Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Đokanović ima tremu - uživo ga gledaju Simonović i Petrović!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma zeza rame Đokovića očigledno, davno bi on prelomio ovo da je na 100%.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Gotovo je ovo, ne vidim kako će ovakav Đoković dobiti ovo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Re: RE: Re: Grand Slam
Ma ja uvijek je povreda kriva.Raonffa je napisao/la:Ma zeza rame Đokovića očigledno, davno bi on prelomio ovo da je na 100%.
Šta je ovo svi povrijeđeni jbt Nadal, Đoković, Murray 
Re: RE: Re: Grand Slam
Ne znam šta je kad krivo, znam da je sad rame krivo zato što ne udara najjače.arelinho je napisao/la:Ma ja uvijek je povreda kriva.Raonffa je napisao/la:Ma zeza rame Đokovića očigledno, davno bi on prelomio ovo da je na 100%.
Eno povreda 
Ima li neko zdrav na ovom turniru?
Je l to opet znoj 
Raonića boli zubarelinho je napisao/la:Ima li neko zdrav na ovom turniru?
Da nije kakav namještaj premještao?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Jos treba da raonic okrene i da se organizatori samoubiju.
Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
#ALLEGRIOUT
Valja nam sad Čilića podržati do kraja 
Raonic moze uzeti maksimalno jedan set, a ako ga i uzme u sljedecem ce ga Roger dobiti laganoJuventinoVero je napisao/la:Jos treba da raonic okrene i da se organizatori samoubiju.
Rogeru se otvorila situacija da uzme titulu
Uzeo bi je Roger ionako, nijedan mu trenutno ne moze prismrditi.
Najlošiji Wimbledon unazad 15ak godina
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
a što?bodi123 je napisao/la:Najlošiji Wimbledon unazad 15ak godina
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.