FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sve ukupno ne pamtim kad je zadnji put bio ovako jak prelazni rok iz ove nase lige (Lendric, Petrak, Balic, Rustemovic, Bekic, Obradovic ....). Sasvim ok klubovi a nezvanicno 3 najbolja igraca lige jos nisu otisli - Duljevic, Stevanovic, Ordagic...
-
Coromandel
- Kontakt:
sa tim osjećajem se hrvem već neko vrijeme.zagorski je napisao/la:Fakat sam duboko zabrinut sta ce biti sa fk sarajevo. I ovo kazem bez imalo patetike.Evander je napisao/la:Nemam volje vise ni kritikovati sav ovaj jad i bijedu. Poslije rata klub je bio u boljoj situaciji nego danas. A svijetlo na kraju tunela se i ne nazire.
Ovom prilikom samo zelim da se posserem usta Valentinu.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
vjerujem da bi jedno ili dva ekstra pojačanja pomogla da se izvadimo.
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Sto se brinete ljudi, pa Cala ce nas opet odvesti u Evropu!
Mene je ljutnja i razocarenje poprilicno popustilo, jedva cekam da liga pocne, nedostaje mi vec nasa igra gdje se branimo na Kosevu, nedostaju mi napete situacije protiv Krupe i Metaleghe-a, nedostaje mi huk 2500 hiljade sa tribina, nedostaje mi prosetati od sredine istoka do prve kapije do juga da pisam, nedostaje mi policija koja je postaje brojnija od nas, nedostaje mi penal!
Hajde Cala povedi nas, pokazi nam taj strah od amaterski ekipa, objasni nam ga pa da te razumijemo.
Mene je ljutnja i razocarenje poprilicno popustilo, jedva cekam da liga pocne, nedostaje mi vec nasa igra gdje se branimo na Kosevu, nedostaju mi napete situacije protiv Krupe i Metaleghe-a, nedostaje mi huk 2500 hiljade sa tribina, nedostaje mi prosetati od sredine istoka do prve kapije do juga da pisam, nedostaje mi policija koja je postaje brojnija od nas, nedostaje mi penal!
Hajde Cala povedi nas, pokazi nam taj strah od amaterski ekipa, objasni nam ga pa da te razumijemo.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kad nam je zena na vrhu kluba, sta da ocekujemo? Hhahaha
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Celik doveo Kouadia, Bekic ce da bude rape. 
znaci dva kola jedan bod.
znaci dva kola jedan bod.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Raspadamo se...

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Pripremne utakmice, i europa nisu nikakvo mjerilo. U ligi ćemo izdominirat sa laganih 22-0-0 za početak.
Najbolji trener, najbolji igrački kadar, i najbogatiji klub u regionu. Bosanski Dinamo !
Sramota je šta nam rade od kluba. Po meni je najveći krivac Ihtijarević koji je sastavio ovu ekipu, koji smatra da je ova ekipa dovoljna za nešto ozbiljnije, a mi i nakon dvije godine lutanja pod njegovim vodstvom idalje njemu ne uručujemo otkaz.
Ovaj sportski segment koji jedino nas treba interesovat ne može napredovat dok su za transfere zaduženi Sabrina i Faruk. O video skautu ne treba trošit previše riječi.
Najbolji trener, najbolji igrački kadar, i najbogatiji klub u regionu. Bosanski Dinamo !
Sramota je šta nam rade od kluba. Po meni je najveći krivac Ihtijarević koji je sastavio ovu ekipu, koji smatra da je ova ekipa dovoljna za nešto ozbiljnije, a mi i nakon dvije godine lutanja pod njegovim vodstvom idalje njemu ne uručujemo otkaz.
Ovaj sportski segment koji jedino nas treba interesovat ne može napredovat dok su za transfere zaduženi Sabrina i Faruk. O video skautu ne treba trošit previše riječi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta mislite koliko ce raje doci protiv Zrinjskog? Ja mislim da bi moglo doci 5 milja ako odrade marketing kako treba
Ne zajebavam se
Ne zajebavam se
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ako vrate Benku i otjeraju Bekica 20 k minimalno.MortemHz je napisao/la:Sta mislite koliko ce raje doci protiv Zrinjskog? Ja mislim da bi moglo doci 5 milja ako odrade marketing kako treba
Ne zajebavam se
Al to su samo pusti snovi.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma kakav Benko nije budala, uziva u Ljubljani, plata veca nego kod nas, uredjena liga, nema pritiska sa tribina boli ga 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
dotlle smo stigli da se sprdamo sami sa sobom ... 
