Borac će završit u top 4 ove sezone. Živi bili pa vidjeliOsmanhodzicBuco je napisao/la:Ocekujem duplu krunu, jer je zrinjski pravo oslabljen kao i zeljo, dok smo mi malo jaci u odnosu na proslu sezonu...siroki bi mogao da iznenadi kao i doboj kakanj i krupa...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Šta će argentinci...
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Čuj dupla, čuj trofeji sa ekipom koja nema glavu i rep, sezona će počet i na početku ćeš već morat krpit ekipu, širinu nećeš imat. Ovaj može igrat ovo, ovaj može ono, kod nas svi igrači imaju po 2-3 pozicije, nije ni čudo što su igrači na terenu pogubljeni.
Evo duže vrijeme imamo kostur ekipe, kao naša prednost je što smo uigrani, jest k urac, mi još ne znamo korner i prekid izvest a kamoli neku akciju izvesti da izradiš protivnika i iz igre postigneš par golova. Borac tek sklopi ekipu, Zrinjski će dosta promjeniti, kone isto, i uopste ništa ljepše nećemo igrat od tih tek formiranih ekipa i ekipa koje su dosta mjenjali, nećemo imati više izrađenih akcija, niti imati neku prednost, niti izgledati kao da imamo najmanje promjena u prvih 11 od ostalih.
Mi nismo ništa jači nego prošle sezone, ništa ispravili nismo, opet će se morat krpit, opet nemamo širinu... bez obzira koliko drugi mjenjali, mi ćemo se patit i protiv najmanjih ekipa poput GOSKa, Viteza i sličnih.
Vidim opet se i pritisak spominje, kakav ba pritisak, koliko puta si vodio od početka utakmice (Krupa, Radnik, evo i Zaria..), imaš odmah prednost na početku, odličnu podršku i vjetar u leđa, nema više pritiska, uživaš u igri, lomiš protivnika ALI da imaš kvalitet, pošto nemaš kvalitet, glavu i rep, širinu i konsntnost, reći ćemo da je to pritisak, lagati ćemo sami sebe i prebaciti lopticu na navijače.
Ja mislim kada bi naprimjer zamjenili komplet ekipu sa Krupom (lupam), da bi isto, slično prošli sa rezultatima kao i sa ovom ekipom koju trenutno imamo. Ovu našu poluekipu izvlači ime, tradicija i respekt protivnika, a da smo kvalitetniji od Krupe, Slobode, tek formirane ekipe Borca... i nismo, sve je to u pet deka.
Nama trebaju 4 igrača minimum da bi to na nešto ličilo. VEZNI, STOPER, NAPADAČ I LIJEVI BEK!!!
Evo duže vrijeme imamo kostur ekipe, kao naša prednost je što smo uigrani, jest k urac, mi još ne znamo korner i prekid izvest a kamoli neku akciju izvesti da izradiš protivnika i iz igre postigneš par golova. Borac tek sklopi ekipu, Zrinjski će dosta promjeniti, kone isto, i uopste ništa ljepše nećemo igrat od tih tek formiranih ekipa i ekipa koje su dosta mjenjali, nećemo imati više izrađenih akcija, niti imati neku prednost, niti izgledati kao da imamo najmanje promjena u prvih 11 od ostalih.
Mi nismo ništa jači nego prošle sezone, ništa ispravili nismo, opet će se morat krpit, opet nemamo širinu... bez obzira koliko drugi mjenjali, mi ćemo se patit i protiv najmanjih ekipa poput GOSKa, Viteza i sličnih.
Vidim opet se i pritisak spominje, kakav ba pritisak, koliko puta si vodio od početka utakmice (Krupa, Radnik, evo i Zaria..), imaš odmah prednost na početku, odličnu podršku i vjetar u leđa, nema više pritiska, uživaš u igri, lomiš protivnika ALI da imaš kvalitet, pošto nemaš kvalitet, glavu i rep, širinu i konsntnost, reći ćemo da je to pritisak, lagati ćemo sami sebe i prebaciti lopticu na navijače.
Ja mislim kada bi naprimjer zamjenili komplet ekipu sa Krupom (lupam), da bi isto, slično prošli sa rezultatima kao i sa ovom ekipom koju trenutno imamo. Ovu našu poluekipu izvlači ime, tradicija i respekt protivnika, a da smo kvalitetniji od Krupe, Slobode, tek formirane ekipe Borca... i nismo, sve je to u pet deka.
