Kakvo pomirenje sa Vlasima?
Jevreji se nisu mirili sa nacistima, oni su ih doveli u Nirnberg i za mjesec dana im presudili - povješali i postreljali, a zatim je Mossad špartao svijetom, tražeći nacističke bjegunce, privodeći ih ili likvidirajući. Sve do prije nekoliko godina su ih izručivali i sudili im iako su neki od njih imali preko 90 godina. To je djelić pravde za fašiste i to bi trebao biti djelić pravde za srpske fašiste, umjesto što ih tetoše po Haagu ili mole da se predaju i surađuju.
Mi, umjesto da iz godine u godinu budemo jači, odvažniji, mudriji, mi svoju čast srozavamo nesuvislim izjavama o nekakvom imaginarnom pomirenju ili skoro pa preklinjanju da neko od Vlaha dođe u Srebrenicu. Zašto da Vučić, koji je s puškom hodao oko Sarajeva dolazi u Srebrenicu, čemu? Nije on Isa, a.s., pa da oživi do sada 6.500 ukopanih u Potočarima. Neka Vučić u Beogradu sa sugrađanima obilježi 11. juli i zakonom kažnjava one koji negiraju genocid u Srebrenici i uhapsi 3.000 srpskih fašista koji se kriju ili normalno žive u Srbiji i dosta od njega, ja ću mu na tome prvi čestitati. Priču da su za Srebrenicu, Zvornik, Prijedor, Višegrad, Krajinu i druge golgote krivi pojedinci - okačite mačku o rep, jer danas, 22 godine nakon rata upravo, samo pojedinci se usuđuju reći i priznati genocid u Srebrenici. Da je riječ o pojedincima, danas bi hiljade Srba u Banjoj Luci, Bijeljini, Beogradu, Novom Sadu itd. obilježilo 11. juli i o tome otvoreno govorilo i osuđivalo, ali to se ne dešava, štaviše, obratno je.
Pred Vlasima nema povlačenja, ni pedlja, jer to su ljudske hijene, kukavice koje su svoje junaštvo dokazivale nad civilima širom BiH. Sada bi ti isti da nas ubjeđuju da su Bošnjak vezan žicom dok čeka streljanje i Vlah koji ga strelja - isti. Nisu! Eto kao, mi se malo pogurali k'o djeca, desilo se, svi smo krivi, život ide dalje (tj. do sljedećeg klanja Bošnjaka). Život u Srebrenici ne ide dalje, tamo je život stao. Nismo isti niti ćemo kad biti, niti ćemo ikad biti budalasto merhametli prema vama, niti ćemo nijemo posmatrati da nam se ponovi Srebrenica.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Gledam neki dan jedan intervju sa Mladicevim sinom, koji izmedju ostalog kaze, kad se u bratuncu obiljezavao dan bratunackih zrtava (koji su poginuli na linijama, ne kao civili), i kad je predsjednik Dodik odao pocast jednom poginulom borcu tako sto je njegovoj majci pruzio ruku i dao joj orden, ona je rekla, nemojte meni ovo molim vas davati, dajte Mladicu, pomozite jadnom covjeku neka se odbrani, ako treba ja cu svu svoju penziju da dadnem za njegovu odbranu na sudu, on je zasluzio svojim branjenjem srpskog naroda od agresora.Federer17 je napisao/la:Kakvo pomirenje sa Vlasima?
Jevreji se nisu mirili sa nacistima, oni su ih doveli u Nirnberg i za mjesec dana im presudili - povješali i postreljali, a zatim je Mossad špartao svijetom, tražeći nacističke bjegunce, privodeći ih ili likvidirajući. Sve do prije nekoliko godina su ih izručivali i sudili im iako su neki od njih imali preko 90 godina. To je djelić pravde za fašiste i to bi trebao biti djelić pravde za srpske fašiste, umjesto što ih tetoše po Haagu ili mole da se predaju i surađuju.
Mi, umjesto da iz godine u godinu budemo jači, odvažniji, mudriji, mi svoju čast srozavamo nesuvislim izjavama o nekakvom imaginarnom pomirenju ili skoro pa preklinjanju da neko od Vlaha dođe u Srebrenicu. Zašto da Vučić, koji je s puškom hodao oko Sarajeva dolazi u Srebrenicu, čemu? Nije on Isa, a.s., pa da oživi do sada 6.500 ukopanih u Potočarima. Neka Vučić u Beogradu sa sugrađanima obilježi 11. juli i zakonom kažnjava one koji negiraju genocid u Srebrenici i uhapsi 3.000 srpskih fašista koji se kriju ili normalno žive u Srbiji i dosta od njega, ja ću mu na tome prvi čestitati. Priču da su za Srebrenicu, Zvornik, Prijedor, Višegrad, Krajinu i druge golgote krivi pojedinci - okačite mačku o rep, jer danas, 22 godine nakon rata upravo, samo pojedinci se usuđuju reći i priznati genocid u Srebrenici. Da je riječ o pojedincima, danas bi hiljade Srba u Banjoj Luci, Bijeljini, Beogradu, Novom Sadu itd. obilježilo 11. juli i o tome otvoreno govorilo i osuđivalo, ali to se ne dešava, štaviše, obratno je.
