Što ne reče kakvih mamicu vam korumpiranu.Kazna je smanjena sa sedam na tri utakmice jer je bilo nekih manjkavosti prilikom donošenja prve odluke
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hahahaha decko daj ne jedi osobna...smiri malo doživljaje...MortemHz je napisao/la:Da su im oduzeli bodove shvatili bi ih ozbiljno, recimo 20 hiljada, 5 utakmica i 6 bodova oduzeti. Mislim da bi to bilo fer za jedno od najvecih ako ne i najvece fasisticko orgijanje ikada zabiljezeno u historiji fudbala.Signore je napisao/la:Ne treba oduzimat bodove, ali je kazna trebala ostati ili smanjiti minimalno, tipa 20.000KM i pet utakmica. Ja sam upravo i ocekivao da ce tako biti. Na kraju se kola nisu prebila ni preko ledja Sirokog i s ovim folklorom ce se nastaviti od strane svih navijaca. Vjerujem cak da ce sad biti jos gore kad su vidjeli da Savez to ne shvaca toliko ozbiljno koliko bi trebao.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno da ne, za svaki klub treba vaziti isto ali rijetki su oni koji se ponose nacistickim simbolima, koji se ponose fasizmom i svim ostalim da ne nabrajam sada opet. Nebitno jel navijas za Široki, Sarajevo, Dinamo, Crvenu Zvezdu ili nekoga drugog, ovakvih stvari se svako normalan stidi. Totalno nebitno ko je uradio.maxmore je napisao/la:Da, samo zato što je NK ŠB. Za kaznu ćemo osvojiti titulu ove sezone.MortemHz je napisao/la:Da su im oduzeli bodove shvatili bi ih ozbiljno, recimo 20 hiljada, 5 utakmica i 6 bodova oduzeti. Mislim da bi to bilo fer za jedno od najvecih ako ne i najvece fasisticko orgijanje ikada zabiljezeno u historiji fudbala.Signore je napisao/la:Ne treba oduzimat bodove, ali je kazna trebala ostati ili smanjiti minimalno, tipa 20.000KM i pet utakmica. Ja sam upravo i ocekivao da ce tako biti. Na kraju se kola nisu prebila ni preko ledja Sirokog i s ovim folklorom ce se nastaviti od strane svih navijaca. Vjerujem cak da ce sad biti jos gore kad su vidjeli da Savez to ne shvaca toliko ozbiljno koliko bi trebao.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Cetrdesetih brate..Signore je napisao/la:Necemo pretjerivat, orgijalo se cetrdesetih kako se kod nas nikad nece orgijat, ali definitivno jedan od najgorih, mozda i najgori ispad na nasim tribinama. Ona dva loma po terenima ne racunam, mislim na ova skandiranja, jer meni je osobno veci problem fizicko nasilje nego ovo, ali to sad nije tema.MortemHz je napisao/la: Da su im oduzeli bodove shvatili bi ih ozbiljno, recimo 20 hiljada, 5 utakmica i 6 bodova oduzeti. Mislim da bi to bilo fer za jedno od najvecih ako ne i najvece fasisticko orgijanje ikada zabiljezeno u historiji fudbala.
Prožvakano, ispljunuto... Činjenica je da je prvi put za ovakve stvari kažnjen NK ŠB, nema veze. Fizički teror na Koševu npr. se zna zašto je bio i to je opravdano.. patriotizam. Ne boli ništa drugo nego NK ŠB. Za kaznu osvajamo titulu. Citiraj me ako ne osvojimo.MortemHz je napisao/la:Naravno da ne, za svaki klub treba vaziti isto ali rijetki su oni koji se ponose nacistickim simbolima, koji se ponose fasizmom i svim ostalim da ne nabrajam sada opet. Nebitno jel navijas za Široki, Sarajevo, Dinamo, Crvenu Zvezdu ili nekoga drugog, ovakvih stvari se svako normalan stidi. Totalno nebitno ko je uradio.maxmore je napisao/la:Da, samo zato što je NK ŠB. Za kaznu ćemo osvojiti titulu ove sezone.MortemHz je napisao/la: Da su im oduzeli bodove shvatili bi ih ozbiljno, recimo 20 hiljada, 5 utakmica i 6 bodova oduzeti. Mislim da bi to bilo fer za jedno od najvecih ako ne i najvece fasisticko orgijanje ikada zabiljezeno u historiji fudbala.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Da te citiram 'najvece fasisticko orgijanje ikada zabiljezeno u historiji fudbala'. Znaci historiji. Nisi rekao od kad si se rodio nego historiji tako da pogledaj malo Njemacku ili Talijansku ligu tih godina (mada oni znaju cirkusirati i dan danas), pa cak i onu sto se igrala na nasim prostorimaMortemHz je napisao/la: Cetrdesetih brate..ja ovo jos nisam vidio u svijetu fudbala nikada, mozda jedino Beograd.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ono kad su nasi navijaci usli na zapad i teren da se obracunaju sa upravom? Pa naravno da ne podrzavam takve stvari ali to je nesto sasvim drugo, nasilno rijesiti neke stvari i to je to. To nema veze sa ovim. Mi smo dobili kaznu za to. A i cinjenica je da Široki najvise prednjaci u tome, pogotovo za finale kupa gdje je svo zlo isplivalo (opet), nije da nije bilo prije ali nekako je bilo manje u odnosu na ovu sad utakmicu. A to za titulu, neka je najbolji osvoji.
