Pa evo sada na dzenazi govori muftija jel halalite 3 puta, halalise svi ukljucujuci i njega.Medikament je napisao/la:Proklet bio ko oprosti i zaboravi!
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat
Jesi li ikad bio na bilo kojoj dzenazi?tuzlak1987 je napisao/la:Pa evo sada na dzenazi govori muftija jel halalite 3 puta, halalise svi ukljucujuci i njega.Medikament je napisao/la:Proklet bio ko oprosti i zaboravi!
Trazi se halal za zrtve koje se ukopavaju, a ne za one koji su ih ubijali.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Halal zrtvama pardon, moja greska.Federer17 je napisao/la:Jel se zezas, il si stvarno ozbiljan?tuzlak1987 je napisao/la:Pa evo sada na dzenazi govori muftija jel halalite 3 puta, halalise svi ukljucujuci i njega.Medikament je napisao/la:Proklet bio ko oprosti i zaboravi!
A na ovom fb ne treba biti uopste, sada imaju ovi streamovi i mediji udaraju sa vijestima prakticno se ubilo za prosipanje mrznje i nacionalizma. Dodje par sa laznim profilima ili iz topline doma i provociraju nesto i onda se na to zakaci 1000 ljudi i upeca.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ne seri kralju.Sarmelino je napisao/la:Na forum najbolje ne ulazit danas
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ne kontam poveznicu sa stormtroopersimaHigh je napisao/la:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Dovoljno je samo pročitati komentare na Al Jazeeri. Da mogu, isto bi učinili. Pamet u glavu Bošnjo.
Raditi treba na sebi najviše a zatim na svojoj porodici.
Kocka je bačena
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nazalost ima, nista se nije promijenilo. Dobar broj onih koji negiraju sve zivo, a i onih koji su puni mrznje i isto i opet uradili.Hendo je napisao/la:Dovoljno je samo pročitati komentare na Al Jazeeri. Da mogu, isto bi učinili. Pamet u glavu Bošnjo.
+1Bosniacum Lilium je napisao/la:Ne seri kralju.Sarmelino je napisao/la:Na forum najbolje ne ulazit danas
Never forget Bosnian genocide 1992-1995. Never forget Srebrenica!
Nedavno pročita jedan članak na internetu i zapade mi rečenica. "Skoro svaka srpska kuća u Podrinju dala je učesnika u genocidu". Zločin se ne može sakrit pa makar raznosili ostatke tijela i u 100 grobnica. Kao kad su bile poplave pa nađe se grobnica... Ili Tomašica, najveća grobnica koja ni nakon 22 godina nije u potpunosti ekshumirana...
Danas, nedaleko od Trebinja postoji ("četnički") vrtić ili izviđački kamp u kojem uče djecu u duhu četništva. Pametnom dosta.
Nedavno pročita jedan članak na internetu i zapade mi rečenica. "Skoro svaka srpska kuća u Podrinju dala je učesnika u genocidu". Zločin se ne može sakrit pa makar raznosili ostatke tijela i u 100 grobnica. Kao kad su bile poplave pa nađe se grobnica... Ili Tomašica, najveća grobnica koja ni nakon 22 godina nije u potpunosti ekshumirana...
Danas, nedaleko od Trebinja postoji ("četnički") vrtić ili izviđački kamp u kojem uče djecu u duhu četništva. Pametnom dosta.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Srebrenica se vise ne može ponoviti, Bošnjaci su napokon postali kičmenjaci. Ovi kao Sarmelinho su u onih 1%.
Samo se nadam da nećemo postati kao oni koji su patentirali sekundarnu i tercijarnu masovnu grobnicu.
Samo se nadam da nećemo postati kao oni koji su patentirali sekundarnu i tercijarnu masovnu grobnicu.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- Medikament
- Kontakt:
Zaobidji me molim te.tuzlak1987 je napisao/la:Pa evo sada na dzenazi govori muftija jel halalite 3 puta, halalise svi ukljucujuci i njega.Medikament je napisao/la:Proklet bio ko oprosti i zaboravi!
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Dobar broj onih je preko 90% i to je porazavajuce. Dok ne priznaju pocinjeni genocid (sto se, naravno, nikad nece desiti), nema se sta pricati o nekakvim pomirenjima i ostalim bajkama. Nas Poslanik s.a.w.s. nam je oporucio da vjernik ne smije dozvoliti da ga zmija dva puta ujede iz iste rupe, i na tome sve pocinje i zavrsava.tuzlak1987 je napisao/la:Nazalost ima, nista se nije promijenilo. Dobar broj onih koji negiraju sve zivo, a i onih koji su puni mrznje i isto i opet uradili.Hendo je napisao/la:Dovoljno je samo pročitati komentare na Al Jazeeri. Da mogu, isto bi učinili. Pamet u glavu Bošnjo.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: RE: Re: Chat
Evolution87 je napisao/la:Bas me cudi sto si se ti nasao prozvanim. **** indijanac
naravno da ću se naći prozvanim.
ali da ne ulazimo dublje u raspravu, ti što su navodno svi isti, njih nekoliko sad igra za klub za koji navijaš. Kapiten ti je jedan od tih istih. Tih istih je bilo mnogo i u onom timu koji vam je donio onu zadnju titulu. Kod tih istih dolazite u Bakus i Kontru i ločete ko smukovi, kod tih istih dolazite da registrujete auta i firme, ugrađujete plin, točite gorivo... Tih istih ima mnogo u svim bh reprezentativnim selekcijama...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Stvarno bolesni komentari četnika na Al Jazera. Znao sam da oni iskrivljuju historiju ali ovo je najteži oblik retardacije.
Kad vidim šta je se preživio moj narod, u kakvom okruženju i pod kakvom agresijom koja je trajala baš dugo, mogu samo reći - Bošnjaci su najveći lavovi DŽAMIJE MI!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Pročitati suru Burudž i pogledati tefsir te sure obaveza je svakog muslimana na današnji dan.
Kocka je bačena
I ti to zelis da im se na neduznoj djeci vrati? Fino.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ne seri kralju.Sarmelino je napisao/la:Na forum najbolje ne ulazit danas
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Dva naroda kojima needukovani degenerici i zatucani seljaci sa dva zuba u glavi jednostavno ne dozvoljavaju suzivot i pomirenje.
Moje skromno misljenje je, da nikad nece ni biti suzivota nj pomirenja. Jednima je u genetskom kodu istkana agresivnost i divljastvo, drugima glupoca i flegmaticnost.
Da se nikad ne zaboravi.
Moje skromno misljenje je, da nikad nece ni biti suzivota nj pomirenja. Jednima je u genetskom kodu istkana agresivnost i divljastvo, drugima glupoca i flegmaticnost.
Da se nikad ne zaboravi.
naprijed rejal
Pa uslov da razmislimo o pomirenju je ukidanje RSa. Sve dok RS postoji jasno je da oni i dalje imaju istu politiku i isto razmišljanje. Slažem se da nas flegmatičnost yebe pa dopuštamo da nam ovo rade. Oni su ti koji nas trebaju moliti ako žele suživot i mir.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin