Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Kawhi
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Kawhi » 10 jul 2017, 15:54

"Mladi turisti su dobrodošli, ali morat će znati kako se ponašati ovdje. Zarada po svaku cijenu nije turizam kakav želimo na otoku", rekao je Novak.
https://www.klix.ba/lifestyle/hvar-zabr ... /170709077
Kako kod nas nema niko ovakav?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 10 jul 2017, 17:03

Kawhi je napisao/la:
"Mladi turisti su dobrodošli, ali morat će znati kako se ponašati ovdje. Zarada po svaku cijenu nije turizam kakav želimo na otoku", rekao je Novak.
Kako nema? Kod nas se obo zove nasilje nad ženama i muslimanski fašizam? :think:
Brat Erdoan je izlobirao kod Merkelke da Bosna bude uređrna građanska država. Srbija, Dodik, Kolinda, Čović na aparatima. Već je počela izrada papira za novo ustrojstvo Bosne. Mrzitelji Bosne na aparatima.
Kocka je bačena

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 jul 2017, 17:31

Hendo je napisao/la: Brat Erdoan je izlobirao kod Merkelke da Bosna bude uređrna građanska država. Srbija, Dodik, Kolinda, Čović na aparatima. Već je počela izrada papira za novo ustrojstvo Bosne. Mrzitelji Bosne na aparatima.
Evropi je to u cilju od samog starta jer sigurno da nemaju zelju da se BIH podjeli pa da imaju neku muslimansku drzavu u pola Evrope. Samo sto nesto nisam siguran da je Bosnjackim politicarima to cilj sve ove godine, SDA bi vise volila neku fildzan drzavicu sebi :kafa:

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 10 jul 2017, 17:33

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Doktore bez diplome,

kako disati na +35? kuknjava
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 jul 2017, 17:36

rasavoje je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
Doktore bez diplome,

kako disati na +35? kuknjava
Pa on ne moze disati ni na sobnoj :mrgreen:

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 10 jul 2017, 17:47

tuzlak1987 je napisao/la:
Hendo je napisao/la: Brat Erdoan je izlobirao kod Merkelke da Bosna bude uređrna građanska država. Srbija, Dodik, Kolinda, Čović na aparatima. Već je počela izrada papira za novo ustrojstvo Bosne. Mrzitelji Bosne na aparatima.
Evropi je to u cilju od samog starta jer sigurno da nemaju zelju da se BIH podjeli pa da imaju neku muslimansku drzavu u pola Evrope. Samo sto nesto nisam siguran da je Bosnjackim politicarima to cilj sve ove godine, SDA bi vise volila neku fildzan drzavicu sebi :kafa:
Ko to još pusi, da ne daju podjelu jer se plase male muslimanske drzave u srcu Europe. Kao da nedavno nismo dobili europsku drzavu sa dominantnim muslimanskim stanovnistvom, uz aminovanje iste te Europe.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 jul 2017, 17:53

Kajzer10 je napisao/la:
Ko to još pusi, da ne daju podjelu jer se plase male muslimanske drzave u srcu Europe. Kao da nedavno nismo dobili europsku drzavu sa dominantnim muslimanskim stanovnistvom, uz aminovanje iste te Europe.
Kosovo? Pa Kosovo je Americka muljaza. Ali sto se tice nas sigurno da bi SDA godila podjela BIH jer bi dobili apsolutnu vlast narednih x godina, a Evropi ne bi jer bi drzava mogla postati kad tad ekstremisticka. (Dok Americi i Rusiji odgovara da oslabi Evropu).

Dokaz da iz ovog dijela drzave ne dolaze jake sile koje su za gradjansku BIH je i unistavanje ovog projekta za povratak. Ni SDA ni SDS nije odgovarao povratak i urusili su ga nakon rata i pokrali sve sto se moglo pokasti za te donacije. Ko se nije uzdao u njih kao Janja i Kozarac i vratio je se u bar malo vitalniju sredinu.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 10 jul 2017, 18:14

tuzlak1987 je napisao/la:
Kajzer10 je napisao/la:
Kosovo? Pa Kosovo je Americka muljaza. Ali sto se tice nas sigurno da bi SDA godila podjela BIH jer bi dobili apsolutnu vlast narednih x godina, a Evropi ne bi jer bi drzava mogla postati kad tad ekstremisticka. (Dok Americi i Rusiji odgovara da oslabi Evropu).

Dokaz da iz ovog dijela drzave ne dolaze jake sile koje su za gradjansku BIH je i unistavanje ovog projekta za povratak. Ni SDA ni SDS nije odgovarao povratak i urusili su ga nakon rata i pokrali sve sto se moglo pokasti za te donacije. Ko se nije uzdao u njih kao Janja i Kozarac i vratio je se u bar malo vitalniju sredinu.
I mi smo americka muljaza. Mozda ne kao Kosovo ali svakako drzava gdje se Ameri vise pitaju nego EU koja ovdje ne zna sta hoce. Uostalom, tu dominatnu muslimansku drzavu je citava Europa priznala (uz par izuzetaka ciji razlog sigurno nije vjera).

