FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anton 1983
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anton 1983 » 12 jul 2017, 11:42

FRANK RIBERY je napisao/la:oni dovedu profil igraca kojeg vec imamo i odmah favoriti da uzemom Ligu prvaka. :D
:? :stop:

Koga točno? James je igrač za stavljanje protivnika na klocne :cool:

No molio bi odgovor, koji je to igrač istog profila!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 12 jul 2017, 11:53

anton 1983 je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:oni dovedu profil igraca kojeg vec imamo i odmah favoriti da uzemom Ligu prvaka. :D
:? :stop:

Koga točno? James je igrač za stavljanje protivnika na klocne :cool:

No molio bi odgovor, koji je to igrač istog profila!
Thiago je proslu sezonu igrao ofanzivnog veznog. Ako igras sa krilima James je visak jer on nije krilo (nema brzine), iako bi i to mogao igrati. Samo u slucaju promjene formacije dolazak Jamesa ima smisla.

Ribery/Coman------------Thiago------------Robben

izuzev ako ces igrati:

-----James--------------Robben-----

Vidal---------Thiago---------Tolisso
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 12 jul 2017, 12:18

Dolazak Jamesa neće odgovarati ili Mulleru ili Robberiju. Ove tri komponente (uključujući James-a) u jednom sistemu ne mogu funkcionisati zajedno, dvije mogu a tri ne, a sumnjam da je Karlo insistirao na igraču za kog nije planirao igru i mjesto. Treba sačekati i vidjeti šta će igrati a najbolje bi bilo kad bi koristio više sistema ili neki sa trojicom nazad, možda 4-1-4-1 koji ide u 3-5-2 ili slično.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 12 jul 2017, 12:32

schickeria je napisao/la:
Sad sam i ja vidio,u krajnjem slučaju ako je istina onda amaterski potez reala ,pogotovo sto su ga sigurno mogli prodat za 50-60 u engleskoj i jos nema tako veliku placu
Tu nešto fali, jer su prema pisanju medija imali ponude od 70 milki od Manua, Chelsea i PSG. Moglo bi biti da se ipak radi samo o opciji prvokupa u slučaju prodaje, koja nije zagarantirana nego je opcija sa Realove strane. Odnosno, ako se prodaje bayo ima zagarantiranu cijenu bez obzira koliko drugi nudili, a ako ga žele zadržati igrač se nakon 2 godine posudbe vraća u Real.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 12 jul 2017, 12:37

Mi se puno uzdamo u neutemeljena pisanja medija o ponudama I visinama transfera I onda na osnovu toga donosimo svakakve zakljucke o tome kako je neko skup, neko levat, neko baja I slicno.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 12 jul 2017, 12:39

Neke od opcija:

slika

slika

slika
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Bayern111
Kontakt:

Post Postao/la Bayern111 » 12 jul 2017, 12:44

Gdje mozemo gledati predstavljanje jamesa imali neki link ili negdje prenosi

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 12 jul 2017, 12:50

Bayern111 je napisao/la:Gdje mozemo gledati predstavljanje jamesa imali neki link ili negdje prenosi

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 12 jul 2017, 13:57

slika

#WelcomeJames

slika

ipak broj 11 :D

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 12 jul 2017, 14:17

Opasan se medijski, marketinški hajp napravio oko Hame, napokon da i mi zaplivamo u te vode, napokon shvatiše odakle puše vjetar.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 12 jul 2017, 14:26

sljivo je napisao/la:Opasan se medijski, marketinški hajp napravio oko Hame, napokon da i mi zaplivamo u te vode, napokon shvatiše odakle puše vjetar.
Ti si se rodio ponovo nakon ovog transfera, ispunjena ti je zelja :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 12 jul 2017, 14:37

Naravno, demografija i socijologija konzumenata bayernovih proizvoda se promjenila iz plavokosog germana iz šume u bubuljičavog uzgajivača maka i konzumenta derivata istog tako da je ovo drugo preče da bude ciljana grupa čemu se i ja radujem da se radi na tome. Još ostaju ovi uzgajivači riže.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 12 jul 2017, 14:48

Robben propusta ovu ljetnu turneju, problem s desnim listom. Ozlijedio se dok je igrao tenis :facepalm:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 12 jul 2017, 15:00

Ja se ne sikiram za Mullera on ce svoj doprinos da da i sa klupe, on je taj koji voli ovaj klub i nece praviti problem jer je na klup, svabo je to.A ukoliko vrati formu klupirat ce on i Jamesa.Bitno je da imamo širinu jos da nam je taj beckup napadac dodje i super.Smatram da robery ove sezone nece puno tekmi startati,bit ce podeseni kao specijalni duo koji ce se tempirati tako da kad je najpotrebnije bude na nivou.Narocito roben koji jos moze da bude karika koja ce velike tekme da rijesava.Coman ce u vatru a nadam se i Gnabri
VOLIM BAYERN

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 12 jul 2017, 15:22

Rummenigge: "I have today heard my wife and my daughters say that James looks very good"
Ni u kući više nije broj jedan. :rol:

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 12 jul 2017, 15:41

sljivo je napisao/la:
Rummenigge: "I have today heard my wife and my daughters say that James looks very good"
Ni u kući više nije broj jedan. :rol:
hoš reći da nije lijep? :mrgreen:
slika

dsulejm
Kontakt:

Post Postao/la dsulejm » 12 jul 2017, 16:04

Dvije trecine njegovih follower-a su zene koje sigurno ne znaju o kakvom se igracu radi. Nadam se da ce na terenu zaboraviti da je maneken.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 12 jul 2017, 16:17

Kaže Kalle da se broj klupskih folovera preko noći povećao za 6 cifara.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 12 jul 2017, 17:24

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 12 jul 2017, 18:13

Bayern111 je napisao/la:Kad ne ta tekma sa Arsenalom nedva cekam da ga vidim u crvenom dresu
Bas me interesuje sta ce biti s tim ugovorom koji james imam sa adidasom da uvjek mora nositi broj 10 na ledjima a robben tesko da ce dati 10 bilo kome
19og se igra prva utakmica s arsenalom ...
Nije problem sa brojem dresa jer je james preuzeo costinu 11-icu a robbenu ostavio broj deset,navodno adidas uopce nije ni zahtjevao da james nosi desetku...
Rummenige kaze da prijelazni rok jos traje ,da nista nije planirano i da ce se trziste motriti sa svih strana
Jos razmisljam gdje i james to mogao uskociti ali nekako mi jos transfer ne ide u glavu ,evo cak i mataus za zdf kaze da je sada muller u najvecem problemu,po meni je također trebao igrac drugacijih karakteristika ali posto je bio carlov glavni izbor za ovi prijelazni rok onda vjerovatno ima nekakav plan

Nakon odlaska munchena sa stadiona klub ce iduce ljeto stadion preurediti po bayernovskim standardima

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.