Uzet cemo mi njih, cisto da se nastave dobri odnosi sa nasim razvojnim klubomKayserSose je napisao/la:Ako ste odustali od igre s krilima , za koga onda mi spremamo Dembu i Pulišića???
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re:FC Bayern München
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Re: FC Bayern München
Pa za Barcu, Manu, Chelsea... u bayu će doći ako ispadnu iz rostera.KayserSose je napisao/la:Ako ste odustali od igre s krilima , za koga onda mi spremamo Dembu i Pulišića???
Objavljeno je na zvanicnom twitter profilu, 2 godine posudba.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Uz pravo otkupa
Jako dobar posao, nisu bacali velike novce.
Svaka cast na ovakvom potezu.
Jako dobar posao, nisu bacali velike novce.
Svaka cast na ovakvom potezu.
Mia San Mia
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Samo treba vidjeti koja je cijena dogovorena za otkup na kraju posdbe, ali win win za vas kako god, vrijeme je bilo da i Real bude donji u nekom transferu 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- muhamedhulk
- Kontakt:
10+35
Tata-mata za sve klubove! Willkommen James !!!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ne znam detalje ugovora a vjerujem da neće ići ispod 50 mil, ukoliko ga otkupimo na kraju.
Rio, to je nas Pero pogledo (dok ne vidimo cifru) radi dobrih odnosa.
Rio, to je nas Pero pogledo (dok ne vidimo cifru) radi dobrih odnosa.
Mislim da je ovo galopirajuće tržište razrješilo jednu vječnu dilemu: radi li se kupovina igrača u skladu sa klupskom filozofijom i načinom igre ili se radi način igre i taktička postava prema raspoloživom kadru koji posjeduje određenu razinu kvalitete. Jer bi uz ove cijene inzistiranje na određenom sistemu bio jako skup poso koji si mogu priuštiti samo oni bezobrazno rastrošni poput reala, barce, cityja ili manua.
Ovo je vrhmuhamedhulk je napisao/la:10+35Tata-mata za sve klubove! Willkommen James !!!
-
KayserSose
- Kontakt:
Tako ispada.ledar je napisao/la:Pa za Barcu, Manu, Chelsea... u bayu će doći ako ispadnu iz rostera.KayserSose je napisao/la:Ako ste odustali od igre s krilima , za koga onda mi spremamo Dembu i Pulišića???
James je dobar transfer za Bayern. Ako ništa marketinški bi se trebao isplatiti.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Christian Falk ✔ @cfbayern
The @jamesdrodriguez Deal. Loan: 5 Million Euros per year. @FCBayern can buy him 2019 for 35,2 Million Euros @SPORTBILD @real
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma Mendes je baja, frajer riješi transfer za dan.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Karlu je uslisena velika zelja, nadam se da ce on uslisiti zelju navijaca. Na TM-u je vec ubacen u nas kadar.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Njemački novinari pišu da je KO 35 milki, a španjolski 70. Stvarno sitna razlika.
James vam je pod Carlom bio fantastican
sezona sa +15 golova i +asistencija
sretno u novom klubu meni ga je zao sto nije uspio u Realu zbog formacije
sezona sa +15 golova i +asistencija
sretno u novom klubu meni ga je zao sto nije uspio u Realu zbog formacije
Dakle, koštat će sigurno 6-7 M manje u odnosu na ono što se spominje za Costu (cca 46M), pod uslovom da je tačno ovo što se spominje.
Dobar je James, šteta što je protraćio koju godinu u Realu, izuzev one prve mislim pod Carlom ako se sjećam kada ga je koristio čak i povučenije u vezi.
Dobar je James, šteta što je protraćio koju godinu u Realu, izuzev one prve mislim pod Carlom ako se sjećam kada ga je koristio čak i povučenije u vezi.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 11 jul 2017, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Bayern@heart
- Kontakt:
Wilkomen Džejms ili Hames kako god da se kaže. Odličan potez uprave
Još da je kakvog desnog beka do kraja prelaznog roka(K.Walker) Kimmicha je grehota tjerati na tu poziciju kao i neku zamjenu za Lewu
Još da je kakvog desnog beka do kraja prelaznog roka(K.Walker) Kimmicha je grehota tjerati na tu poziciju kao i neku zamjenu za Lewu
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ribac ispada iz prve postave, Robben i James igraju iza Lewandovskog. Thiago ce igrati povucenije nego prosle sezone. Mali Sanches je zrtvovan, nadam se da ce ga posuditi RB-u, BMG ili Hoffenheimu. Posudba van lige bi bila pogresna. On mora da nauci jezik i da se prilagodi na njemacki fudbal.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Šok i nevjerica.Rooney88 je napisao/la:@saurman
Sta kazes na Jamesa? Sjeti se prvo kako si ga opisivao kada se povezivao sa UTDom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- muhamedhulk
- Kontakt:
Jos 6 hefti do kraja prelaznog...svasta se jos moze izdesavati.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.