AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Centre forward
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Centre forward » 11 jul 2017, 13:34

Renato ima potencijal, to svi znamo. On nije potpuno izgubljen jer je faktički još uvijek dijete, bar u glavi. Kako se vaš trener odnosi prema mladim igračima, to je najbitnija stvar ? Ako je k'o Carlo onda od toga nema ništa. Milan je prevelik klub, još je užasnoj trasnformaciji, tako da je i to možda otežavajuća okolnost.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 jul 2017, 13:52

ma montela je trener koji bolje funkcioniše sa mladim igračima, ali na stranu sanchezovu lošu formu, godine i nezgodan karakter, bilo bi rizično po ekipu upariti dva tinejdžera na sredini terena.
da je to samo sančez, pa ok dalo bi se tolerisati, ali u kombinaciji sa kessijem i generalno zelenom ekipom ne bi bio najpametnija kupovina jer milanu trenutno treba stariji iskusniji veznjak sa liderskim karakteristikama poput biglie.

opet s druge strane momak je ogroman talenat kojeg bi bilo šteta propustiti, ako se dohaviza u glavi bit će wc veznjak bez dileme.

eto ugrabi ipak bayern hameza, da se i najveći optimisti prestanu nadati da će doći :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 11 jul 2017, 14:03

i to ga još doveli na posudbu koja traje 2 godine :mrgreen:

Ali opet, ne može mu Milan još ponuditi, ono što može Bayern

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 11 jul 2017, 14:04

Nema Susa i Bonaventure među pozvanim za današnji meč, doduše ne znam jel' se Bonaventura oporavio od povrede uopšte, dok mi nije jasno zašto nema Susa.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 11 jul 2017, 14:09

Povrijeđen je Suso

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 11 jul 2017, 14:26

Kesi i Lokateli su dovoljni od omladinaca u veznom redu, i kao što neko reče treba im nekoga iskusnijeg pridružiti kao što je Biglia. Još jedan malac bi bio previše, a pogotovo što je ovaj nije dobar u glavi. Ja misim da će Lokateli ove sezone uz Bigliu postati pravi igrač od kojeg će vezni red Milana imati koristi narednih 10ak godina. U prvoj sezoni je bio sasvim solidan, imao je naravno grešaka, ali sa 18 ih je imao i prilo, i iniesta, pa je normalno da ima i on.
Šo se tiće Kesia on meni svakako izgleda kao da ima 30 godina, tako da očekujem da već u startu bude iskusan.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 11 jul 2017, 14:44

Sky Sport: Aubameyang will not follow Dortmund on their trip to China. He wishes to return to Italy. However, the person Milan need to convince is his father who is holding out for a €12m/yr salary. Milan are hoping he will lower his demands.
Mislio sam da od Neymarovog oca nema gorega, čini mi se da sam pogriješio :kafa:

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 11 jul 2017, 15:02

James 10+35 miliona ako se odluce na kupovinu..a kad se sjetim da su neki pisali da ispod 80miliona neće ga Real pustit..jbg da je klub u boljem stanju vjerujem da se mogao dovesti ali to je naša realnost da moramo dosta posla uraditi da bi bili ravnopravni s nekim klubovima

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 11 jul 2017, 15:04

Samo nek Renato dodje pa cemo ga nauciti ponasanju. Jedan od najpotentnijih mladih veznjaka trenutno i siguran sam da moze uspjeti
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 11 jul 2017, 15:08

Hocel gdje bit omogucen prijenos utakmice danas?
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 11 jul 2017, 15:17

muha milanez je napisao/la:Hocel gdje bit omogucen prijenos utakmice danas?