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Toliko je ozlojedenosti,razocarenja,beznadeznosti...Pantelija je napisao/la:dotlle smo stigli da se sprdamo sami sa sobom ...
- ThrillerHz
- Kontakt:
???ThrillerHz je napisao/la:Onaj osjecaj kad ti bivsi igrac naseg kluba potvrdi da najgore tek slijedi![]()
Sad slijedi početak u ligi kao i prethodnih godina, gubljenje bodova, pa onda smjene i borba za Evropu. Copy-paste.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- kupus army
- Kontakt:
Treba naci mjeru i u kritikama,prelazni rok je bio odlicno zapocet,Mico,Amar i Krste su odlicna pojacanja.Poraz od Zarie je nas je bas unazadio,izgubili smo ozbiljne pare za nase uslove,sta ce se dalje odvijati Bog zna,jedno je sigurno,a to je da trenutni roster ne moze iznijeti teret premier lige,posto vlasniku nismo ni na kraj pameti ne bi me cudilo da i ne dovedemo vise nikog.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Moraju nekoga dovesti, nekako se moze krpiti u sredi, ima igraca, ali u odbrani ne moze nikako.kupus army je napisao/la:Treba naci mjeru i u kritikama,prelazni rok je bio odlicno zapocet,Mico,Amar i Krste su odlicna pojacanja.Poraz od Zarie je nas je bas unazadio,izgubili smo ozbiljne pare za nase uslove,sta ce se dalje odvijati Bog zna,jedno je sigurno,a to je da trenutni roster ne moze iznijeti teret premier lige,posto vlasniku nismo ni na kraj pameti ne bi me cudilo da i ne dovedemo vise nikog.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- kupus army
- Kontakt:
Slazem se,ukupno sa Mujakicem imamo tri stopera,jos jedan je pod moranje.Mada mene licno sto se tice,ako ce doci neko da popuni broj bolje onda krpiti sa Perom i malim Mujakicem kad bude falio neko od startnih stopera.YNWA je napisao/la:Moraju nekoga dovesti, nekako se moze krpiti u sredi, ima igraca, ali u odbrani ne moze nikako.kupus army je napisao/la:Treba naci mjeru i u kritikama,prelazni rok je bio odlicno zapocet,Mico,Amar i Krste su odlicna pojacanja.Poraz od Zarie je nas je bas unazadio,izgubili smo ozbiljne pare za nase uslove,sta ce se dalje odvijati Bog zna,jedno je sigurno,a to je da trenutni roster ne moze iznijeti teret premier lige,posto vlasniku nismo ni na kraj pameti ne bi me cudilo da i ne dovedemo vise nikog.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- ElCartel11
- Kontakt:
Doci ce Dupovac kojeg smo tjerali prije par sezona, to je znak da napredujemo...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Doci ce Vukotic iz Krupe.kupus army je napisao/la:Slazem se,ukupno sa Mujakicem imamo tri stopera,jos jedan je pod moranje.Mada mene licno sto se tice,ako ce doci neko da popuni broj bolje onda krpiti sa Perom i malim Mujakicem kad bude falio neko od startnih stopera.YNWA je napisao/la:Moraju nekoga dovesti, nekako se moze krpiti u sredi, ima igraca, ali u odbrani ne moze nikako.kupus army je napisao/la:Treba naci mjeru i u kritikama,prelazni rok je bio odlicno zapocet,Mico,Amar i Krste su odlicna pojacanja.Poraz od Zarie je nas je bas unazadio,izgubili smo ozbiljne pare za nase uslove,sta ce se dalje odvijati Bog zna,jedno je sigurno,a to je da trenutni roster ne moze iznijeti teret premier lige,posto vlasniku nismo ni na kraj pameti ne bi me cudilo da i ne dovedemo vise nikog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.