FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nema vise istoka...
na kraju će tapkaroši uzimati 50 KM za ulaznicuBijelaCokolada je napisao/la:Nema vise istoka...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
vjerovatno hoce, ovo bi im mogla biti najprofitabilnija tekme odavno, a inace nije mi jasno kako se to dopusti, murija zna stajati pored njih i nista, oni oko kucica onih ali jbg uvijek je tako pa se naviknesVirtu4l je napisao/la:na kraju će tapkaroši uzimati 50 KM za ulaznicuBijelaCokolada je napisao/la:Nema vise istoka...
znaci oko 11-12 hiljada ce biti raje, steta sto se ne moze na jug jos ugurat 2 hiljade da dole stoji, ali biti ce pakleno
Evropa navijači, derbi navijači... nebitno je, samo da bude spektakl, a izgleda da će biti.raaymoon je napisao/la:šta bi mi bez europa navijaca
Evo Ilić je kritikovao Vukotića, kao što sam i najavio. Onaj intervju je bio baš glup i na štetu Krupe.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A ne bi meni krivo bilo da su to Europa navijači pokupovali i da će oni otići na utakmicu, najgore je što su to tapkaroši koji će zaraditi i na običnim i na derbi, a vala i na Europa navijačima sutra... 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Virtu4l je napisao/la:Evropa navijači, derbi navijači... nebitno je, samo da bude spektakl, a izgleda da će biti.raaymoon je napisao/la:šta bi mi bez europa navijaca
Evo Ilić je kritikovao Vukotića, kao što sam i najavio. Onaj intervju je bio baš glup i na štetu Krupe.
Zato je bruku raje koja zivi za zelju koja je tu svaku tekmu na jugu i koja su tu na vecini gostovanja ostala bez karte, ukljucujuci i mene. eto vam karte ne moramo mi ici.
Željezničar
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
Toga je uvijek bilo i biće, nisam jednom platio 100 KM ulaznicu za reprezentaciju, a isto tako sam ih par puta gledao kako mole da im daš 5 KM za ulaznicu deset minuta prije utakmice, pa mu lijepo kažeš da obriše dupe sa njom.
Sa druge strane da mi je neko prije dvije godine rekao da će se tražiti ulaznica više za Željinu utakmicu, rekao bih mu da je lud...
Sa druge strane da mi je neko prije dvije godine rekao da će se tražiti ulaznica više za Željinu utakmicu, rekao bih mu da je lud...
To je veoma tužno i kako čitam jučer je kupovao ko je htio, a rijetki su pokazivali člansku, dok su neki uzimali po deset komada. Glavni krivac za to je Klub.raaymoon je napisao/la:Zato je bruku raje koja zivi za zelju koja je tu svaku tekmu na jugu i koja su tu na vecini gostovanja ostala bez karte, ukljucujuci i mene. eto vam karte ne moramo mi ici.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Ja izasao iz kuce da kupim karte za istok,vratio se sa sjeverom...iskreno bas sam se iznenadio kad mi rece lik da nema vise istoka
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kakve su sanse da sutra sat-dva pred utakmicu budu dostupne karte za sjever?
Don't believe the hype.
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Bit ce siqurno dostupno pa cak i za juq uzeli su tapkarosi dosta karti, samo ce prodavat po duploj cijeni.akisarajevo92 je napisao/la:Kakve su sanse da sutra sat-dva pred utakmicu budu dostupne karte za sjever?
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
- akisarajevo92
- Kontakt:
To pretpostavljamscootzzZzTM87 je napisao/la:Bit ce siqurno dostupno pa cak i za juq uzeli su tapkarosi dosta karti, samo ce prodavat po duploj cijeni.akisarajevo92 je napisao/la:Kakve su sanse da sutra sat-dva pred utakmicu budu dostupne karte za sjever?
pred Zetu sam kupio pola sata prije utakmice, ali mislim da ce sutra biti vise ljudi na stadionu
Don't believe the hype.
Ponesi ti petobu za svaki slučaj 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma bit će sutra karata za svaku tribinu kod tapkaroša za ogromnu lovu. Što Virto reče, da mi je neko rekao prije par godina, da će se na Željinim utakmicama pojaviti ovoliko tapkaroša i problema sa uzimanjem karata normalnih ljudi, baš mu ne bih vjerovao.
Klub mora uraditi nešto po tom pitanju, najjednostavnije ograničiti kupovinu ulaznica po principu "jedan čovjek - dvije ulaznice max" ili više ulaznica uz pokaz drugih ličnih karata, što je čest slučaj da jedan čovjek kupuje ulaznicu za svoju raju.
Sumnjam da će u tom slučaju tapkaroš nabaviti deset različitih ličnih karata
Klub mora uraditi nešto po tom pitanju, najjednostavnije ograničiti kupovinu ulaznica po principu "jedan čovjek - dvije ulaznice max" ili više ulaznica uz pokaz drugih ličnih karata, što je čest slučaj da jedan čovjek kupuje ulaznicu za svoju raju.
Sumnjam da će u tom slučaju tapkaroš nabaviti deset različitih ličnih karata
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Moj Stevanovicu,sta ti je falilo odigrat Jos koju tekmu prodo BI se bolje,mi idemo u 3 kolko,zna li se protivnik.
U petak je izvlačenje.Alipasino je napisao/la:Moj Stevanovicu,sta ti je falilo odigrat Jos koju tekmu prodo BI se bolje,mi idemo u 3 kolko,zna li se protivnik.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jel' se znaju neki potencijalni protivnici?Virtu4l je napisao/la:
U petak je izvlačenje.
https://en.wikipedia.org/wiki/2017%E2%8 ... ying_roundRaonffa je napisao/la:Jel' se znaju neki potencijalni protivnici?Virtu4l je napisao/la:
U petak je izvlačenje.
Ovi sa lijeve strane. Bolje ti je ne otvaraj link
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kaze Slavko umjesto Lendrica ce igrati Nikolic sutra.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Plan A, u prvih 45 minuta im uvaliti 3 komada
Plan B, 0-0 ko kuca.
Plan C, s sto manje razlike izgubiti prvu tekmu
Plan B, 0-0 ko kuca.
Plan C, s sto manje razlike izgubiti prvu tekmu
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️