Pred Vlasima nema povlačenja, ni pedlja, jer to su ljudske hijene, kukavice koje su svoje junaštvo dokazivale nad civilima širom BiH. Sada bi ti isti da nas ubjeđuju da su Bošnjak vezan žicom dok čeka streljanje i Vlah koji ga strelja - isti. Nisu! Eto kao, mi se malo pogurali k'o djeca, desilo se, svi smo krivi, život ide dalje (tj. do sljedećeg klanja Bošnjaka). Život u Srebrenici ne ide dalje, tamo je život stao. Nismo isti niti ćemo kad biti, niti ćemo ikad biti budalasto merhametli prema vama, niti ćemo nijemo posmatrati da nam se ponovi Srebrenica.
I takvo razmisljanje nema samo ona, vec vise od 90% pripadnika srpske nacionalnosti, koji negiraju genocid nad muslimanima a istovremeno od sebe prave zrtvu. I o kakvom onda pomirenju da pricamo?
Predsjednik ministarstva za boracka pitanja RS-a je cak danas u Zvorniku rekao da je siguran da se u Potocarima ukopavaju srpske zrtve kao bosnjacke. Mislim, nema se tu sta vise pricati
slazem se sa clankom upotpunosti
naprijed rejal
- legenda reala
- Kontakt:
Pa oni su se svetili Turcima od prije 500 godina preko naših leđa, oni na taj period misle
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Imamo isti dnk kod.Sveti je napisao/la:Dva naroda kojima needukovani degenerici i zatucani seljaci sa dva zuba u glavi jednostavno ne dozvoljavaju suzivot i pomirenje.
Moje skromno misljenje je, da nikad nece ni biti suzivota nj pomirenja. Jednima je u genetskom kodu istkana agresivnost i divljastvo, drugima glupoca i flegmaticnost.
Da se nikad ne zaboravi.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Samo prihvatanje istine vodi ka pomirenju, ko god kaže ja sam za pomirenje ali u Srebrenici nije bio genocid nije za pomirenje, laže prvo sam sebe pa onda ostale.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Kakvo pomirenje, nemojte biti naivni. Nemojte da opet gledamo kako otac priziva sina kod Srba jer je tako bolje i "nece nam nista".
Nikad oprostiti, nikad zaboraviti, nikad se pomiriti. Prvom prilikom naplatiti!
Upravu je onaj sto napisa,
sve im se na djeci vratilo, amin!
Nikad oprostiti, nikad zaboraviti, nikad se pomiriti. Prvom prilikom naplatiti!
Upravu je onaj sto napisa,
sve im se na djeci vratilo, amin!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
NemamoDANTES je napisao/la:Imamo isti dnk kod.Sveti je napisao/la:Dva naroda kojima needukovani degenerici i zatucani seljaci sa dva zuba u glavi jednostavno ne dozvoljavaju suzivot i pomirenje.
Moje skromno misljenje je, da nikad nece ni biti suzivota nj pomirenja. Jednima je u genetskom kodu istkana agresivnost i divljastvo, drugima glupoca i flegmaticnost.
Da se nikad ne zaboravi.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ah, sta reci osim da si rekao surovu istinu. Za mene veci problem predstavljamo mi sami, koji, kako si gore i napisao, izgleda imamo ugraviranu tu glupocu u genetskom kodu. Jednostavno, preveliki je broj neosvijestenih.Sveti je napisao/la: I takvo razmisljanje nema samo ona, vec vise od 90% pripadnika srpske nacionalnosti, koji negiraju genocid nad muslimanima a istovremeno od sebe prave zrtvu. I o kakvom onda pomirenju da pricamo?
Predsjednik ministarstva za boracka pitanja RS-a je cak danas u Zvorniku rekao da je siguran da se u Potocarima ukopavaju srpske zrtve kao bosnjacke. Mislim, nema se tu sta vise pricati
slazem se sa clankom upotpunosti
Inace, u pitanju je fb status.
Fina emisija na Hayatu, za divno cudo.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Imamo.Brokula je napisao/la:NemamoDANTES je napisao/la:Imamo isti dnk kod.Sveti je napisao/la:Dva naroda kojima needukovani degenerici i zatucani seljaci sa dva zuba u glavi jednostavno ne dozvoljavaju suzivot i pomirenje.
Da se nikad ne zaboravi.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nemamo,mi smo Turci 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- IlFantasista
- Kontakt:
Raja, sreo sam sad @uštipka, umalo batine nisam dobio. 
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Srbi i Bošnjaci braća, Hrvati nam rođaci.. Ybg.Besic je napisao/la:Nemamo,mi smo Turci
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
I oni su, begu se digne i udri po srpkinjama, uvijek najbolje pichke bileBesic je napisao/la:Nemamo,mi smo Turci
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Šteta što nisi beg. Možda bi konačno nešto yebo..rio_Ferdy88 je napisao/la:I oni su, begu se digne i udri po srpkinjama, uvijek najbolje pichke bileBesic je napisao/la:Nemamo,mi smo Turci
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Analogija znači: Dantula je potomak nekog trgovca iz Izmira npr :shocked:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Šta se ovom DANTESU dozvoljava ovdje. 
Čuj počeo brojat krvna zrnca.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
IlFantasista je napisao/la:Raja, sreo sam sad @uštipka, umalo batine nisam dobio.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
rio_Ferdy88 je napisao/la:I oni su, begu se digne i udri po srpkinjama, uvijek najbolje pichke bileBesic je napisao/la:Nemamo,mi smo Turci
Sa Srbima nismo braća
Pa malo da potpomognemo fašističke teorije koje bujaju na temi..Kawhi je napisao/la:Šta se ovom DANTESU dozvoljava ovdje.
@Besic jok. Probao iznabadali ga i preselili se. Ovdje gdje smo došli imali smo i zayeban nadimak. Zbog pretka kojeg su se i begovi bojali
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.