s.
Dres je crvene boje.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 10 jul 2017, 18:45, ukupno mijenjano 4 puta.
Ja volim FK Tuzla City

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 10 jul 2017, 18:33

sloboda72 je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
Ako misliš na to da Sloga SH udje u PL BiH ,SVAKAKO DA IH PODRŽAVAM.Ne treba miješati ljubav prema FK Slobodi i podršku FK Sloga SH.

slika

Pogledaj ovu fografiju.Na njoj se nalazi moj rahmetli ujak ,fudbaler(bek) Slobode.Nastala je 21.05.1939. na starom Zmajevom igralištu .(Ispred zgrade "pecare".)Ima i kompletna slika ekipe na strani 8. Galerije.Poginuo je u 2. svjetskom ratu.Za 2. godine bit će 80 godina od njenog nastanka.Zar misliš da sve ove godine u mojoj kući postoji drugi Klub, ili da može postojati?
Svaki dalji komentar je suvišan. :salut: :clap:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 jul 2017, 19:37

sad je najvaznije ko ce zamijeniti Ordagica jer mislim da nema dilema da ce doci do transfera.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 10 jul 2017, 20:04

Tesko je za Ordagu naći zamjenu. Volio bih da ode vani zbog njega. Mada nadam se da će ipak ostati kod nas.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 jul 2017, 20:47

da smo imali publike proslu polusezonu, nebi morali ordagu ni prodavati.
ovako..

a na kraju se ispostavi dzaba bojkot. Da su nas bogdom i neke prethodne uprave (ne mislim ovdje na Azmira da se ne bi odmah zalijepili) "unistavale" redovnim platama igracima i pojacanjima tipa Krpica, Ignjatovica itd itd.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 10 jul 2017, 20:51

Bojkot u slucaju fudbala kod nas najgori vid borbe. U tom slučaju radi ko sta hoće nema pritiska nikakvog. Samo na stadion i onda se navijači za nešto pitaju.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.