Nama trebaju 4 igrača minimum da bi to na nešto ličilo. VEZNI, STOPER, NAPADAČ I LIJEVI BEK!!!
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Eto sada će barem igrati rasterećeno i na Koševu jer neće biti "pritiska" kao ranije, barem ne od onih 800 standardnih bolesnika! 
Hajde da se i ja osvrnem na desavanja i trenutnu situaciju u vasem klubu, koji mi je drag kao i moj rodjeni klub. Prije utakmice u Moldaviji htjedoh napisat nekoliko rijeci o golmanu Pavlovicu, ali mi se ne dade, ali sve sto sam mislio napisati o njemu moze se iskazati jednom recenicom. Bojan Pavlovic ne smije biti prvi golman niti jednog amaterskog kluba a kamoli ne velikana kakav je FK Sarajevo. Nakon dvomeca ispostavilo se da sam bio u pravu. Ljudi moji kako treneri Sarajeva ne vide da se radi o pijanduri koja ima 15 kilograma viska i pivski stomak. O refkeksima da ne pricam, kao i njegovim paradama poslije kojih 30 sekundi ustaje sa trave. Almir Bekic, sjecam se da sam tog igraca gledao na desnom krilu u ekipi Slobode, divio se njegovoj tehnici i driblinzima, a onda shvatim da on ne zna centrirati loptu, ali ne bukvalno ne zna. Ne znam sta vise reci Crnkic koji uzima da sutira kljucni penal, (Melunovic style) a prethodno biva protjeran iz drzave zbog promasaja praznog gola, bas hrabar decko nema sta... Mehmed Janjos, slozit cete se da nije isto psovati legendi kluba i nekom drugom treneru zbog losih rezultata, mudar potez uprave, staviti legendu na mjesto trenera, duze traje od ovih standardnih.
Bojan sad pijandura a prije 3 mjeseca je bio kralj, lider, neko kome trebamo spomenik podići.MrBean je napisao/la:Hajde da se i ja osvrnem na desavanja i trenutnu situaciju u vasem klubu, koji mi je drag kao i moj rodjeni klub. Prije utakmice u Moldaviji htjedoh napisat nekoliko rijeci o golmanu Pavlovicu, ali mi se ne dade, ali sve sto sam mislio napisati o njemu moze se iskazati jednom recenicom. Bojan Pavlovic ne smije biti prvi golman niti jednog amaterskog kluba a kamoli ne velikana kakav je FK Sarajevo. Nakon dvomeca ispostavilo se da sam bio u pravu. Ljudi moji kako treneri Sarajeva ne vide da se radi o pijanduri koja ima 15 kilograma viska i pivski stomak. O refkeksima da ne pricam, kao i njegovim paradama poslije kojih 30 sekundi ustaje sa trave. Almir Bekic, sjecam se da sam tog igraca gledao na desnom krilu u ekipi Slobode, divio se njegovoj tehnici i driblinzima, a onda shvatim da on ne zna centrirati loptu, ali ne bukvalno ne zna. Ne znam sta vise reci Crnkic koji uzima da sutira kljucni penal, (Melunovic style) a prethodno biva protjeran iz drzave zbog promasaja praznog gola, bas hrabar decko nema sta... Mehmed Janjos, slozit cete se da nije isto psovati legendi kluba i nekom drugom treneru zbog losih rezultata, mudar potez uprave, staviti legendu na mjesto trenera, duze traje od ovih standardnih.
Znaš ti nas,j... ti nas
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.
- Orangina85
- Kontakt:
Nedavno se Cala poprilicno iznenadio vezano za te price. Saznao je da je najveca plata u sampionskoj generaciji bila 3000KM. To mu je reklo par igraca iz te generacije. Tu se ne ubrajaju Delac i Benko koje nismo mi placali. Tako kad se saberu cifre iz tog nekog mandata Ibrakovica i nema puno tu prostora za ugradjivanja i talove koliko se prica. Prve velike plate, za nas pojam, su krenule od Stepanova a i to su bile plate od 5000eur sto za te igrace i nisu neke cifre.skoroalen je napisao/la:U pravu si. Pogotovo za Ibraka, kad sad čujem priče "on je barem dovodio kapitalce i znao prodat igrača". Al' koliko je sebe ugradio u sve to? Čovjek je ostavio zgarišta u svakom klubu kroz koji je prošao.zagorski je napisao/la:Ja bi tu jos dodao Edisa,Abdulaha i Dinu. I vjeruj mi da ih dosta raje vec sa nostalgijom spominje,tako da nije daleko dan kad ce se i Rustem na taj nacin spominjati vjeruj mi.skoroalen je napisao/la:Dani kad s nostalgijom budemo pisali o Rustemoviću će bit zadnji dani kluba, i u tom slučaju ga treba zvanično ugasit.
