Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Mig_Mig
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Mig_Mig » 11 jul 2017, 00:13

Pogba je napisao/la:Navodno sutra Marotta putuje da se realizira transfer. :pray:

Igračina koja se davno mogla dovesti, još onda kada smo bili u grupi sa Šahtarom sam priželjkivao nekog od trojca Miki, Texeira, Costa. Ali eto, često kasnimo, a tada smo i gledali da prolazimo jeftino. Juventus nije dugo ovako kvalitetno krilo doveo i to hrabri, upravo ovaj tip igrača hronično fali i konačno mi se želja ispunjava, da dođe konkretno igrač definisane pozicije i kvaliteta, igrač koji stvara višak, dribla i koji ima brzinu superiornu u odnosu na sve igrače u ligi skoro. Mnogo puta sam bio dosadan s tim da smo u velikom broju mečeva zadnjih godina znali imati svega 3 ili 4 ofanzivna igrača na terenu i bit će mi drago da se trend promijeni. Costa-Bernardeschi-Pjaca-Cuadrado, uz Dybalu te malog Orsolinia koji će na pozajmicu, ovo je odlično i pravi put. Juana nadam se neće prodati jer bi u nekim mečevima bilo brutalno gledati njega i Costu po krilima. :shock:

Pjaca je recimo enigma, i prije povrede nije imao vremena da se prilagodi i bio je generalno strano tijelo u ekipi, solista, tako da sada kada neće biti spreman ni za početak sezone sigurno je da Juana ne trebaju prodati, a pogotovo ne Milanu što se spominje kroz medije.

Ako se uspiju dovesti i Costa i Berna onda će veznjak biti sigurno low cost. A iskreno bih ja volio top veznjaka. Ruku na srce, neko rješenje od 20-30M sa dobrim karakteristikama će biti dovoljno. Bitno je apsolutno dovesti nekoga ko može igrati na nivou Juventusa, Lp, a da igre ne trpe.

Ostaje desni bek, ako se pogode krila i vezni ta pozicija možda neće biti problem da se da i nekom "anonimnijem" igraču.

Orsolini je po meni velika budućnost, treba ga kaliti samo jednu sezonu i vratiti ako se iole pokaže.

Napad, Schick bi morao ostati, fali nam napadač, ali mi zastoj oko objave transfera govori da možda razmišljaju da ga ostave na pozajmici što bi bilo po meni loš potez.
Je.eno ako si ti zadovoljan. :) Slicno razmisljamo, problem za Pjacu, zestoka konkurecija a mozda sa ovim i Mandzo seli na klupu kao zamjena Gonzalu. Ovaj igrac u sredini nije toliko na moranje ako Marchisio bude na 100%. E ta pozicija desnog bocnog uhu, Matia ili ovaj mali iz Valencie, treba probati kao sa Sandrom. Uglavnom, niko se nije zasitio, Marota i kompanija rade puno parom i jedva cekamo pocetak sezone.
Max Allegri

Pogba

Post Postao/la Pogba » 11 jul 2017, 00:20

Kao što reče GDM, Juan bi trebao ostati.

Naime, imamo jednu anomaliju da sada bi u ekipi mogli imati Dybalu, Schiscka, Costu, Bernardeschia i Orsolinia na krilima + Sandra na beku i svi su prirodni ljevaci :) . Dakle, Juan je jedini na tom dijelu terena dešnjak, uz Pjacu.

Ako dovedu oba krila (Costa i Berna) onda bi Mandži bilo bolje biti vice Higuain (što mu neće biti baš drago). Tada bi Schick mogao ostati na pozajmici i mislim da zato nije ozvaničen transfer. Opet, druga opcija je posuditi Pjacu, ali to mislim da nije opcija koju su razmatrali.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 11 jul 2017, 00:31, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 jul 2017, 00:24

Pjaca ako nece biti standardan neka ga posude bolje. U neki klub Serie A koji nije rival da momak procepi u ovoj ligi. Bolje to nego da sjedi jer bi to definitivno vodilo tome da ce stagnirati ili propasti. Nadam se da se varam ali nije dobro da u ovim godinama on nesto ulazi 10-15 minuta. Ako imas muda ubaci ga od starta ako nemas pusti ga neka igra..

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 11 jul 2017, 02:40

Welcome DC
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 11 jul 2017, 08:55

Nebi me cudilo da Mandzo i nakon sto je tek potpiso produzenje zatrazi transfer kad vidi konkurenciju na krilima.....ja bi to najiskrenije volio....dobar je igrac al moze usrat atmosferu u ekipi pogotovo ako bude nezadovoljan minutazom....Prodat njega , ostavit Schika da se razvija pravilno kod nas kao zamjena Pipiti i ostavit kokos ...

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 11 jul 2017, 09:17

Mandzo ce se izboriti za svoje minute bez ikakvih problema. Za razliku od svih drugih klubova on je u Juventusu cijenjen, a sam on pokazuje zahvalnost za to. Pricamo o jednom o najboljih igraca prosle sezone i definitivno najvecim iznenadjenjem sezone, jer su svi kontali da ce ga Higuain zalijepit za klupu.