A sta vam je ljudi,do prije 5 godina se "castili" ustasama,balijama i cetnicima svaku utamicu,kakva "istorija"
EKONNP
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A dobro pa nisam uopste mislio na to tih godina jbtSignore je napisao/la:Da te citiram 'najvece fasisticko orgijanje ikada zabiljezeno u historiji fudbala'. Znaci historiji. Nisi rekao od kad si se rodio nego historiji tako da pogledaj malo Njemacku ili Talijansku ligu tih godina (mada oni znaju cirkusirati i dan danas), pa cak i onu sto se igrala na nasim prostorimaMortemHz je napisao/la: Cetrdesetih brate..ja ovo jos nisam vidio u svijetu fudbala nikada, mozda jedino Beograd.
Sirokobrijezani nisu napravili nista sto je najgore u historiji, ali na nasim terenima bi mozda moglo proci kao najveci ispad. Ne znam sad kakva je atmosfera vladala krajem devedesetih i pocetkom 00-tih u onim doigravanjima i slicno
- badblueboylivno
- Kontakt:
maxmore je napisao/la:Da, samo zato što je NK ŠB. Za kaznu ćemo osvojiti titulu ove sezone.
I dogodine iskoristiti novi format i uloviti europsku jesen.
Hayley <3
Nema ovdje pravne države i to je to, nema je ni u nekim bitnijim stvarima i sferama života, pa zašto bi je bilo i u nekakvom, poluamaterskom, nogometu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
InšallahMortemHz je napisao/la:Nisam ni tu, hvala bogu..UltraEast je napisao/la: Ti si Beograd vidio samo na slikama...
Kako ce biti pravne drzave kada ti je zapad suspendovao legalni ustav Republike 1995. godine.Raonffa je napisao/la:Nema ovdje pravne države i to je to, nema je ni u nekim bitnijim stvarima i sferama života, pa zašto bi je bilo i u nekakvom, poluamaterskom, nogometu.
22 godine ovdje vlada haos u svim sferama zivota zato sto nema Ustava da stiti ljude i samu drzavu.
Sarajevo- Zrinjski 20:00 23.07 Arenasport1 
I zato se ne treba iščuđavati nekim odlukama.AlemC85 je napisao/la:Kako ce biti pravne drzave kada ti je zapad suspendovao legalni ustav Republike 1995. godine.Raonffa je napisao/la:Nema ovdje pravne države i to je to, nema je ni u nekim bitnijim stvarima i sferama života, pa zašto bi je bilo i u nekakvom, poluamaterskom, nogometu.
22 godine ovdje vlada haos u svim sferama zivota zato sto nema Ustava da stiti ljude i samu drzavu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
zar nije dogovoreno da sve tekme idu BHT-u tj. mojojtv?BelminM23 je napisao/la:Sarajevo- Zrinjski 20:00 23.07 Arenasport1
joj kod nas ludila i sprdancije, sto je najgore ti nista ne znas ko da su kakve kriminalne radnje, a ne prodaja tv prava yebenih
Ma jok, ovo na osjećaj.Quinlan je napisao/la:zar nije dogovoreno da sve tekme idu BHT-u tj. mojojtv?BelminM23 je napisao/la:Sarajevo- Zrinjski 20:00 23.07 Arenasport1
joj kod nas ludila i sprdancije, sto je najgore ti nista ne znas ko da su kakve kriminalne radnje, a ne prodaja tv prava yebenih![]()
aha reko da nisu javili sta u prenosuBelminM23 je napisao/la:Ma jok, ovo na osjećaj.Quinlan je napisao/la:zar nije dogovoreno da sve tekme idu BHT-u tj. mojojtv?BelminM23 je napisao/la:Sarajevo- Zrinjski 20:00 23.07 Arenasport1
joj kod nas ludila i sprdancije, sto je najgore ti nista ne znas ko da su kakve kriminalne radnje, a ne prodaja tv prava yebenih![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.