Zenske selekcije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
Sunderland
- Kontakt:
Re: Zenske selekcije
Ponovo Milina zakucana na klupu zarad neceg ili nekog realno nasa druga igracica, imas Zerinu Alispahic koja ne igra ni minute, Sara Heljic morala je dobiti 10 minuta itd. Ali Mara i njena rotacija od 6 igracica do iznemoglosti.
Sloboda je moja nacija
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Slovenija razbila Mađarice +22 razlike. Sutra za treće mjesto vjerovatno u grupi.
Penny Hardaway #1
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Koja ce biti bolja igracica, Marica ili Melisa ?
Po meni, definitivno Marica.
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Marica ima bolje predispozicije, ali mi se ne svidja kojim putem ide njena karijera.
U zenskoj Euroligi vec neke i mladje od nje igračice dominiraju, kad će Marica početi da se dokazuje na tom nivou? Nije vise klinka. To me malo brine.
U zenskoj Euroligi vec neke i mladje od nje igračice dominiraju, kad će Marica početi da se dokazuje na tom nivou? Nije vise klinka. To me malo brine.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Zenske selekcije
Marica definitivnomercurial je napisao/la:Koja ce biti bolja igracica, Marica ili Melisa ?
Ne pratim zensku kosarku,, ali sam za njih dvije cuo pa me zanimalo. Vidim da Melisa ima neke strasne brojke, a sjecam se da ih je i Marica imala. U kojim klubovima su one trenutno ?
Ljudi dragi Melisa je ove godine tek izlazno god za u18, a prosle i ove godine odlicne brojke na u20 prvenstvima A div
nema potpisa
Strah me i pomisliti šta će Melisa raditi na U18 prvenstvu za mjesec dana...
Samo zdravlja i da ne bude povreda, sretno im svima u karijerama.
Samo zdravlja i da ne bude povreda, sretno im svima u karijerama.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Počinje, ako dobijemo idemo na holandiju, ako izgubimo idemo na rusiju. Ova pobjeda bi nam mnogo značila.
Penny Hardaway #1
Penny Hardaway #1
Koji vrag Melisa u nekoliko navrata u ove 3 utakmice ostaje gore da spava kada izgube loptu. Evo i sada, kao da je totalno briga sta ce se desiti u odbrani. Nerijetko protivnici iz 2. ili 3. pokusaja zavrsavaju svoje napade, a sve zbog takvih situacija.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Zato što nije robot, a zna da je Mara neće mijenjati. Ali djevojka je ubica realno.Federer17 je napisao/la:Koji vrag Melisa u nekoliko navrata u ove 3 utakmice ostaje gore da spava kada izgube loptu. Evo i sada, kao da je totalno briga sta ce se desiti u odbrani. Nerijetko protivnici iz 2. ili 3. pokusaja zavrsavaju svoje napade, a sve zbog takvih situacija.
Mara napravila male promjene i odma bolje izgledamo, Miseljic na klupu a umjesto nje Heljic koja je 2000. Godište i ima minimalno 4-5 skokova već.
Penny Hardaway #1
To i jeste problem, taj umor nas je kostao barem jedne dobijene utakmice. I evo, iste stvari se opet ponavljaju, pouka se nije izvukla.Tracy3McGrady je napisao/la: Zato što nije robot, a zna da je Mara neće mijenjati. Ali djevojka je ubica realno.
Mara napravila male promjene i odma bolje izgledamo, Miseljic na klupu a umjesto nje Heljic koja je 2000. Godište i ima minimalno 4-5 skokova već.
Penny Hardaway #1
Auu, sta Melisa izvuce. AFERIM!
- Slatinash_7
- Kontakt:
Melisa ko Teletovic,saraj trice,u odbranu ne idi,jer sta ces tamo..realno to mozda i jeste najbolje za nju i karijeru,da je jos zapaze,ali za repku i rezultat ovakva igra ne vodi nicemu(daj Boze da grijesim)
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
O tome ja i pricam.Slatinash_7 je napisao/la:Melisa ko Teletovic,saraj trice,u odbranu ne idi,jer sta ces tamo..realno to mozda i jeste najbolje za nju i karijeru,da je jos zapaze,ali za repku i rezultat ovakva igra ne vodi nicemu(daj Boze da grijesim)
Napadacki je ovo definitivno nasa najbolja utakmica na turniru, ali i dalje rezultat izjednacen. Razlog - katastrofalna odbrana, za koju je ponajvise 'zasluzna' Melisa.
Naidu bih ozenio.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Makar da odmori zadnji minut cetvrtine pa da sastavi sa pauzom,tu ubaciti i timeout ako moze i dobijes 4-5 minuta odmora makar..mnoge,a ne samo Melisa ne mogu vise meda na kasiku jer su stvarno preumorne..svidjaju mi se napadi na zonu,dosta kretnji,doduse puno se zuji malo meda daje,ali doci ce prilika za lagane poene iz tih kretnji
Slatina Bog i batina
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Vodiš 4 razlike 2 minuta do kraja prvog poluvremena i onda gubis 5 razlike na poluvremenu :s
Penny Hardaway #1
Penny Hardaway #1
Tradicija primanja trojki u zadnjim sekundama svih repr selekcija se nastavlja
nema potpisa
Yebem ti titu, pa nisi James da moras tri dana zaredom igrat po 40 minuta, a ni on toliko ne igra. U napadu je fino pogadjala, krenuo je sut i za to svaka cast, ali MORA je odmoriti po 5 minuta u oba poluvremena, jer ovako nenormalno trpi nasa odbrana. Evo danas ubacuje Saru i Milinu malo vise da igraju i djevojke odmah pokazale da nisu bas toliki panjevi, sto znaci da su morale igrati vise i u prethodne dvije utakmice (isti slucaj i sa ovom Krakickom). Umjesto Melise neka udje bilo ko, samo da igra odbranu. Nasi protivnici evo tri dana nakon pet minuta udju u bonus, a ove nase za cijelu utakmicu ne napravi vise od 7-8 faula. Mora to puno agresivnije!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.