HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- 
				UltrasMostar94
 - Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski
Odlični, kao neko sjećanje na stara vremena, ali mi je krivo ako izgubimo crne desove, jer su mi uvijek bili najjači.

- 
				PiazzaGrande

Ovo je treća garnitura, crni ostaju...UltrasMostar94 je napisao/la:Odlični, kao neko sjećanje na stara vremena, ali mi je krivo ako izgubimo crne desove, jer su mi uvijek bili najjači.
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
						Volim te bola'!
- 
				UltrasMostar94
 - Kontakt:

Ja bi ih stavio za domaći dres ovu sezonu, šta fali, a crni kao gostujući.PiazzaGrande je napisao/la:Ovo je treća garnitura, crni ostaju...UltrasMostar94 je napisao/la:Odlični, kao neko sjećanje na stara vremena, ali mi je krivo ako izgubimo crne desove, jer su mi uvijek bili najjači.
- 
				PiazzaGrande

Odlični, 75 KM...baš pristojna cijenaLillard je napisao/la:Čisti sex dresovi!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
						Volim te bola'!
- 
				PiazzaGrande

Ne bih ja, bijeli sa crvenom lentom je zakon... PlemićiUltrasMostar94 je napisao/la:Ja bi ih stavio za domaći dres ovu sezonu, šta fali, a crni kao gostujući.PiazzaGrande je napisao/la:Ovo je treća garnitura, crni ostaju...UltrasMostar94 je napisao/la:Odlični, kao neko sjećanje na stara vremena, ali mi je krivo ako izgubimo crne desove, jer su mi uvijek bili najjači.
Volim te bola'!
						Volim te bola'!
- 
				PiazzaGrande

Volim te bola'!
						Volim te bola'!
Dresovi su nam daleko najljepši u čitavoj državi 

Baka je ove već nosio 1994 godine

Jedino bi volio da vrate crvenu lentu na crni dres

Baka je ove već nosio 1994 godine
Jedino bi volio da vrate crvenu lentu na crni dres
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
						- 
				UltrasMostar94
 - Kontakt:

Dresovi su odlicni, bilo bi super kad bi izasli u ovim dresovima sutra ili u Mariboru.

- 
				UltrasMostar94
 - Kontakt:

Hrvoje Barišić novi igrač Zrinjskog, a i šuška se da bi Ordaga na kraju mogo u Zrinjski.

- tutankamon1905
 - Kontakt:

Misle li oni slat ikog na posudbu ili...znaci moguce je da pred pocetak sezone imamo u vezi Jamaka, Cavara, Pezera, Perisica, Cirjaka, Barisica i Ordagica za dvije pozicije. Previse i nepotrebno

- 
				UltrasMostar94
 - Kontakt:

Cirjak otpada 99% (da nestavljam 100% dok nije sluzbeno), broj 1 nimalo mu se ne pruza prilika, broj 2 stranac je (6 stranac) tako da i tu otpada pored Jovica, Matije, Slobe, Kukoca i Filipa. Ove li ici na posudbu to ne znam. Ali svi su dosta kvalitetni tako da smo dobili najbolje igrace na poziciju na koju smo se najvise zalili. Mozda je Barisic i neka zamjena za Kataneca jer je blizu odladmska, a Hrvoje moze igrat stopera.tutankamon1905 je napisao/la:Misle li oni slat ikog na posudbu ili...znaci moguce je da pred pocetak sezone imamo u vezi Jamaka, Cavara, Pezera, Perisica, Cirjaka, Barisica i Ordagica za dvije pozicije. Previse i nepotrebno
- 
				PiazzaGrande

Zrinjski-Igman
Bandic
Galic-Lastro-Lucic-Cosic
Perisic-Cirjak
Jazvin-M'husejnovic-Kukoc
Todorovic
1.pol 0-0

Bandic
Galic-Lastro-Lucic-Cosic
Perisic-Cirjak
Jazvin-M'husejnovic-Kukoc
Todorovic
1.pol 0-0
Volim te bola'!
						Volim te bola'!
- 
				PiazzaGrande

2.pol
Trifkovic---- Bandic
Barisic-----Perisic
Hajdarevic------Todorovic
Miketek----Cirjak
Bosnjak-----Cosic
Savic------M'husejnovic
Kraj 0-0

Trifkovic---- Bandic
Barisic-----Perisic
Hajdarevic------Todorovic
Miketek----Cirjak
Bosnjak-----Cosic
Savic------M'husejnovic
Kraj 0-0
Volim te bola'!
						Volim te bola'!
- 
				PiazzaGrande

Igleda da nema nista od one odluke saveza o smanjenju broja stranaca na 4 u zapisniku...Ostaje kao i do sada, da se moze u zapisniku za utakmicu voditi 6 stranaca...To je dobro...

Volim te bola'!
						Volim te bola'!
- tutankamon1905
 - Kontakt:

Mogli su sacekat dok ispadnu svi iz europe pa da onda donijet odluku da ipak ne moras tolko pazit na strance. Koja cirkus liga

- 
				UltrasMostar94
 - Kontakt:

Sta je ovo protiv Igmana, nismo usli u golgeteraku formu nikako, cak nam to ne polazi za rukom protiv Igmana. Od Lige za Prvaka golove na misice postizemo, kako Baka kaze trebamo "propisat krv" da zabijemo gol. I to me brine mozemo mi biti kvalitetniji ali treba zabit 2-3 gola....

- tutankamon1905
 - Kontakt:

Nogomet se ne moze igrat bez napadaca. Mislim moze ako imas igrace ko barcelona i real pa mozes kemijat kako hoces. Kajkut je meni drama drag i nek je osto tu, ali za klupe. To je sad igrac za onakve situacije ko u Bijeljini...nikako za prve postave. Bojim se samo da mozda ne postoji neki dogovor da ce bit prvi napadac, a ne klupiran ko prosle sezone... jer mi je bilo cudno kako to da igrac koji je skoro sto posto otiso odjednom ostaje...ovo baljezgam, ali ide ka tome
Ordagica bi bilo steta propustit, al bi u ovom trenutku vise volio napadaca..ali provjerenog. Lagano vec osip dobijam od prinova

Ordagica bi bilo steta propustit, al bi u ovom trenutku vise volio napadaca..ali provjerenog. Lagano vec osip dobijam od prinova
- 
				UltrasMostar94
 - Kontakt:

Ne znam sto bi nam toliko Ordaga bio potreban, to bi bilo istiskivanje Cavara iz postave, a tu jos imamo Perisica i Cirjaka, a defanzivno Jamaka, Pezera i Barisica. Po meni je neki napadac prioritet. Meni je Kajkut strasan kao vezni igrac, svaku je loptu primio na sredini, lako se oslobadja igraca, ali nema skok i ne snalazi se u sesnastercu, bolji je bio od Bilbije u toj fazi razigravanja. U ovom porazu smo pokazali da smo daleko kvalitetniji od Sarajlija, eno jucer se Zeljo svim snagama branio, a to AIK objerucke prihvatio i sta im znaci 0:0 kad ce ih u Svedskoj razbit 2 3 razlike, mi smo barem pokazali igru, i vjv cemo se za titulu borit sa Sirokim. A ako jos dovedemo kilera, imamo se pravo nadat 3 titulu zaredom.tutankamon1905 je napisao/la:Nogomet se ne moze igrat bez napadaca. Mislim moze ako imas igrace ko barcelona i real pa mozes kemijat kako hoces. Kajkut je meni drama drag i nek je osto tu, ali za klupe. To je sad igrac za onakve situacije ko u Bijeljini...nikako za prve postave. Bojim se samo da mozda ne postoji neki dogovor da ce bit prvi napadac, a ne klupiran ko prosle sezone... jer mi je bilo cudno kako to da igrac koji je skoro sto posto otiso odjednom ostaje...ovo baljezgam, ali ide ka tome
Pardon na upadu...
Je li igrate domace utakmice nedjeljom ili subotom?
Mislim iskljucivo na drugo kolo...

Je li igrate domace utakmice nedjeljom ili subotom?
Mislim iskljucivo na drugo kolo...
					Zadnja izmjena: york, dana/u 15 jul 2017, 11:02, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.