Eh da je to tako laganoZagor je napisao/la:Ako vrate Benku i otjeraju Bekica 20 k minimalno.MortemHz je napisao/la:Sta mislite koliko ce raje doci protiv Zrinjskog? Ja mislim da bi moglo doci 5 milja ako odrade marketing kako treba
Ne zajebavam se
Al to su samo pusti snovi.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A koga mi nismo tjerali? Sad se zali za Benkom i o njemu se jedno vrijeme na forumu svasta pisalo.ElCartel11 je napisao/la:Doci ce Dupovac kojeg smo tjerali prije par sezona, to je znak da napredujemo...
Što je najgore, mi u ovom jadu od lige vjerovatno imamo i najboljih 11, ali ova ekipa je toliko pickasta i luzerska da ne garantuje ni da će evropu izboriti
Dani kad s nostalgijom budemo pisali o Rustemoviću će bit zadnji dani kluba, i u tom slučaju ga treba zvanično ugasit.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
bordobijeli
- Kontakt:
Jbt nisam ni vidjeo do sad i oni ispali od nekih levata . mi da smo doveli Benku,Tomica,Brkica trazili bi grupnu fazu ima gorih i od nas kuknjavaElCartel11 je napisao/la:Ma kakav Benko nije budala, uziva u Ljubljani, plata veca nego kod nas, uredjena liga, nema pritiska sa tribina boli ga
Nažalost mislim i da će posjeta debeeelo opasti ove sezone. Bukvalno kad god se uspjela nafurati raja koja rijetko dolazi na utakmice da dodje, oni su im priredili bol za oci i razočarenje. Kako da ja pitam sad druga koji je bio protiv Zrinjskog i sad protiv Zarie hoćel opet sa mnom na utakmicu ? Pitanje je samo kojom psovkom će odgovoriti
Ja bi tu jos dodao Edisa,Abdulaha i Dinu. I vjeruj mi da ih dosta raje vec sa nostalgijom spominje,tako da nije daleko dan kad ce se i Rustem na taj nacin spominjati vjeruj mi.skoroalen je napisao/la:Dani kad s nostalgijom budemo pisali o Rustemoviću će bit zadnji dani kluba, i u tom slučaju ga treba zvanično ugasit.
To će biti samo kad ja napišem elegiju o Hrustemoviću.skoroalen je napisao/la:Dani kad s nostalgijom budemo pisali o Rustemoviću će bit zadnji dani kluba, i u tom slučaju ga treba zvanično ugasit.
miky_hz je napisao/la:Sad citam na FB vijest za Rahmu kad ispod frajer komentarise,preziva se frajer Hrustemovic,umro sam
Ovo sam tek sad pročitao.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Za Benku smo govorili da svaku utakmicu ima 5 zicera, a da po jedan go, da nam treba neko sa boljom realizacijom...sjecate se koliko je puta imao situaciju da samo postavi nogu i gol je, a on promasi cijelu loptu...nama niko ne valja, al kad ode uvijek zalimofks74 je napisao/la:A koga mi nismo tjerali? Sad se zali za Benkom i o njemu se jedno vrijeme na forumu svasta pisalo.ElCartel11 je napisao/la:Doci ce Dupovac kojeg smo tjerali prije par sezona, to je znak da napredujemo...
