Ma sve znašVirtu4l je napisao/la:To su ti A.O. inicijaliNeandertalac je napisao/la:Još samo Amar Osim pa da kmeče. Par godina

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma sve znašVirtu4l je napisao/la:To su ti A.O. inicijaliNeandertalac je napisao/la:Još samo Amar Osim pa da kmeče. Par godina
To sam ja napisao jos prosle sedmice. Zrinjski mu daje puno vise para. Nasi su tu malo ograniceni zbog nacina na koji rade. Mislim da ce se u toku dana znati sve.Neymar11 je napisao/la:Kazu da je zapelo oko Amerove plate ako je za nas malo 8 milja il 10 onda **** ih.. Ma neka Dulju zaganjaju hahahaVirtu4l je napisao/la:Projić je izgleda bio nužno zlo, ali hajde da ga vidimo, pa ćemo ga pljuvatiNeandertalac je napisao/la:Nego kontam, ako smo se u Projiča mogli uvaliti lovu, možda bi mogli pokušati i sa Ordagićem. Doduše ovaj drugi traži baš dobru platu.![]()
Ordagu bih volio samo da pokažemo mišiće ostaloj nejači u ligi, da crknu ovi sa crvenim dresovima, i jedni i drugi
edit: i treći, i oni su danas predstavili neke crvene dresove
Minimalne. Ne vjerujem da bi mu nasi vise htjeli ponuditi ugovor. Mozda bi on sad i pristao jer ocigledno ne moze da nadje klub,ali mislim da je to zavrsena prica.0oo0 je napisao/la:Kakve su sanse da Stevanovic potpise novi ugovor?
irac njegove kvalitete je uvijek dobrodosao, a ako su mogli vratiti sindikalca mogu i njega. Sa druge strane raja bi im se krvi napila da lik ode u Zrinjski ili kod Njanja cisto iz razloga sto smo ga mi odbiliLjoZee je napisao/la:Minimalne. Ne vjerujem da bi mu nasi vise htjeli ponuditi ugovor. Mozda bi on sad i pristao jer ocigledno ne moze da nadje klub,ali mislim da je to zavrsena prica.0oo0 je napisao/la:Kakve su sanse da Stevanovic potpise novi ugovor?