Samo još veći motivAndroid je napisao/la:Prodano preko 14000 ulaznica... Mogao bi nas docekati pun stadion u Aberdeenu [emoji4]
Nek prodje bez ozljeda, i škotima koja u mreži
Samo još veći motivAndroid je napisao/la:Prodano preko 14000 ulaznica... Mogao bi nas docekati pun stadion u Aberdeenu [emoji4]
25 tisuca i 3 utakmice,realno...96BadBoy je napisao/la:Ima li ikakvih novosti u vezi kazne?
Nije da ste dobro prosli. Prosli ste savrseno. Ta cifra je smijesna cak i za nase nogometne klubove. Mozete bit sretni sto imate samo dvije utakmice bez gledatelja (jedna vec odradjena) i sto na neki nacin ljudi nece 'zaboraviti' dolaziti na utakmice. Dva kola ce vam taman pomoci da se ljudi zazele.skripar96 je napisao/la:25 tisuca i 3 utakmice,realno...96BadBoy je napisao/la:Ima li ikakvih novosti u vezi kazne?
Mozda je previsoka novcana kazna
Ma ko ih hebe. Vazda nesto kmece,nek kmece i dalje. Cast izuzecimasb1996 je napisao/la:Bošnjaci na aparatima)
Ja sam za to da ih lagano podjeb*vamo hahahAndroid je napisao/la:Samo nemojte ponovno pocinjati sa raspravama tamo [emoji38]
Ako nista, ove dvije utakmice ce ublaziti dva bliza gostovanja gdje ce moci otici veci broj navijaca
Nadmasili bi onu brojku iz 2014. definitivnoskripar96 je napisao/la:Ja sam za to da ih lagano podjeb*vamo hahahAndroid je napisao/la:Samo nemojte ponovno pocinjati sa raspravama tamo [emoji38]
Ako nista, ove dvije utakmice ce ublaziti dva bliza gostovanja gdje ce moci otici veci broj navijaca
Bila bi strasna stvar da prodjemo Aberdeena pa da se napravi euforija pred Mostar
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, mavi i 18 gostiju.