- ElCartel11
- Kontakt:
Pa dobro jesu ispali ali sasvim nova ekipa, novi trener koji to jos mora posloziti fino, vidjela se je ta neuigranost. Ali oni barem imaju igrace od kojih mozes ocekivati nesto i mozes upravi oprostiti ispadanje iz Evrope kad znas, da ako se kockice sve fino posloze mozes imati ekipu boli glava. Sta kod nas ocekivati kad bekovi ne znaju centrirati, vezna linija ne zna zadrzati loptu, a napadacima treba 10 prilika za gol.bordobijeli je napisao/la:Jbt nisam ni vidjeo do sad i oni ispali od nekih levata . mi da smo doveli Benku,Tomica,Brkica trazili bi grupnu fazu ima gorih i od nas kuknjavaElCartel11 je napisao/la:Ma kakav Benko nije budala, uziva u Ljubljani, plata veca nego kod nas, uredjena liga, nema pritiska sa tribina boli ga
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
ispali od FINACA .... a mi od MOLDAVACA ... nebo i zemlja ... hjk helsinki je vrj im jos par dobrih klubova... MOLDAVIJA i finska nisu uporedive
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ne mozes igrati sa dva stopera polusezonu, neozbiljno je da Mujakic bude treci stoper, a Peru bi uskoro mogli i na gol staviti.kupus army je napisao/la:Slazem se,ukupno sa Mujakicem imamo tri stopera,jos jedan je pod moranje.Mada mene licno sto se tice,ako ce doci neko da popuni broj bolje onda krpiti sa Perom i malim Mujakicem kad bude falio neko od startnih stopera.YNWA je napisao/la:Moraju nekoga dovesti, nekako se moze krpiti u sredi, ima igraca, ali u odbrani ne moze nikako.kupus army je napisao/la:Treba naci mjeru i u kritikama,prelazni rok je bio odlicno zapocet,Mico,Amar i Krste su odlicna pojacanja.Poraz od Zarie je nas je bas unazadio,izgubili smo ozbiljne pare za nase uslove,sta ce se dalje odvijati Bog zna,jedno je sigurno,a to je da trenutni roster ne moze iznijeti teret premier lige,posto vlasniku nismo ni na kraj pameti ne bi me cudilo da i ne dovedemo vise nikog.
Nekoga moraju dovesti.
U to nema sumnje, imali su odlicnu priliku vratiti dobro atmosferu oko kluba, ali po obicaju su se potrudili da to upropaste.mirzatele je napisao/la:Nažalost mislim i da će posjeta debeeelo opasti ove sezone. Bukvalno kad god se uspjela nafurati raja koja rijetko dolazi na utakmice da dodje, oni su im priredili bol za oci i razočarenje. Kako da ja pitam sad druga koji je bio protiv Zrinjskog i sad protiv Zarie hoćel opet sa mnom na utakmicu ? Pitanje je samo kojom psovkom će odgovoriti
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Da nas hoce kinez kome prodat, al cini mi se da je i onaj fudo( kako se vec zvao) odustao od nas.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sad kad naši Mahmutovića zaganjaju, slobodan je.
Kaže ne, a misli da.BelminM23 je napisao/la:Sad kad naši Mahmutovića zaganjaju, slobodan je.
-
nukleusmember
- Kontakt:
ja sam odavno smanjio sva očekivanja,tako da bi mi špica bila da moderator foruma vrati majkla npr
VVVBK
VVVBK
U pravu si. Pogotovo za Ibraka, kad sad čujem priče "on je barem dovodio kapitalce i znao prodat igrača". Al' koliko je sebe ugradio u sve to? Čovjek je ostavio zgarišta u svakom klubu kroz koji je prošao.zagorski je napisao/la:Ja bi tu jos dodao Edisa,Abdulaha i Dinu. I vjeruj mi da ih dosta raje vec sa nostalgijom spominje,tako da nije daleko dan kad ce se i Rustem na taj nacin spominjati vjeruj mi.skoroalen je napisao/la:Dani kad s nostalgijom budemo pisali o Rustemoviću će bit zadnji dani kluba, i u tom slučaju ga treba zvanično ugasit.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ocekujem duplu krunu, jer je zrinjski pravo oslabljen kao i zeljo, dok smo mi malo jaci u odnosu na proslu sezonu...
siroki bi mogao da iznenadi kao i doboj kakanj i krupa...
Možemo do duple!OsmanhodzicBuco je napisao/la:Ocekujem duplu krunu, jer je zrinjski pravo oslabljen kao i zeljo, dok smo mi malo jaci u odnosu na proslu sezonu...siroki bi mogao da iznenadi kao i doboj kakanj i krupa...