Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Ono gledas spisak reprezentativaca,Ermin Zec(Gecerberegli),Edin Dzeko(Real Madrid)
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
ko je u Realu postao bolji igrac nego sto je bio prije dolaska?????Los*Blancos je napisao/la:Tvoje misljenje jer si antiRMUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ukoliko Džeko ode u Real bit će to nažalost rani kraj jedne sjajne nogometne karijere,,,,Mislim da Džeko tamo neće imati prostora pored ostalih "zvijezda" u Realu,,To je moje mišljenje nemojte ga krivo protumačitiPa ko god se boji otici u Real Madrid..nemora otici
npr. Ozil je rekao "Dosao sam u RM jer se nebojim tog izazova, znam svoje kvalitete a znam i da je Real Madrid velik klub koji puno trazi...takodjer je rekao voz ka Real Madridu ide samo jednoc ja sam ga uhvatio"
ok je onaj Real negdje do 2001-2002 kad su igrali Raul, Morientes, Karambeu, McManaman, Savio, Munitis, tad sam ih cak i gotivio, al ovo od galacticosa pa do danas ne lici ninasta
- Los*Blancos
- Kontakt:
Tek bi onda vidjeli kvalitet Dzeke, pokazao je on u Wolf i rep.BIH ali u RM, MAN.UND,BARCA je druga stvar...u takoj konukrenciji....thulkazal je napisao/la:džaba tebi kvalitet jer ako upadnes u krizu to i bi xD niko neće da kupuje tvoje dresove i odma si na klupi ... mada opet bi volio da Džeko ode u RM i da izbaci iz prvi 11 ove uhljupe od njihovi napadača (aka Benzema i Higuain)
takodjer Karim i Pipita su mladji od Dzeke
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
- Los*Blancos
- Kontakt:
Evo ti par imena za koje se skoram nije znalo prije dolaska u RM Sergio Ramos ,Pepe , Marcelo je u RM dosao sa 17 g sad ima 21 i sigurno koliko god neki ga podcijenjivali spada u 6,7 najbolji lijevi bekova svijeta a samo mu je 21 godina i pod komandom Mou ce napredovati u deff..nevjernik je napisao/la:ko je u Realu postao bolji igrac nego sto je bio prije dolaska?????Los*Blancos je napisao/la:Tvoje misljenje jer si antiRMUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ukoliko Džeko ode u Real bit će to nažalost rani kraj jedne sjajne nogometne karijere,,,,Mislim da Džeko tamo neće imati prostora pored ostalih "zvijezda" u Realu,,To je moje mišljenje nemojte ga krivo protumačitiPa ko god se boji otici u Real Madrid..nemora otici
npr. Ozil je rekao "Dosao sam u RM jer se nebojim tog izazova, znam svoje kvalitete a znam i da je Real Madrid velik klub koji puno trazi...takodjer je rekao voz ka Real Madridu ide samo jednoc ja sam ga uhvatio"
ok je onaj Real negdje do 2001-2002 kad su igrali Raul, Morientes, Karambeu, McManaman, Savio, Munitis, tad sam ih cak i gotivio, al ovo od galacticosa pa do danas ne lici ninasta
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
Takodje. Prije sam stvarno gotivio Real, al sad su mi mrski radi svoje nove politike koja vodi Real u grob.nevjernik je napisao/la:ko je u Realu postao bolji igrac nego sto je bio prije dolaska?????Los*Blancos je napisao/la:Tvoje misljenje jer si antiRMUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ukoliko Džeko ode u Real bit će to nažalost rani kraj jedne sjajne nogometne karijere,,,,Mislim da Džeko tamo neće imati prostora pored ostalih "zvijezda" u Realu,,To je moje mišljenje nemojte ga krivo protumačitiPa ko god se boji otici u Real Madrid..nemora otici
FK DELFIN NEUM
A sto se tice konkurencije, mislim da bi Dzeko sigurno igrao u prvih 11.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Sergio Ramos-razvaljio u Sevilji, istina razvaljuje i u Realu, da nije tako ne bi ga Real platio preko 20 miliona
Marcelo-trazilo ga pola Europe kad je bio u Fluminienseu, dosao je 2007, znaci nije doso sa 17 nego sa 19g, pokazao se kao totalni promasaj Reala
Pepe-normalno da se culo za njega, samo ti nisi cuo, placen mislim 25 mil iz Porta
Robinho-kazes bio niko i nista, bio najtrazeniji svjetski igrac 2005-te, zajedno sa Diegom i Elanom u Santosu harao J. Amerikom, prozivan "novim Peleom" njegove igre u Realu totalna katastrofa
Elhamdulilahi rabil alemin, erahmani rahim, itd. itd. Pipita ucio Dzeku i Kuna kako se igra nogomet, sta je tebi xDjuznjak> je napisao/la:dobro bi bilo da predje realno bolji je od Pipite i Benzeme
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Koliko ti je godina? 13?Brnjoo je napisao/la:Elhamdulilahi rabil alemin, erahmani rahim, itd. itd. Pipita ucio Dzeku i Kuna kako se igra nogomet, sta je tebi xDjuznjak> je napisao/la:dobro bi bilo da predje realno bolji je od Pipite i Benzeme
Ako su Higuain i Benzema bolji od Džeke, onda se ja idem baviti šahom...
Benzema sigurno nije, ali Higuain je tu negdje. Ne znam sto se on stalno podcjenjuje, sigurno da je medju top 10 napadaca u Svijetu. Ali drukciji su oni tipovi.MinistaR je napisao/la:Koliko ti je godina? 13?Brnjoo je napisao/la:Elhamdulilahi rabil alemin, erahmani rahim, itd. itd. Pipita ucio Dzeku i Kuna kako se igra nogomet, sta je tebi xDjuznjak> je napisao/la:dobro bi bilo da predje realno bolji je od Pipite i Benzeme
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sta je mene briga cime ces se ti bavitiMinistaR je napisao/la:Koliko ti je godina? 13?Brnjoo je napisao/la:Elhamdulilahi rabil alemin, erahmani rahim, itd. itd. Pipita ucio Dzeku i Kuna kako se igra nogomet, sta je tebi xDjuznjak> je napisao/la:dobro bi bilo da predje realno bolji je od Pipite i Benzeme
Nisam ni rekao da je Benzema bolji... @ Dylan Dog - Pa koji igrac Reala igra dobro u velikim tekmama? PRotiv Barcelone nije bilo nijednog
Dzeko nije igrac koji je sposoban zabiti 30 golova po sezoni a vi gledajte u koga cete sumnjati
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Alucard, Atlanta, Blackwargreymon, Bosnjo22, CHR, Confiance, DeeWa, dena24, DjaniTarik, DoktorXabaras, Elrond, gh0stHZ, Goalgetter, GrbavicaHrammm, Hajdeee, Homelander, invincible1921, JimmyPage, Jurica95, Kapetan, Kaunas, Lokomotifa, marlostanf1eld, MaroonBjelave, nebeskasila, onajlikk, Pact1921, rishovski, rossonero85, Scholl, Shevko, Sheyi, signalidunapark, smajke, StevieG8, Tihi, tuzlanskinacin, VensanKasel, zaostrog i 287 gostiju.