Ma nije mi jasno da je ovoliko glup, samo može pokvariti odnos sa Krupom, pa nije do Želje.irfo je napisao/la:isto kao kod 99% igraca iz ove lige, i ja bih realno za parama iso
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jos nema potvrde za lendrica da nije pao na tehnickom pregledu 

Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
vjerovatno je imo neki dogovor sa njima ako mu ne srede inozemni transfer, da ce spustit nama zahtjeve, pa se vjerovatno to sada desavaVirtu4l je napisao/la:Ma nije mi jasno da je ovoliko glup, samo može pokvariti odnos sa Krupom, pa nije do Želje.irfo je napisao/la:isto kao kod 99% igraca iz ove lige, i ja bih realno za parama iso
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ne vjerujem da bi davao ovakve izjave da nema nesto dogovoreno. Nijednom do sada nije izjavio da se zasitio Krupe jer je tu tri godine. Uvijek je bilo u fazonu da mu je tu lijepo bla bla.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Koliko se Vukota priziva ne bi me čudilo da qrcu ne bude valjo ako dođe kod nas jer tako je sa dobrim dijelom igrača koji su se prizivali pa kad su došli kuku majko. 

Mnogo je ovdje opcija,irfo je napisao/la:vjerovatno je imo neki dogovor sa njima ako mu ne srede inozemni transfer, da ce spustit nama zahtjeve, pa se vjerovatno to sada desava
1. Možda je ovo igra Krupe da nas animiraju jer znaju koliko navijači pizde za Vukotićem.
2. Možda su shvatili da nije baš tako lako prodati igrača iz Krupe ma koliko bio dobar.
3. Možda su osjetili da imamo para.
Nekako mi je baš čudno da se igrač pod ugovorom nudi na ovaj način. Čisto sumnjam da bi smio ovo izjaviti bez odobrenja Ilića, nisu oni baš bezopasni ljudi da bi se Vukotić igrao sa njihovim investicijama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Kako mi godi ovo sto nam se nude igraci....daj Vukotica i Ordagica i zavrsi pricu....aBd da ostane pozitivan rezultat u cetvrtak i onda me ne bi nista iznenadilo da svasta uradimo...fina ce cifra biti od tv prenosa,karti,uefe Lendrica..a mozda uleti jos koja cifra Veca,Stevanovic..nikad ne znas ko gleda igrace..a ove tekme su mamac. Mozda ko i Slavkana primjeti 

Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Ako prođemo u treće pretkolo, iskreno se nadam da hoćemo, vratiti Stevanovića, dovesti Ordagića i Vukotića, te sklopiti novi, bolji ugovor sa Kjosevskim. Napadača ne dovoditi, nego probati sa Zecom, Nikolićem, Beganovićem i Zajmovićem iskombinovati nešto.
Narode karte za mec Aik-Zeljo su kupljene vec, nas 9 ide
bit ce dozivljaj na ovolikom stadionu gledati zelju, nezaboravno
samo se nadam dobro rezultatu iz prvog meca da mogu imati nadu kakvu takvu.

samo se nadam dobro rezultatu iz prvog meca da mogu imati nadu kakvu takvu.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Sada i zvanicno. Sretno Ivane. [emoji112] [emoji112] 

- MocMahale444
- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
Sutra odma !Konzerva je napisao/la:zamislite Ordagic i Vukotic potpisu za koji dankakvo bi ludilo bilo

Radnička klasa !
Hahaha jao najjaci si. Koje teorije zavjereVirtu4l je napisao/la:Mnogo je ovdje opcija,irfo je napisao/la:vjerovatno je imo neki dogovor sa njima ako mu ne srede inozemni transfer, da ce spustit nama zahtjeve, pa se vjerovatno to sada desava
1. Možda je ovo igra Krupe da nas animiraju jer znaju koliko navijači pizde za Vukotićem.
2. Možda su shvatili da nije baš tako lako prodati igrača iz Krupe ma koliko bio dobar.
3. Možda su osjetili da imamo para.
Nekako mi je baš čudno da se igrač pod ugovorom nudi na ovaj način. Čisto sumnjam da bi smio ovo izjaviti bez odobrenja Ilića, nisu oni baš bezopasni ljudi da bi se Vukotić igrao sa njihovim investicijama.

