FRANK RIBERY je napisao/la:oni dovedu profil igraca kojeg vec imamo i odmah favoriti da uzemom Ligu prvaka.
Koga točno? James je igrač za stavljanje protivnika na klocne
No molio bi odgovor, koji je to igrač istog profila!
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
FRANK RIBERY je napisao/la:oni dovedu profil igraca kojeg vec imamo i odmah favoriti da uzemom Ligu prvaka.
Thiago je proslu sezonu igrao ofanzivnog veznog. Ako igras sa krilima James je visak jer on nije krilo (nema brzine), iako bi i to mogao igrati. Samo u slucaju promjene formacije dolazak Jamesa ima smisla.anton 1983 je napisao/la:FRANK RIBERY je napisao/la:oni dovedu profil igraca kojeg vec imamo i odmah favoriti da uzemom Ligu prvaka.![]()
![]()
Koga točno? James je igrač za stavljanje protivnika na klocne![]()
No molio bi odgovor, koji je to igrač istog profila!
Tu nešto fali, jer su prema pisanju medija imali ponude od 70 milki od Manua, Chelsea i PSG. Moglo bi biti da se ipak radi samo o opciji prvokupa u slučaju prodaje, koja nije zagarantirana nego je opcija sa Realove strane. Odnosno, ako se prodaje bayo ima zagarantiranu cijenu bez obzira koliko drugi nudili, a ako ga žele zadržati igrač se nakon 2 godine posudbe vraća u Real.schickeria je napisao/la:
Sad sam i ja vidio,u krajnjem slučaju ako je istina onda amaterski potez reala ,pogotovo sto su ga sigurno mogli prodat za 50-60 u engleskoj i jos nema tako veliku placu

Bayern111 je napisao/la:Gdje mozemo gledati predstavljanje jamesa imali neki link ili negdje prenosi

Ti si se rodio ponovo nakon ovog transfera, ispunjena ti je zeljasljivo je napisao/la:Opasan se medijski, marketinški hajp napravio oko Hame, napokon da i mi zaplivamo u te vode, napokon shvatiše odakle puše vjetar.
Ni u kući više nije broj jedan.Rummenigge: "I have today heard my wife and my daughters say that James looks very good"
hoš reći da nije lijep?sljivo je napisao/la:Ni u kući više nije broj jedan.Rummenigge: "I have today heard my wife and my daughters say that James looks very good"

19og se igra prva utakmica s arsenalom ...Bayern111 je napisao/la:Kad ne ta tekma sa Arsenalom nedva cekam da ga vidim u crvenom dresu
Bas me interesuje sta ce biti s tim ugovorom koji james imam sa adidasom da uvjek mora nositi broj 10 na ledjima a robben tesko da ce dati 10 bilo kome
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.