Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Nema još rasporeda za sutra, baš me zanima koga će staviti na CC?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Bolesnici su odredili ovu Kontu da uzme Wimbly. Drze je da je favorit otkako je poceo turnir. Pored zivih Coco, Garbine, Simone, Venus favorit hebena Konta!!!! 
Ne bi me cudilo da su izbecili milione Simoni da joj pusti ovaj mec. Evo vec pricaju ovi njihovi tukci od komentatora kako su isto ovako jednom igrale i Simona bila 2 poena do pobjede i Konta okrenula. Treba im drama da se napravi za 20K maymuna sto je platilo kartu na CC.
Nazalost Simona ce izgleda morati da izgubi.
Ne bi me cudilo da su izbecili milione Simoni da joj pusti ovaj mec. Evo vec pricaju ovi njihovi tukci od komentatora kako su isto ovako jednom igrale i Simona bila 2 poena do pobjede i Konta okrenula. Treba im drama da se napravi za 20K maymuna sto je platilo kartu na CC.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Novak opet na terenu 1.
Effenberg je napisao/la:Bolesnici su odredili ovu Kontu da uzme Wimbly. Drze je da je favorit otkako je poceo turnir. Pored zivih Coco, Garbine, Simone, Venus favorit hebena Konta!!!!
jadna simona, morala i RG finale da izgubi
- RafaGarros9
- Kontakt:
Ma ko ga ne bi volio...Effenberg je napisao/la:Bolesnici su odredili ovu Kontu da uzme Wimbly. Drze je da je favorit otkako je poceo turnir. Pored zivih Coco, Garbine, Simone, Venus favorit hebena Konta!!!!
Nema muda.. Imala je meč dobijen. Sad će izgubiti..arelinho je napisao/la:Kako je Simona glupa![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
naštimali britanci da Konta crta po linijama

- RafaGarros9
- Kontakt:
Strucnjaci za Konti kazu servis botiranje a djevojka hladno cijeli mec izdrzava relije od 20ak udaraca... 
@shminka ne zamjeri momku svjestan si ko je to napisao...
@shminka ne zamjeri momku svjestan si ko je to napisao...
Zadnja izmjena: RafaGarros9, dana/u 11 jul 2017, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
Interesantno je kako nosatu kravetinu nikad ne upozore i ne daju time violation. Svaku servu sprema po 3 sata.
Simona ovdje se bori protiv cijelog globalnog poretka!
Simona ovdje se bori protiv cijelog globalnog poretka!
Ako je iko cista definicija servia bota to je Konta. Cura ne moze posteno brejka ni Dei Herdzelas uzet. Samo roka i kad ne ide jos vise roka. Strasan tenis!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Nek Rybarikovu prebace na CC poslije ove dvije
LeBron James
Žao mi i banovat Effea više, tačno čovjek osvježi ovu temu i napravi šprdanciju
Effe doktore
Strašan tenis
Effe doktore
Strašan tenis
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Konta jednostavno crta po terenu. Ovo su za ženski tenis fenomenalni udarci.
servisbotira Halep, ne može meda na reternu
- RafaGarros9
- Kontakt:
Tebi ja i Rafa bas trn u okuEffenberg je napisao/la:Ako je iko cista definicija servia bota to je Konta. Cura ne moze posteno brejka ni Dei Herdzelas uzet. Samo roka i kad ne ide jos vise roka. Strasan tenis!
Hoce li stavati kisa danas?
Pa i ivo uzme servis ponekad..shminka je napisao/la:servisbotira Halep, ne može meda na reternu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Tuga, lošija teniserka će da pobijedi.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Halep je klasicna luzerka koja nikad nista nece osvojiti
Prognoza je da će padati čitav dan.Uncut123 je napisao/la:Hoce li stavati kisa danas?
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.