Ne znam zasto bi SDA imala apsolutnu vlast, kad se za njihovog mandata podijeli drzava. Pogotovo kad bi se to izvrsilo uz njihov eventualni pristanak i slicno, sahranili bi sami sebe. Pa ako je narod glup nije tooooliko glup.
A vala ko god ih sad moze sprijeciti da uzmu izbore, moci ce ih sprijeciti i u eventualnoj fildzan drzavi. Nema to logike.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 10 jul 2017, 18:39

Ulazak u NATO kao punopravni clan treba slavit i kao Dan drzavnosti i kao Dan nezavisnosi a onako u krugovima istinskih patriota ove zemlje kao Dan kad su se sve vrste separatista i mrzitelja ove Drzave nabili na onaj spomenik koji su osmislili let3..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 10 jul 2017, 18:46

Hendo je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
Kako nema? Kod nas se obo zove nasilje nad ženama i muslimanski fašizam? :think:
Brat Erdoan je izlobirao kod Merkelke da Bosna bude uređrna građanska država. Srbija, Dodik, Kolinda, Čović na aparatima. Već je počela izrada papira za novo ustrojstvo Bosne. Mrzitelji Bosne na aparatima.
Vidi licemjera sa klixa što ovo komentarišu pozitivno i kroz zezanciju, a da se desilo u nekom mjestu sa muslimanskom većinom portal bi pao koliko bi se uzyebale komunjare
1946

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 10 jul 2017, 20:00

Fino je to za što se bori Erdoğan, ali je loše to što mi sami to nismo uradili.
I sad, jedan islamski osvrt na prethodni upis u kojem je kolega @madridist pohvalno govorio o ulasku u nato.
Sa islamskog stajališta, to je neprihvatljiv korak.
Ulazak u nato poništava vjeru onoga ko odluči o tome.
Učestvovanje u njihovim misijama u kojima se ubijaju nedužni muslimani nije ništa do nevjerstvo i otpadnistvo.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 10 jul 2017, 21:49

sekerbay je napisao/la:Fino je to za što se bori Erdoğan, ali je loše to što mi sami to nismo uradili.
I sad, jedan islamski osvrt na prethodni upis u kojem je kolega @madridist pohvalno govorio o ulasku u nato.
Sa islamskog stajališta, to je neprihvatljiv korak.
Ulazak u nato poništava vjeru onoga ko odluči o tome.
Učestvovanje u njihovim misijama u kojima se ubijaju nedužni muslimani nije ništa do nevjerstvo i otpadnistvo.
Interes Bosne i Bošnjaka >>> Interes Afganistanca

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 10 jul 2017, 21:51

sekerbay je napisao/la:.
slika
Evo nešto što će ti se svidjeti.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 10 jul 2017, 22:01

:rol:
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 10 jul 2017, 22:03

Btw ja sam fasciniran pojedinim stvarima u koje naši ljudi vjeruju. Turska naredila EU kakvo će biti uređenje BiH. Hrvatska to blokirala. Koliko gluposti i nelogičnosti u samo dvije rečenice.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 10 jul 2017, 22:15

Haj u jednom postu da naguram tri odgovora.
Što se tiče prvog, pa to je za one koji vjeruju u Allaha i sudnji dan.
Ko god na bilo koji način pomaže ovima u ubijanju muslimana, najpreče je da nekako izbjegne pojavljivanje na sudnjem danu :mrgreen:

Drugo je jasno svima. Još je u predajama zabilježeno da su iranci vrlo sposoban narod.
Poznato je da su kulturno prizemljili američki dron.
Arapi su lijeni i tek sad im dolazi iz zadnjice u glavu, pa prave projekte kako bi, koliko mi je poznato, do 2030 prestali ovisiti o nafti.
Vala imaju love da ozelene pustinju a kamoli šta drugo.

Erdoğan ima asa u rukavu i vrlo je bitan igrač na međunarodnoj sceni. Niko tu nikoga ne uslovljava, nego se postigne sporazum. Ti meni, ja tebi.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 10 jul 2017, 22:21

Ako udjemo u NATO ibadit cemo vise. Ipak Allah prasta ako se dovoljno pokajes.
Doduse, ne znam sto ti ode onda u zemlju clanicu NATOa ako je to toliki grijeh.
.
Turska i Njemacka (EU) ne mogu voditi sporazum o nama bez Amerike. Hrvatska ne moze zaustaviti nikakav sporazum, ako dodje do sporazuma. Eto sto je ono glupost.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 10 jul 2017, 22:29

Vjerujem ja u Allaha i mislim da ce mi oprostiti ulazak u NATO ako je to u interesu mene, moje drzave i svih njenih stanovnika, izmedju ostalih i muslimana. Sam ulazak u NATO bi u nekoj mjeri stabilizovao zemlju i samim tim privukao investitore ali ne, idem prvo pogledat njihovu politiku tamo medju polupismenim pukom. Mada od tog ulaska svakako nema nista.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 10 jul 2017, 22:33

Znanje i neznanje.
Islam je objasnio to što si nabrojao.
Ako si ti kao musliman poučen da je to zabranjeno, a ti to ipak uradiš, ti si otpao od vjere.
Onome ko hotimično ubije vjernika kazna će biti – Džehennem, u kome će vječno ostati; Allah će na njega gnjev Svoj spustiti i prokleće ga i patnju mu veliku pripremiti
Ibn Hazm, rahimehullah, rekao je: "Ispravno je da je značenje riječi Uzvišenog Allaha 'A onaj među vama koji ih za zaštitnike prihvati on je njihov' upravo ono na što u vanjštini upućuju, da je on nevjernik kao i ostali nevjernici. Ovo je istina po pitanju koje se ne razilaze dva muslimana
A ako misliš da će te partnerstvo sa njima sačuvati, znaj da se grdno varaš.
Dozvoljeno je živjeti u nemuslimanskoj zemlji.

Amerika je itekako uključena.
Amerima je važnije partnerstvo sa turskom nego 1000 bosni.
Za hrvatsku se slažem. Nebitna ko i mi.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 10 jul 2017, 22:41

I Poslanik (s.a.w.s) je ulazio u vojne paktove s nevjernicima.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.