Facebook stranica Milana

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 11 jul 2017, 15:24

gambler1899 je napisao/la:James 10+35 miliona ako se odluce na kupovinu..a kad se sjetim da su neki pisali da ispod 80miliona neće ga Real pustit..jbg da je klub u boljem stanju vjerujem da se mogao dovesti ali to je naša realnost da moramo dosta posla uraditi da bi bili ravnopravni s nekim klubovima
2 glavna razloga sto nije dosao do vas, ako je ikad i postojao sluzbeni interes, bila bi neigranje Lige Prvaka i visoka plata koju tesko da iko u Italiji moze dati jednom igracu.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 11 jul 2017, 15:30

BuffonGigi je napisao/la:
gambler1899 je napisao/la:James 10+35 miliona ako se odluce na kupovinu..a kad se sjetim da su neki pisali da ispod 80miliona neće ga Real pustit..jbg da je klub u boljem stanju vjerujem da se mogao dovesti ali to je naša realnost da moramo dosta posla uraditi da bi bili ravnopravni s nekim klubovima
2 glavna razloga sto nije dosao do vas, ako je ikad i postojao sluzbeni interes, bila bi neigranje Lige Prvaka i visoka plata koju tesko da iko u Italiji moze dati jednom igracu.
Pored ostalih razloga slazem se da je neigranje LP glavni, a plata mislim da i nije toliki jer bi mu mogli 8miliona ponuditi a sad pitanje je koliko će u Bayernu imati?

Auba hoće 12 miliona ccc

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 11 jul 2017, 15:33

U Realu je imao 130k eura sedično, tj oko 8,5 mil neto i ta će se plata prenijeti na Bayern, a ako bude potpisivao novi ugovor za godinu, dvije onda to ide vjerovatno preko 10 mil neto. Sad ne znam da li i koliko se to uklapa u plate u Italiji.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 11 jul 2017, 15:34

James je u Realu imao oko 8 miliona cini mi se, ja cisto sumnjam da mu je to Milan mogao ponuditi, s obzirom da Milan koji nema ni blizu prihode kao Bayern ili Real, mora na to platiti jos dodatnih 8 miliona obaveza. Tako da to u ovom trenutku ipak nije bilo realno.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 jul 2017, 16:06

pa ne bi milanu bio problem priuštiti toliku platu jednom igraču kojeg dobijaš na posudbu i to još ispod cijene, frajer je toliko marketinški isplativ da bi vrlo brzo otplatio sav uloženi novac u sebe.
druga stvar što trenutačni milan u fazi izgradnje koji mora igrati yebene predkvalifikacije za LE nije zanimljiv nijednom wc igraču, zato sam brzo otpisao sve priče o hamezu.

milan bi i aubi mogao ponuditi čak preko 8 miliona da ga privole u klub, ali sve je dobro dok je u pitanju jedan ili eventualno dva igrača :mrgreen: ti čim ponudiš jednom platu veću od prosjeka, odmah bi svi ostali zahtjevali povećanje plate što bi napravilo problem s kojim se nijedan talijanski klub (a i šire) ne bi mogao nositi s tim.

ona dvojica go.vana potpisuju ugovor i konačno se rješava saga zvana donaruma, vala više su mi preko qurca došli :facepalm:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 11 jul 2017, 18:07

Pa kad vidis da napadac poput Aube ima 8,5 mil platu, pa i nekako, ne može Lapadula ili Baca reci sto ja nemam toliku,kad nije ni blizu Aube, ali kad balonja uradi sve sto je uradio klubu i onda ga nagrade s 7 mil eura , e to je da se čovjek zapita?

Nesto čitam Sky je prenio da su valjda povecali ponudu na 8,5 mil eura :D

Onda ovo s Bigliom se oteglo , kao da Fabregasa dovode, a ne futavca iz Lazia, jos spominje se cifra 20 mil za godinu dana ugovora , lik ce itaci skuplje nego sto cemo mi prodati Baccu ili Nianga :(

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 11 jul 2017, 18:51

Šteta za Jamesa, ali šta je tu je.Konačno i saga ko Donnarumme završena, sad odraditi i zadnji dio merkata kako treba i da na miru čekamo sezonu. Milan u četvrtak putuje u Kinu, i Montella želi do tad imati na raspolaganju i Bigliu, pa se nadam da će to večeras ili sutra biti gotovo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 11 jul 2017, 19:06

Lucidni Bertolaci :shock:
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 11 jul 2017, 19:06

Kakva akcija već u drugoj minuti, Cutrone 1-0
Zadnja izmjena: muha milanez, dana/u 11 jul 2017, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.