Ne branim i pravdam Ibrakovica i ne bih zelio neki njegov povratak u klub.
Dok mi je sa druge strane neupitan tal Jesica sa brazilcima i sa Simeunovicem. Cak i Selimovic i Hurtic sa dovodjenjem Balica, Cetkovica, Saida...
Zna li iko hoće li biti kakvih prijateljskih utakmica uskoro?
Objektivno, rijetki su razlozi za optimizam u novoj sezoni.
Objektivno, rijetki su razlozi za optimizam u novoj sezoni.
Sinoć ulazim u kafić u Ilijašu, kad sjedi neki brat u dresu Cezara
original dres, s utakmice neke valjda, gdje li je njega nafat'o Bog zna.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I to bas njega, nije dva puta usao jbtskoroalen je napisao/la:Sinoć ulazim u kafić u Ilijašu, kad sjedi neki brat u dresu Cezaraoriginal dres, s utakmice neke valjda, gdje li je njega nafat'o Bog zna.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zato sam se i ibretio hahahahaMortemHz je napisao/la:I to bas njega, nije dva puta usao jbtskoroalen je napisao/la:Sinoć ulazim u kafić u Ilijašu, kad sjedi neki brat u dresu Cezaraoriginal dres, s utakmice neke valjda, gdje li je njega nafat'o Bog zna.
Nije popularan, bilo mu lahko do njega doci.skoroalen je napisao/la:Zato sam se i ibretio hahahahaMortemHz je napisao/la:I to bas njega, nije dva puta usao jbtskoroalen je napisao/la:Sinoć ulazim u kafić u Ilijašu, kad sjedi neki brat u dresu Cezaraoriginal dres, s utakmice neke valjda, gdje li je njega nafat'o Bog zna.
- ElCartel11
- Kontakt:
Sta ce Cali prijateljske kad bi i u tim utakmicama ufuravao iste igrace, formaciju i taktiku 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kad nas demantuju sve, past ce Zrinjski ko od sale 
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nece cala da otkriva karte konkurentimaElCartel11 je napisao/la:Sta ce Cali prijateljske kad bi i u tim utakmicama ufuravao iste igrace, formaciju i taktiku [emoji38]
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Cala da nije dobio obecanje da ce dobiti pojacanja, nebi ostao na klupi. Zato nemojte prozivati covjeka bez veze.
- Evolution87
- Kontakt:
Ok, dobio obecanje. Jesu mu ispunili to obecanje i zasto nisu? Zasto javno ne kaze da odstupa sa klupe zbog neispunjenih obecanja od strane uprave?fks74 je napisao/la:Cala da nije dobio obecanje da ce dobiti pojacanja, nebi ostao na klupi. Zato nemojte prozivati covjeka bez veze.
Vjerujem da bi ga u tom slucaju sve i jedan navijac vise cijenio.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
-
RichmanBiH
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

ako mu zimus i sad nisu ispunili obecanje, fino izadje u javnost kaze "nista nisu ispunili, ja ne mogu s ovom ekipom da radim i dajem otkaz"Evolution87 je napisao/la:Ok, dobio obecanje. Jesu mu ispunili to obecanje i zasto nisu? Zasto javno ne kaze da odstupa sa klupe zbog neispunjenih obecanja od strane uprave?fks74 je napisao/la:Cala da nije dobio obecanje da ce dobiti pojacanja, nebi ostao na klupi. Zato nemojte prozivati covjeka bez veze.
Vjerujem da bi ga u tom slucaju sve i jedan navijac vise cijenio.
ali ne, draga para, fin posao
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, mire971, Napapijri, PingoFTW, Tatamata1946, trunks1946 i 28 gostiju.