AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Mauri lani u Empoliju na posudbi odigrao 14 utakmica
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- muha milanez
- Kontakt:
Samo da krenu sa ciscenjem ovog otpada iz ekipe, na ovoj utakmici se vidi da neki igraju preko neke stvari. Ne treba dalje nista. Prvi Siljkan pa ostala bagra, ko ovom Niangu dade sedmicu majko draga, valjda je neko privremeno rjesenje.. gluho bilo.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- nextterrain
- Kontakt:
Mauri 
Mauri druga asistencija
.. ovako je Pirlo samo znao podvaliti loptu 
free Palestine!!!
free Palestine!!!
ma viđe ti ovog sose
maurija treba ostaviti u rosteru jer će imati dosta prilike za igru i može nam dobro poslužiti, kakva posudba.
maurija treba ostaviti u rosteru jer će imati dosta prilike za igru i može nam dobro poslužiti, kakva posudba.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Mauri je imao finih pasova fakat.
Nianga s pajserom otjerati iz kluba.koji je to panj.
Nianga s pajserom otjerati iz kluba.koji je to panj.
koja ironija da skrhaš 150 miliona na pojačanja i onda ti ovi hudnici iz drugog poluvremena odigraju 10x bolje nego oni

mauri ubjedljivo najbolji igrač.
gabriel, antoneli, gomez, pa vjerovatno i zapata i sosa mogu ostati što se mene tiče u rosteru, ovo ostalo nabit nogom.
mauri ubjedljivo najbolji igrač.
gabriel, antoneli, gomez, pa vjerovatno i zapata i sosa mogu ostati što se mene tiče u rosteru, ovo ostalo nabit nogom.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pojacanja ih u prvom poluvremenu umorila a ovi u drugom dokrajcili 
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- nextterrain
- Kontakt:
Što je najgore Lugano je već u LE jer su bili 3. u švicarskoj ligi
- LegendKiller
- Kontakt:
Po meni su ovi mladi bolje odigrali od ovih panjeva koji su se nakupili u Milanu proteklih godina. Mauri i kad je bio kod nas ranije, ono što je dobijao prilike uvijek je solidan bio, borac je na terenu a zna igrati. Bolji Zanellato od Monta, fakat. Crociata je prošle godine igrao u seriji B za Brešu,1 gol i 4 asistencije.
Pošto je u ekipi bilo dosta momaka iz primavere, malo sam pogledao stranicu Milanove primavere i vidim da je Milanova Primavera zadnji puta bila omladinski prvak Italije davne 1965. godine
Pošto je u ekipi bilo dosta momaka iz primavere, malo sam pogledao stranicu Milanove primavere i vidim da je Milanova Primavera zadnji puta bila omladinski prvak Italije davne 1965. godine
-
celikmilan
- Kontakt:
Nisam nešto najbolje upratio kako su igrali Calhanoglu i Rodriguez jer me onaj link zezao ali Kessie će biti pun pogodak. Još se na samom početku priprema vidi da je već spreman, biće neumoran u onoj sredini.
Nikako mi ne ide u glavu zašto bi iko želio da dovede De Sciglia. Čovjek uđe u 16ac potpuno sam i opet pogađa jedinog protivnika koji se pojavio ispred njega. Ja da sam u klubu dao bi ga bilo kome i još bih im dao i brdo para samo da ne bude kod nas.
Nikako mi ne ide u glavu zašto bi iko želio da dovede De Sciglia. Čovjek uđe u 16ac potpuno sam i opet pogađa jedinog protivnika koji se pojavio ispred njega. Ja da sam u klubu dao bi ga bilo kome i još bih im dao i brdo para samo da ne bude kod nas.
- Fantasista
- Kontakt:
Najžalosnije je to koliko je djece propalo zbog antitalenata poput Sose ili Palette, njih dvojica zajedno sa Zapatom nisu smjeli dočekati julsko okupljanje u Milanu.
Koga god od mladih da ubaci uvijek će bolje odigrati od navedenih ćutuka.
Koga god od mladih da ubaci uvijek će bolje odigrati od navedenih ćutuka.
Kakva akcija kod prvog gola
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
- nextterrain
- Kontakt:
muxa je napisao/la:Kakva akcija kod prvog gola
Asistencija Bertolaccija
ne zna ni on sam kako je ono uspio 
evo opet zastoj kod biglie, jesu više dosadni sa njim u pm
ako ne ide, okreni se drugom igraču i gotova priča.
evo opet zastoj kod biglie, jesu više dosadni sa njim u pm
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
Ma ako ga Montella toliko želi dodaj još 2 miliona i to je to, ako trener misli da će mu unaprijediti igru i pomoći Locatelliju u razvoju. Nekako to Badelj i Krychowiak nisu jer obojica imaju 27-28 godina i imaju puno više godina ozbiljnog fudbala.
EDIT: čitam da je Biglia ipak bliži Milanu sad, Lazio će prihvatiti 15+bonusi
EDIT: čitam da je Biglia ipak bliži Milanu sad, Lazio će prihvatiti 15+bonusi
Pa nije jedini na svijetu. Hvala vam mi smo odustali naci cemo nekog drugog i cao. Ko da je Mesi pa se pregovara sa onim debilom Lotitom.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Ne treba pratiti ništa do početka sezone. Izvršili su Blitzkrieg, doveli igrače bez neke velike drame i natezanja (Conti je izuzetak) ovo dalje ce ići jako sporo. Bilo bi dobro dovesti Bigliu i mislim da nije neka razlika da li ce dati 15 ili 17 miliona. Ako je potreban, plati i idemo dalje.
Druga je stvar ako je Lotito totalno nerealan sa cijenom, onda fino reći da se povlače. Nije Xavi pa da ga treba dovesti pod svaku cijenu.
Druga je stvar ako je Lotito totalno nerealan sa cijenom, onda fino reći da se povlače. Nije Xavi pa da ga treba dovesti pod svaku cijenu.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Yebem više i tog Bigliu, i on dolazi duže od Contija 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.