Transfer je realizovan u saradnji sa nekadašnjih fudbalerom Željezničara, a danas renomiranim menadžerom Zoranom Samardžijom. – Nikad neću zaboravit godinu i po dana u gradu Sarajevu i klubu Željezničaru. To je definitivno bio najbolji period mog života. Ko god šta mislio, Sarajevo je moj grad, a Željo moj klub. Htio bih se zahvaliti svima od čistačice do trenera, igrača i uprave. Želim se obratiti i navijačima, hvala vam za ovaj period koji sam proveo u Želji, budite uvijek uz momke kao šta ste i dosad bili. Želim vam da sve ciljeve ispunite i nikada vas neću zaboraviti, izjavio je Lendrić za fkzeljeznicar.ba. Lendrić je bio prvi strijelac protekle sezone u Premijer ligi BiH gdje je sa 19 golova predvodio Željezničar do druge pozicije na tabeli. Ukupno u dresu Željezničara je odigrao 51 utakmicu uz 31 gol i šest asistencija.
IVAN LENDRIC SRETNO MAJSTORE !
IVAN LENDRIC SRETNO MAJSTORE !

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- MocMahale444
Ode Lendra za 300k vise od dulje zvanog sad 2 miliona za 6 mjeseci 4 miliona 

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ma mozda smo i Muha uzelli 500 milja tako objavi onaj Moozart , sad ako nasi budu pametni ulozit u amera i vukotu dva extra pojacanja ostace kesa za napadaca kakvog .. @Virtu ili @Nea jel odmah se uplacuje novac il kako to vec da ne cekamo na pare ko sa turcima ako neko zna molio bi odgMocMahale444 je napisao/la:Ode Lendra za 300k vise od dulje zvanog sad 2 miliona za 6 mjeseci 4 miliona
Zadnja izmjena: Neymar11, dana/u 10 jul 2017, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Što se tiče Ordagića, njemu je 27.06. aktivirana klauzula po kojoj u narednoj sezoni ima platu u Slobodi od 10.000 KM. Mi bi mu morali dati barem toliko i platiti 50.000 KM obeštećenja Slobodi, što znači da nas za godinu dana on košta 170.000 KM. Nema igrača u našoj ligi za kojeg se isplati dati toliki novac za godinu dana.
- MocMahale444
Vukotu vec vidim u ZeljiNeymar11 je napisao/la:Ma mozda smo i Muha uzelli 500 milja tako objavi onaj Moozart , sad ako nasi budu pametni ulozit u amera i vukotu dva extra pojacanja ostace kesa za napadaca kakvogMocMahale444 je napisao/la:Ode Lendra za 300k vise od dulje zvanog sad 2 miliona za 6 mjeseci 4 miliona

Shazam zam zam. Ko god Ima veze s slobodom on je od Boga kaznjen.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ma ovaj Mujkanovic ovo radi na kontru navijaca jer ga nemogu organski po njegovim izjavama i svemu siguran sam da se s nim pregovara , cuj ne isplati se dat pare za Amera kakva je to prica, amer je itekakav kapitalac sigurno cemo na njemu zaradit barem 500 milja ako ne vise , nama bog nebi ugodio ha haMocMahale444 je napisao/la:Vukotu vec vidim u ZeljiNeymar11 je napisao/la:Ma mozda smo i Muha uzelli 500 milja tako objavi onaj Moozart , sad ako nasi budu pametni ulozit u amera i vukotu dva extra pojacanja ostace kesa za napadaca kakvogMocMahale444 je napisao/la:Ode Lendra za 300k vise od dulje zvanog sad 2 miliona za 6 mjeseci 4 milionaa za Ordagu onaj ce mu dati 50.000 da ne zavrsi u Zelji.
Shazam zam zam. Ko god Ima veze s slobodom on je od Boga kaznjen.

Ja mislim da je ovo prvi put da je Vukotic rekao da je nas neko zvao Krupu u vezi njega. Skroz promijenio pricu. Prije bio zadovoljan u Krupi, sad se zasitio. Takodjer,prije govorio da ne zna nista oko ponuda jer vjeruje ljudima u klubu,a danas skroz druga izjava. Jedino mu se zelja da dodje na Grbavicu nije nikad promijenila.