Mandzo je institucija, je'es ostale p+dere :salut: :salut:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 11 jul 2017, 09:24

Ako Higuain bude spreman kao sto se ocekuje, bojim se da ce Schik imati vrlo malo sanse za igru na prirodnoj poziciji. S druge strane vjerovatno se ne dovode dva krila i ostavlja Cuadrado da bi Mandzo na kraju igrao tu poziciju opet. Realno valjao nam je na dosta utakmica, najvise defanzivno, ali u nekim bitnim je bio igrac manje u napadu. Ja ga volim i cijenim jako, bez takvih igraca ne mozes biti pobjednik, ali ako zelimo napredovati onda ne smije biti vise tih prinudnih rjesenja.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 11 jul 2017, 09:39

Italia je napisao/la:Mandzo ce se izboriti za svoje minute bez ikakvih problema. Za razliku od svih drugih klubova on je u Juventusu cijenjen, a sam on pokazuje zahvalnost za to. Pricamo o jednom o najboljih igraca prosle sezone i definitivno najvecim iznenadjenjem sezone, jer su svi kontali da ce ga Higuain zalijepit za klupu.

Mandzo je institucija, je'es ostale p+dere :salut: :salut:

Niko ne spori njegove kvalitete , ako ce pristat da igra na kapaljku , tj u kupu i u vaznim tekmama po 10-15 min nemam onda nista protiv....al poznavajuci njegov temperament tesko da ce se time zadovoljit....ako cemo ga opet gledat ko krilo , onda koji qurac se i dovode krila ....tako da je najpametnije po meni da ga se proda dok je na cijeni....i da lagano guras Schika u vatru tj. da momak dobija njegove minute...

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 11 jul 2017, 09:44

Pa Higuain ga i jest zalijepio na klupu na poziciji napadaca... isto kao sto je i on moratu klupirao sezonu prije... tek poslije se mandzo transformisao u krilo...
Realno pored bernardeschia, coste i cuadrada on nema sta tu da trazi... za klasu je slabiji od njih na krilu... pogotovo od coste trenutno... ovako mu ne gine klupa tri puta boljem higuainu i nekih max 20 utakmica u ligi, uz kup i mrvice u LP...

Najbezbolnije rjesenje je njega prodati dok jos nesto vrijedi... napad nista, ali bas nista nece izgubiti njegovim odlaskom (msm da je tu negdje po golovima sa schickom koji je igrao mnogo manje minuta), na krilu dolaskom novih igraca je svakako bespotreban... jedino sto ce defanziva trpiti i alex sandro, jer nesto ne vjerujem da costa i bernardeschi igrati dobru odbranu kao on... zapravo nece sigurno...
Dakle prodati ga dok se jos moze uvaliti za 20 tak miliona, sljedeće sezone bice kasno jer nece imati minuta, bice nezadovoljan itd...

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 11 jul 2017, 10:04

Očekuje se i bernardeschi da bude završen prije 16. Jula zbog turneje u mexicu (marotta ide sa igracima), a i zbog toga da bude u pogonu za prvu pravu prijateljsku utakmicu protiv barce 23.7.....

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 11 jul 2017, 10:11

Kad se ostali vracaju ?

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 11 jul 2017, 10:27

Zadnji trebaju doci Brazilci i Argentinci, odnosno jedan Brazilac Alex Sandro, i Costa koji ce doci najvjerovatnije sutra da potpise ugovor... Ovi ostali reprezentativci koji su igrali kvalifikacije u junu su valjda vec trebali biti tu, ne znam sto vec nisu dosli... mada ce oni doci vjerujem cisto tek prije turneje, jer eto prvi Mandzo peca po Slavoniji...

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 11 jul 2017, 10:47

Mandžo će milijardu posto biti prvi izbor na lijevom krilu, to je već riješeno. Costa desno, Cuadrado zamjena, Bernardeschi može sve tri pozicije igrati, Pjaca također, Schick za Higuaina zamjena. 8 igrača za 4 pozicije, to je tamam, rotiraće ih Max odlično.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 11 jul 2017, 13:14

Nisam siguran koliko dobijamo a koliko gubimo igranjem mandze na lijevom krilu.

Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
#ALLEGRIOUT

bezrabotni
Kontakt:

Post Postao/la bezrabotni » 11 jul 2017, 13:17

Marotta u Minhenu, gotovo je dakle za Costu. Dobar transfer. Još Bernardeschi, desni bek i veznjak i ne diraj ništa. Može doduše i rezervni golman.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 11 jul 2017, 15:32

slika

Gotovo :thumbup:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Pogba

Post Postao/la Pogba » 11 jul 2017, 15:34

Il brasiliano arriverà in bianconero in prestito con obbligo di riscatto a 40 milioni. Domani, Douglas Costa farà le visite mediche.
:opaopa:

Navodno je posudba oko 6M + 40 za otkup, dakle 46 kao što se i spominjalo u medijima.

#MaxOUT

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 11 jul 2017, 15:44

IlCapitano je napisao/la:Mandžo će milijardu posto biti prvi izbor na lijevom krilu, to je već riješeno. Costa desno, Cuadrado zamjena, Bernardeschi može sve tri pozicije igrati, Pjaca također, Schick za Higuaina zamjena. 8 igrača za 4 pozicije, to je tamam, rotiraće ih Max odlično.
Nakon finala i onog sto se desilo, ne bi bio siguran da je tako kako ti kazea. Iako se ne cini lose to sto si napisao, cak sta vise odlicno je. Leminu poslati u Valenciu za ovog malog i sa Matuidiem zavrsiti pricu. Sad za sad izgleda savrseno.
Max Allegri

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 jul 2017, 15:46

Pa taj bek iz Valencie bi bio vrh, ja sve kontam nesto da je to suplja. Ali se nadam da nije i da ima istine u tome sto se pise..

Pogba

Post Postao/la Pogba » 11 jul 2017, 15:51

:opaopa:

#MaxOUT

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.