FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Banirao se sam...
Haj ga nagovori da idemo protiv mostaraca, meni ne polazi za rukom.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Da nije pokupio sta od ovih Moldavaca sto nas izegase.High je napisao/la:Jesu li ovo banirali jokerčića?

Sta je ovo, izgleda da ce Ordagic ipak u zeljusu.

-
- Kontakt:
ko ti je to rekao ?fks74 je napisao/la:Sta je ovo, izgleda da ce Ordagic ipak u zeljusu.![]()

Nek ide ne treba nama.
-
- Kontakt:
Dupla
Mi imamo Radovca. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- kupus army
- Kontakt:
Elvir Hamzic se zove taj momak sto sam neki dan pitao za njega.Dosao u Podrinje na preporuku Dzenana Hosica.hilmo je napisao/la:Banirao se sam...
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
- Kontakt:
alpasinac,dobar je bio u omladinskim kategorijama,nisam cuo nista vezano za njeg zadnju godinukupus army je napisao/la:Elvir Hamzic se zove taj momak sto sam neki dan pitao za njega.Dosao u Podrinje na preporuku Dzenana Hosica.hilmo je napisao/la:Banirao se sam...
- PitarBordo
- Kontakt:
Zar nije Zukanović strašni rekao da smo dobili neke pare za ovog Sašu Balvanića?
Samo Saraj'vo.
Kakve pare, lik ocigledno bio na probi gore i nije zadovoljio. A taj parmak je kod nas imao platu da te glava zaboli.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Zar nije Zukan rekao da dolazi neki igrač iz pl
-
- Kontakt:
Koliko ??pasica je napisao/la:Kakve pare, lik ocigledno bio na probi gore i nije zadovoljio. A taj parmak je kod nas imao platu da te glava zaboli.
Ja kad sam to najavio nedavno,smijali mi se.fks74 je napisao/la:Sta je ovo, izgleda da ce Ordagic ipak u zeljusu.![]()
Zar mislis da su nasi ozbiljno pokusali da ga dovedu!? Valentinu i Faruku se ba smiju kad pregovaraju i kad salju ponude.
Janjos hoce Benjamina Colica i meni su rekli da je gotovo. sada ne znam sto ga nema.mirzatele je napisao/la:Zar nije Zukan rekao da dolazi neki igrač iz pl
bordobijeli je napisao/la:Koliko ??pasica je napisao/la:Kakve pare, lik ocigledno bio na probi gore i nije zadovoljio. A taj parmak je kod nas imao platu da te glava zaboli.
"Iz Sarajeva nosim lijepe uspomene. Pamtit ću ga po sjajnim ljudima, stekao sam lijepa prijateljstva, a grad mi se toliko svidio da razmišljam da sa porodicom kupim i neki stan kako bih mogao češće dolaziti u Sarajevo."
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/balic-ti ... evu/240001
Zukanovic je napisao/la:Janjos hoce Benjamina Colica i meni su rekli da je gotovo. sada ne znam sto ga nema.mirzatele je napisao/la:Zar nije Zukan rekao da dolazi neki igrač iz pl

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Fakat sapraste više sa Ordagićem... 

-
- Kontakt:
Da sam Ordagic i da me libo neka stvar za Sarajevo i za Zelju, da gledam sebe ja ne vidim zasto bi neko odabrao nas, ovo ovdje je sve Boze sacuvaj. Nije kod kona mnogo bolje ali medijski su zastupljeni u nekom pozitivnom smislu, kao radi, gradi, napreduje se i cinjenica je da je zdravija atmosfera. Ovdje nisu sposobni ni da formiraju ekipu do pocetka prvenstva. Jadovi! Svi su sposobni kad lovu treba smjestiti u vlastiti djep jbmti mentalitet!
- PitarBordo
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, ajdohordas, Beli98, boki86, broj6, Burberry46, dark44, Dave, GradKamena2, Hajdeee, Honorar, itatabisine, James1987, johntravolta123, Kaunas, Kyle88, miguelramos, mire971, mma_hz, napoleon72, NeSamSafetee, OldTownDistrict, safun79, samoFKS, Sarajevo_BiH, TefalTava i 196 gostiju.